Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13576
View
108
Reply

Pak Guard Universiti

[Copy link]

Author: XkostonX       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2007 11:04 PM | Show all posts

Reply #80 XkostonX's post

korek rahsie nmpk :jeling:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2007 12:05 AM | Show all posts

Reply #81 lin_okinawa's post

yela. mane la tau kot2 U aku nih ke. haha...sbb pak guard kt tpt aku nih pon ade perangai sm cm tu. Gile kuase. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 04:09 AM | Show all posts

Reply #82 XkostonX's post

pak gad skang dh pandai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2007 11:31 AM | Show all posts

Reply #83 lin_okinawa's post

pandai cakap je. pastu ske cite pasal die keje askar dlu.... ..hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 03:57 PM | Show all posts

Reply #84 XkostonX's post

hahahhaa yela die nk kowang teruje bile tau die penah  jd askar.....mempertahankn negare disuatu mase dulu wakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 06:56 PM | Show all posts
Originally posted by XkostonX at 25-4-2007 11:31 AM
pandai cakap je. pastu ske cite pasal die keje askar dlu.... ..hahaha...


btoi2 aku stuju ngan ko!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 07:32 PM | Show all posts

Reply #86 mambangkundang's post

nak cakap le diorang neh banyak pengalaman...

plus berdisiplin la pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2007 08:06 PM | Show all posts

Reply #86 mambangkundang's post

hahaha......mane2 pak guard U sume same je. tak abes2 cite poyo askar die. haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 08:25 PM | Show all posts

Reply #88 XkostonX's post

pak gad U aku tkde plak gtu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 08:44 PM | Show all posts

Reply #89 lin_okinawa's post

ko jarang pegi interview atau diinterview pak gad tu kot... :hmm:

memang la tak dapat banyak ceritera..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2007 09:26 PM | Show all posts

Reply #89 lin_okinawa's post

U aku nih dorg akan amik pak gurad yg bekas2 askar or polis pencen je. Tak pon yg penah keje askar n polis.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 09:41 PM | Show all posts

Reply #90 orang_letrik's post

tk..dlu aku slalu ikut kwn aku interview pak n mak gad....
slalu gk sembg time minum sesame...tp tkde lak diowang cite penah masuk askar..kot pak gad kt tmpt aku tu pemalu kot..low profile
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 09:55 PM | Show all posts

Reply #92 lin_okinawa's post

sbb dia malu dlu dia sebagai RELA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2007 02:41 AM | Show all posts

Reply #93 ahpek's post

hahaha.....lawak siot ko nih..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 12:35 AM | Show all posts

Reply #93 ahpek's post

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2007 09:16 PM | Show all posts
aku benci giler pak guard matrik uia.. poyo plak tu.. byk tanye..bila member aku yg sexy + hot dtg sure dia tahan.. kalau minah2 yg blk dgn bf tanak plak dia tahan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2007 02:31 PM | Show all posts

Reply #96 ms_pearl's post

agaknye die tahan sbb nk cuci mate kot... (*cube bersangke jahat*)
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2007 12:49 AM | Show all posts

Reply #96 ms_pearl's post

agaknya pak gad tu nak melepaskan batuk di tangga depan pintu masuk kot..

sambil tu nak jugak menghilangkan rasa mengantuk...sape tau

tu pasal la dia tahan hot chicks memanjang.. (*cube bersangke baik*)
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2007 02:33 AM | Show all posts
Originally posted by mambangkundang at 23-4-2007 09:14 PM
salam...
aku nak lepas geram pasal pak gad kat uni aku nih!!
aku mmg x puas ati ngan diorg!!
aku rasa dok kat sinih sama je masa aku dok kat skulah menengah!!
kalau x pakai matrik kad tu bias ...


aku pun penah mengalami nasib seperti kamu

memang dia bangga ngan pakai uniform tu..kerek ! pencen baru nak sedar
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2007 02:35 AM | Show all posts
Originally posted by XkostonX at 25-4-2007 08:06 PM
hahaha......mane2 pak guard U sume same je. tak abes2 cite poyo askar die. haha


jatuh stended dari pegang senapang jaga budak u tak pegang senapang lak tu pastu nak kerek jer..time rekrut muda2 ntah2 2x5 je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073753s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list