Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13676
View
108
Reply

Pak Guard Universiti

[Copy link]

Author: XkostonX       Show all posts   Read mode

Post time 1-4-2007 06:26 AM | Show all posts

Reply #60 mojako's post

padanlaaa....saba jelaaa, leh lak gtu yeh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 08:45 AM | Show all posts
hak middle east student pak gad aku wat tutup mate....:@:@ naik moto tak pakai helmet mcm angin lalu je...padahal yg middle east tu la paling tak senonoh bile bawak kete...masuk simpang bukan tau nak bagi signal

p/s:bukan racist tp hakikat
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 08:57 AM | Show all posts

Reply #62 MulutBecok's post

samela cm kt mmu ni...aku rase mgkn sbb pak gad nk elak dr ckp ngan diowang kot...sbb kene ckp dlm english ;)
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 09:00 AM | Show all posts

Reply #63 lin_okinawa's post

bukan masalah tu..masalah orang melayu yg lebih suka agung2kan orang luar...tp aku tabik kat akak dekat dekan tu...ada middle east ni datang tanya sumting, die leh cakap, 'datang malaysia cakap melayu la'  hehe kelakar plak...even cam tak patut...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 09:01 AM | Show all posts

Reply #64 MulutBecok's post

ckp mlayu...dak dak international students kt situ terer ckp bm ke???
leh phm ke kakak tu kate gtu??
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2007 12:00 AM | Show all posts
Suker pakguard USM..tak skema. Bkn cam UPM, sikit2 tahan. Kalo takder stiker jgn harap laa nak masuk.
Kat USM, sampai skang aku takder stiker...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2007 12:23 AM | Show all posts

Reply #66 aks_berhad's post

cm ketat je peraturan kt ipta ni

mmu nye pakgad lak ok gk laa...
cume kalo yg pakgad atasan tu kerek sket
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 05:17 AM | Show all posts

KUIZ "MAIN TERJAH" LAS.KIP

KUIZ "MAIN TERJAH" LAS.KIP AKAN MULA JUMAAT (06.04.07) NI...
KLIK KT SINI UTK TAU LEBEY LANJUT
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 09:37 AM | Show all posts
hakhakhakhak...ader one tym tuhh aku kena sound ngan fak guard ni cozz tersebut pak guard depan depan nii...derg betulkan...bukan pak guard tapi pengawal...hakhakhak...cam hapa jerrr..

tapi mmg cam cipan jerrr pak or mak guard kat uitm tuhhhh...org pakai baju persatuan yg dah paras montot pon kena saman...giler tul...dah aaa mata tuhh melilau jerrr...menci den...

skang nii...dah takder pak guard or mak guard...windu plakk tym kat uitm...menyorok2 nak gi kelas...hakhak...takut terserempak ngan depa kalau pakai sexy mexy skett...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 11:41 AM | Show all posts
Originally posted by lin_okinawa at 3-4-2007 12:23 AM
cm ketat je peraturan kt ipta ni

mmu nye pakgad lak ok gk laa...
cume kalo yg pakgad atasan tu kerek sket


bukan pak gad....pakcik Sec. Division tuh yg kerek...yg pagi2 jage kat gate pakai vest tuh.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 01:16 PM | Show all posts
Originally posted by XkostonX at 12-12-2006 03:51 AM
pak guard kt U korg amcm? ok tak?
mesti sopan santun dan tidak kerek kn?  haha...
Universiti mane tu?
ape yang die da buat kt korg? saman ke maki? haha...
sila beri komen anda...hehe


Mase aku study kat Shah Alam...ade sorang pak Guard yang amat menjengkelkan...kitaorang panggi die Sisqo, ala yang nyanyi lagu Thong Song tuh...that thong, thong, thong, thong....

Sebab kitaorang panggil die Sisqo sebab die nie suke carik pasal dengan student, so disebabkan kulit die itam dan rambut die putih...memang saling tak tumpah cam Sisqo...

Budak2 UiTM Shah Alam mesti kenal orang tua nie!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 01:21 PM | Show all posts

Reply #71 rurouni_khairul's post

sisqo mesia
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 01:33 PM | Show all posts
Tapi kekadang tuh takleh nak salahkan pak guard jugak..diorang jalankan kerja n tanggugjawab. so kita kena laa paham. Kang kalo tak buat kerja org kata makan gaji buta plak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 01:37 PM | Show all posts
Tringat time aku kerja kat satu company kat area2 KLCC. TIme tuh aku tak dpt lg pas masuk, then aku buat2 xnampak pak guard kat situ. Dier perasan n trus tahan aku...dier tak bg aku masuk opis. Jenuh laa aku explain. Tapi tanak jugak..adeh last2 aku suh dier call opis. baru die lepaskan...time last2 tuh dier kata 'sorri, i just doin my job'....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 11:52 AM | Show all posts
aku  x ske pak gad n mak gad kat cni....poyo gle....dorang plak yang lebih...lecturer pon sempoi je... menyampah btl aku kat dorang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 11:54 AM | Show all posts

Reply #75 auronxifoid's post

btol tu.....kalo kite tanye diowang pesal mende kecik pn nk berkire, musti diowang jwb...sy cume jlnkn tugas...eeee harkktuuihhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 09:14 PM | Show all posts
salam...
aku nak lepas geram pasal pak gad kat uni aku nih!!
aku mmg x puas ati ngan diorg!!
aku rasa dok kat sinih sama je masa aku dok kat skulah menengah!!
kalau x pakai matrik kad tu biase la,nih rambut pon diorg nak kacau..
kalau panjang gila,xkesah la,nih lebih sket paras telinga pon bising!
pakai sandle pon bising!aku tgk uni lain ok je!
dah tuh x tolak ansur langsung!
kdh dia dah tau  kita lambat nak masuk klas,sj ja dia cari point!
kita cakap mintak maap,cakap leklok leh kata kuang ajo!!
aku hangin btoi ngan pak gad kat sini!!!
aku rasa dulu dia jeles x leh masuk u la!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2007 10:22 PM | Show all posts
Originally posted by mambangkundang at 23-4-2007 09:14 PM
salam...
aku nak lepas geram pasal pak gad kat uni aku nih!!
aku mmg x puas ati ngan diorg!!
aku rasa dok kat sinih sama je masa aku dok kat skulah menengah!!
kalau x pakai matrik kad tu bias ...


haha....U ape tu? sian ko.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 10:34 PM | Show all posts

Reply #78 XkostonX's post

hehe malu lak aku nak bgatau...
tapi salah satu kat selatan lar!!!
tapi bukan utm la!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2007 10:32 PM | Show all posts

Reply #79 mambangkundang's post

tah yah malu2...U mane weh? aku pn blaja kt selatan gk. hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078874s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list