Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13677
View
108
Reply

Pak Guard Universiti

[Copy link]

Author: XkostonX       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-12-2006 03:51 AM | Show all posts |Read mode
pak guard kt U korg amcm? ok tak?
mesti sopan santun dan tidak kerek kn?  haha...
Universiti mane tu?
ape yang die da buat kt korg? saman ke maki? haha...
sila beri komen anda...hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 08:57 AM | Show all posts
aku suka pak gad yg strict

bis tu bawak motor tak pakai helmet walaupun dlm kampus, melawan arus lak tu.  Tu pun pak gad tak saman
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 09:57 AM | Show all posts
huh xska ak..klu kuar, nk masuk U blik..bonet kete pn dia nk check..poyoz je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2006 12:11 PM | Show all posts
Originally posted by mssuci at 12-12-2006 09:57 AM
huh xska ak..klu kuar, nk masuk U blik..bonet kete pn dia nk check..poyoz je


ko mmu eh? haha...aku hr tu masuk mmu... pak guard check mcm tu...
klu skuter cmne eh?? bawah seat skuter tu die nk check gk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 03:16 PM | Show all posts
korang tak try tempat aku dulu...
baju nak kuar pun diaorg check. ada kayu pengukur agaknyer.
satu lagi aku benci kalo pak gad byk songeh. kalo kita tak ikut satu hal la tapi ni dia lagi nak pepanjang cite.
itu bukan strict dah, mengada-ngada!
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 04:27 PM | Show all posts
Originally posted by mssuci at 12-12-2006 09:57 AM
huh xska ak..klu kuar, nk masuk U blik..bonet kete pn dia nk check..poyoz je


sebab dulu byk cerita org hilang laptop, PC...equipment dlm lab multimedia creative tu power2 gak...tu pun ada yg hilang, org curi. sebab tu dia check bonet kereta
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 04:41 PM | Show all posts
den bukan dr mmu....sibuk je pak gaurd tu...kena org shopping bli lingerie ke..pn dia nk tgk ke????
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 09:18 PM | Show all posts
tempat aku plak pak guard menggatal dan poyoz giler! ada sorang guard tu dah la dok berlagak dgn motor guard ala2 mcm motor jaguh tu.....bila bwk motor, nampak student pompuan ja, mesti pandang2 dan bwk pelan ja motor tu :geram::geram:.....pastu duk tenggek kat motor tu, tgk2 student pompuan :jeling::jeling:.....menggatal!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2006 01:09 AM | Show all posts
Originally posted by aizusan at 12-12-2006 09:18 PM
tempat aku plak pak guard menggatal dan poyoz giler! ada sorang guard tu dah la dok berlagak dgn motor guard ala2 mcm motor jaguh tu.....bila bwk motor, nampak student pompuan ja, mesti pandang2 da ...


haha...kat mane tempat blaja ko nih?:lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2006 02:07 AM | Show all posts
Originally posted by XkostonX at 12-12-2006 03:51 AM
pak guard kt U korg amcm? ok tak?
mesti sopan santun dan tidak kerek kn?  haha...
Universiti mane tu?
ape yang die da buat kt korg? saman ke maki? haha...
sila beri komen anda...hehe


pak gad tempat aku ada oke ada tak oke

biasa ah

tapi so far bagi aku ok lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2006 09:10 AM | Show all posts
dulu masa kat itm, aku geng baik dgn pak gad ni... hahahahah.. bagus tak?

even masa wat work study dulu pun dpt kat pej. keselamatan.  kadang2 aku balik lewat, dorang tak tahan aku... tp tak penah le aku wat jahat... aku baik tau dulu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2006 05:23 PM | Show all posts
pak guard tempat aku biase aje...cume yang aku tak suke saman budak je kejenye....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2006 06:38 PM | Show all posts
Originally posted by XkostonX at 12-12-2006 03:51 AM
pak guard kt U korg amcm? ok tak?
mesti sopan santun dan tidak kerek kn?  haha...
Universiti mane tu?
ape yang die da buat kt korg? saman ke maki? haha...
sila beri komen anda...hehe



So far pak guard u aku ok je... tak tau laa sbb jarang bertentang mata. Pasal saman menyaman ni sbb HEP yang bagi arahan... diorang terpaksa ikut je la...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2006 11:38 PM | Show all posts
huhuhu aku lak...mmm aku rase pakgad kt mmu tu ok je...yg ok tu pd aku yg kt cyberjaya la..yg kt mlk tu cm strict sket...bab saman nyaman ni toksah ckp la..smpi musim nyaman,mmg syok je diowang saman..tp smpi satu musim tu...buat salah pn tkde kene saman...btol la kot mmg owang atasan yg punye hal bab saman nyaman ni...tp ade gk pak gad yg gatal...ade setengah gatal bergune gk,cm ade sowang pakgad yg tua sket kt tmpt aku ni..die cm supervisor kot...kalo die ade skali kt pondok time bebudak nk kuar..kalo ppuan je slalunye die kasi lps je,tkyah check bonet....

ff: mmu pn satu hal..dgr staff sendrik kate,kedekut nk mintak kt telekom or loan lain utk buat barcode system utk electrical items dlm kampus...kalo buat sendrik or upah owang buat kn sng...tempek je atau store barcode dlm item tu..kalo bwk kuar je tros sensor tu leh bunyik..sng cite..




keNtut dikHalayaK raMai taNpe meRase Segan siLu adaLah sgT berGaye ~
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2006 01:36 AM | Show all posts
pak gad aku baek..mak gad aku pon baek
aku xpenah kene saman lagik..sebab aku sangat licik..wahaha!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2006 08:35 AM | Show all posts
pak gad kt tempat aku klu jumpa student nk borak2...msti tak abes2 cite pasal die keje jadi askar...tak pon polis dlu2...
kecoh je...tak nk dgr pon kene dgr sbb nak amik hati la konon...haha:lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2006 09:06 AM | Show all posts
aku rase pak guard MMU melake ok gak arr.... walaupon agak sronok menyaman org.... 1st sem tayar kete aku dah kene clamp.....:lol

tp pak guard MMU cyber lg arr menyakitkan hati...nak bwk buku masuk library pon x bleh........

p/s: yg bawak motor jaguh tu pak guard UTP kan? ala2 moto polis plak....:lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2006 03:03 PM | Show all posts
Originally posted by aizusan at 12-12-2006 09:18 PM
tempat aku plak pak guard menggatal dan poyoz giler! ada sorang guard tu dah la dok berlagak dgn motor guard ala2 mcm motor jaguh tu.....bila bwk motor, nampak student pompuan ja, mesti pandang2 da ...



moto haguh?? :hmm: cam pak guards kutkm jer  :nerd:
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2006 03:19 PM | Show all posts
kat MMU, ade mase2nya dorang tak cek bonet tapi aku da bukak siap2....aku paksa gak dia cek...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2006 08:44 PM | Show all posts
Originally posted by maxomeara at 14-12-2006 09:06 AM
aku rase pak guard MMU melake ok gak arr.... walaupon agak sronok menyaman org.... 1st sem tayar kete aku dah kene clamp.....:lol

tp pak guard MMU cyber lg arr menyakitkan hati...nak bwk buku ma ...

ye ke??aku bwk buku masuk lib tkde pe pon....tp waktu aku memulem asuk cj...waktu 2004 pn bleh je bwk masuk buku... :jeling:




keNtut dikHalayaK raMai taNpe meRase Segan siLu adaLah sgT berGaye ~
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list