Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20426
View
201
Reply

UPSI

[Copy link]

Author: lizaldo       Show all posts   Read mode

Post time 28-12-2007 11:35 PM | Show all posts
aku kolej KHAR

baru je balik taklimat bersama pemimpin

kete boleh bawak...hihi tp tak le masuk kampus laaa

penat seh...tp ok la,ada orentasi katakan...lg pon best gak
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 12:18 AM | Show all posts

Reply #81 waktong's post

mmg laa kan aku da ckp kolej ok jer bw kete.. kkmps tu jer. lgpun lecture  bnyk kat tmn u tu.. ltk kete kat luar jer..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 11:03 AM | Show all posts
800 pelajar baru UPSI mendaftar

LEBIH 800 pelajar ambilan Disember mendaftar di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) bagi mengikuti pelbagai bidang pengajian termasuk program baru Ijazah Sarjana Muda Pengajian Malaysia dengan Pendidikan, baru-baru ini.

Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Alumni universiti itu, Prof Dr Shaharudin Abdul Aziz, berharap pelajar terbabit memberi sumbangan murni kepada universiti, selain tidak menghampakan harapan ibu bapa yang ingin melihat mereka berjaya.

Sebagai universiti pendidikan terulung negara, katanya, pelajar baru diharapkan memanfaatkan pelbagai kemudahan disediakan dan memberi tumpuan terhadap akademik serta kokurikulum .

Segala kemudahan di kolej memberi peluang pelajar menjalankan aktiviti mengikut kebolehan masing-masing dan diharap daya kepemipinan tinggi dapat ditampilkan,katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 12:41 AM | Show all posts
tong.. dak laki IT ramai tak?
pm aku no hp ko
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 09:47 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 29-12-2007 11:03 AM
800 pelajar baru UPSI mendaftar

LEBIH 800 pelajar ambilan Disember mendaftar di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) bagi mengikuti pelbagai bidang pengajian termasuk program baru Ijazah  ...


Dengan Kementerian Pelajaran yang memutuskan posting semua pendidik ke sekolah2 sertra IPG yang akan memainkan pertanan yang penting....maka bagaimanakah masa akan datang UPSI ini?
Mungkin UPSI boleh memikirkan untuk menghantar graduannya ke sektor2 swasta agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 01:02 AM | Show all posts
upsi? boleh dijadikan tempat mencari jodoh..
universiti pertemuan suami isteri..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 12:12 AM | Show all posts
nk tanye psl borang posting...ade x sape2 student sem 8 yg bakal pratikum jan ni dh isi borang posting???tnye senior sebelum ni, dorg kate isi mase sem 7 lg tp belum penah dgr kwn2 yg same sem yg dh isi pn...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 12:25 PM | Show all posts
HUHU
adakah jadual kelas selalu berubah ker?
malam td mawar check hari nih takde kelas kul 11
tetiba bila mawar check td ada lak kelas kul 11
camana neh??
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 03:45 PM | Show all posts

Reply #81 waktong's post

wak tong ambik kos apa ye........penat je g kelas ari ni...lecture pun tak ada g.....nak tumpang waktong g kelas leh?hehehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 08:09 PM | Show all posts
hihi,lama tak online.aku amik kos IT la...budak lelaki 16 org jek,adoii dari 230 IT students

hari ni 1st class dah ada assigmenet

kelas ok la tak pack sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 12:02 PM | Show all posts
wah waktong..suke la leh ngorat ramai2

psstt..dgr citer ade gak calon pregnan "terlepas" ...  ape kes beb???huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 01:10 PM | Show all posts

Reply #91 Arianna_Muchtar's post

t la...macam mana org pregnant leh pas masuk kan...pelik bin ajaib la....
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 01:12 PM | Show all posts
waktong dah ada asgmt ke? ariatie satu pun tak ada g ni...g kelas pun macam sia2 je..penat je..last2 balik bilik lak...waktong group apa ye?hehhehe..mana tau kenal ke?

banyak tak asgmt yang kn buat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 01:43 PM | Show all posts
aku student KH DPLI. dh dpt asgmnt  dah  
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 03:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 04:21 PM | Show all posts
Originally posted by ariatie at 3-1-2008 01:10 PM
t la...macam mana org pregnant leh pas masuk kan...pelik bin ajaib la....



huhuhu..awk mmg nmpk ade org pregnan eh??
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 04:33 PM | Show all posts
aku group B,dah ada assigmnet..

ada org pregnent,tp baru 3mggu pregnent, rasa boleh study..alasan pendatbiran kes dia org sbb masa medsi or intvu tak tau prengnent lg
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 05:02 PM | Show all posts
Originally posted by waktong at 3-1-2008 04:33 PM
aku group B,dah ada assigmnet..

ada org pregnent,tp baru 3mggu pregnent, rasa boleh study..alasan pendatbiran kes dia org sbb masa medsi or intvu tak tau prengnent lg


huhuhu...td baru call upsi..person in charge tu ckp mmg diorg terlepas pndg kalo ade yg pregnan..tp katenye to be fair..lps medical checkup nnt diorg akan direject..
sebab wpun 3weeks @ sebulan..nnt effect study diorg especially yg due mase practical@exam..tahla..diorg sendiri leh ngaku yg system diorg tak telus..hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 09:01 PM | Show all posts
Originally posted by waktong at 3-1-2008 04:33 PM
aku group B,dah ada assigmnet..

ada org pregnent,tp baru 3mggu pregnent, rasa boleh study..alasan pendatbiran kes dia org sbb masa medsi or intvu tak tau prengnent lg


kita pon group B gak...keh3..leh carik waktong mane satu nie...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2008 09:46 AM | Show all posts
Originally posted by missmila at 4-1-2008 09:01 PM


kita pon group B gak...keh3..leh carik waktong mane satu nie...


cari la,bukan ramai pon...8 org jek dalam tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080912s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list