Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20458
View
201
Reply

UPSI

[Copy link]

Author: lizaldo       Show all posts   Read mode

Post time 25-12-2007 10:13 PM | Show all posts

Reply #60 mawar_pinky's post

kalo khar rsnye ade 2 bilik air.. antara sume2 kolej , kolej tu laa plg bes sbb ade lift n bilik die pun better dr kolej lain sbb ni kolej baru.. tp 1 jer yg ssh skit.. bas..sbb khar ni penghuni die plg rmi so kena pndi rebut bas.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 10:35 PM | Show all posts
kalo mcm tuh, nak bawak tv la nanti..sy tak boleh dipisahkan dengan tv.. ..nak tgk spa q beb

ntah sempat ke tidak ni tgk spa q
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 10:48 PM | Show all posts
Originally posted by kuih_muih at 25-12-2007 10:13 PM
kalo khar rsnye ade 2 bilik air.. antara sume2 kolej , kolej tu laa plg bes sbb ade lift n bilik die pun better dr kolej lain sbb ni kolej baru.. tp 1 jer yg ssh skit.. bas..sbb khar ni penghuni  ...


huhu teringat zaman uthm dulu.kitorg berebut van.tapi slalu kitorg dpt naik dulu sebab kitorg rapat ngan abg2 van.ahaks!sebab tu semua penghuni2 kat situ nampak je kitorg dtg terus cepat2 ke depan.haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 11:22 PM | Show all posts
Originally posted by missmila at 25-12-2007 10:35 PM
kalo mcm tuh, nak bawak tv la nanti..sy tak boleh dipisahkan dengan tv.. ..nak tgk spa q beb

ntah sempat ke tidak ni tgk spa q


tv x blh bw laa kak.. huhu sian akak.. tp kalo kat khar tu rsny jrg ade spot check sbb penghuninye rmi.. kalo brani bw ler.. huhu..
bw radio yg besa tu pun x blh,kn bw yg kecik jer.. n sblm ni ade org tny blh bw fridge ke x..rsnye yg fridge tu pun x blh laa.. rsnye laa..tp tv confirm mmg xeh bw..huhu..

[ Last edited by  kuih_muih at 25-12-2007 11:31 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 11:24 PM | Show all posts
mana2 hostel sama kot takleh bw tv
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 11:28 PM | Show all posts

Reply #65 mawar_pinky's post

aah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 07:02 AM | Show all posts
kat ukm bley...sape dpt ukm untung ler
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 08:43 AM | Show all posts
Originally posted by kuih_muih at 25-12-2007 06:16 PM


xde laa oranggunung ckp kat kuil laa mnde laa ala2 nak ckp cam kolej kat ctu lak.. kat kamps tu mmg la keras tp Alhamdulillah kolej baru tu xde pnh dgr lg kes2 hantu.fyi, kuih stud upsi n mmg ...


Oooh...cik kuihmuih oghang Tg Malim ghupernyer. Oghang Rawa ker?
Mungkin sekarang hantu Jepun dah takder di Tg Malim sebab beritanya dah banyak hantu lain yang ada kat sana tu. Ada yang di impot dari Siam dan Cina....dan tahun lepas pun ramai yang kena tangkap dan tak jauh dari kampus tu pulak. Student UPSI pun dengar kabornya ada yang dah terpengaruh dengan hantu2 tu sehingga menjadi hantu jugak ler.

Dulu Tg Malim kalau malam...aman dan sunyi sepi tapi la ni jauh bezanya. Sebab tu hantu Jepun pun takut nak keluar malam agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 09:22 AM | Show all posts
sok aku bertolak ke KL dulu dari KB...hihihi...lusa aku beragkat dari KL ke UPSI...ish2...doa kan aku selamat sampai ek...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 09:47 AM | Show all posts
Originally posted by waktong at 26-12-2007 09:22 AM
sok aku bertolak ke KL dulu dari KB...hihihi...lusa aku beragkat dari KL ke UPSI...ish2...doa kan aku selamat sampai ek...


Semoga selamat sampai...tapi kalau bertolak tu mungkin lambat sampai kot. Adalah dinasihatkan menaiki kereta supaya cepat sikit sampai dan sempat untuk mendaftar.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 09:56 AM | Show all posts

Reply #69 waktong's post

nanti g daftar naik apa? ambik apa kat UPSI?nanti jumpa la kita kat UPSI...hehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 05:22 PM | Show all posts
Originally posted by kuih_muih at 25-12-2007 11:22 PM


tv x blh bw laa kak.. huhu sian akak.. tp kalo kat khar tu rsny jrg ade spot check sbb penghuninye rmi.. kalo brani bw ler.. huhu..
bw radio yg besa tu pun x blh,kn bw yg kecik jer.. n sblm  ...


kuih..fridge yg kecik tuh..sah ke x ble bwk..isk mn nk simpan susu dah pam karang...uwaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 06:12 PM | Show all posts

Reply #72 duraroslen's post

rase cam x boley jer kak..bw radio yg besar tu pun x blh.. kalo blh msti ade org bw kan.. rsnye cam xde org bw jer.. ala siannye.. simpan umah kuih laa...hehhehe..kuih org cni jer

[ Last edited by  kuih_muih at 26-12-2007 06:16 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2007 07:21 AM | Show all posts
Originally posted by ariatie at 26-12-2007 09:56 AM
nanti g daftar naik apa? ambik apa kat UPSI?nanti jumpa la kita kat UPSI...hehhehe

naik kete,aku bawak kete...hihiih...bagi tak bagi aku bawak gak
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2007 10:05 AM | Show all posts
hehe bawak laaa....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2007 10:57 AM | Show all posts

Reply #74 waktong's post

bawak aje la...so macam mana dah prepare ke nak g ni...wak tong sama course ke dengan mila ni....dua IT ye ada gak kawan ye waktong
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2007 11:12 AM | Show all posts
a'a kot...boley buli2 waktong nanti
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2007 12:15 PM | Show all posts

Reply #77 missmila's post

fuyooo..ada niat gak buli waktong ye...waktong, jaga2 mila nak buli tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 05:40 PM | Show all posts
hihih...aku kat upsi ni..ko rang tak le online ek?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 07:03 PM | Show all posts
waktong kolej mn? cmne ok x? heheh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077330s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list