Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20406
View
201
Reply

UPSI

[Copy link]

Author: lizaldo       Show all posts   Read mode

Post time 24-12-2007 01:04 PM | Show all posts
Originally posted by Oranggunung at 24-12-2007 11:03 AM
Hati-hati duduk di hostel UPSI tu sebab ada banyak hantu Jepun berkeliaran waktu2 tertentu. Ada yang bernasib baik jumpa mereka sedang berkawad di padang sebelah kuil Hindu tu waktu bulan sedang  ...


adoi..awat ramai pesan kat aku bab hantu neh.hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2007 01:38 PM | Show all posts
geng...off topic jap...kat upsi boleh bawak kete?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2007 01:47 PM | Show all posts
Originally posted by waktong at 24-12-2007 01:38 PM
geng...off topic jap...kat upsi boleh bawak kete?


baca kat surat dia diorg ckp tak digalakkan sebab takut masalah kesesakan.tapi kena tanya senior2 UPSI
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2007 01:49 PM | Show all posts
bawak kaki je laa...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2007 04:09 PM | Show all posts
Originally posted by mawar_pinky at 24-12-2007 01:04 PM


adoi..awat ramai pesan kat aku bab hantu neh.hehe


sebab UPSI terkenal dengan hantu Jepunnya. Kat jalan ketoyong tu pulak ada yang bercerita nampak pontianak pulak...heheh.
Dulu masa belajar di IPSI kami pun ada gak nak try nengok hantu2 tu dan nak try jadi ghostbuster.....tapi tak pernah bernasib baik melihatnya.

[ Last edited by  Oranggunung at 24-12-2007 04:11 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2007 10:31 PM | Show all posts
Originally posted by Oranggunung at 24-12-2007 11:03 AM
Hati-hati duduk di hostel UPSI tu sebab ada banyak hantu Jepun berkeliaran waktu2 tertentu. Ada yang bernasib baik jumpa mereka sedang berkawad di padang sebelah kuil Hindu tu waktu bulan sedang  ...


skang kolej bkn kat ctu lg laa beb..kolej baru da..  
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 05:19 AM | Show all posts
Originally posted by masjuana at 24-12-2007 11:25 AM


boleh....tp kena bayar laa...
smua brg eletrik yg dibawa sendiri kena byr (beli sticker)
tp haku tak penah byr...pandai2 la cover....


confirm ek masjuana? nih series nk bwk nih,sbb kang kalo dh pam nk letak mn lak susu tu.hari tu ada call upsi nk ckp ngan pn norhayati.penyelia asrama..tapi cuti lak..so tinggal pesan jer..then ktnya nak call balik..sampai hari ni senyap je..jumaat nih dh kena rrregister dahh..adeh penin..sian baby..br nk msk 3 bln..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 11:46 AM | Show all posts
aduh,sakit gak tak leh bawak kete...kolej bukan dekat...
lagi pon kete aku tu tak dak org jaga...ah bawak gak la nanti
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 12:10 PM | Show all posts
3 days to go...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 01:33 PM | Show all posts
Originally posted by waktong at 25-12-2007 11:46 AM
aduh,sakit gak tak leh bawak kete...kolej bukan dekat...
lagi pon kete aku tu tak dak org jaga...ah bawak gak la nanti


bw jer.. kolej sng jer nak dpt sticker kenderaan tu.. jus dlm kampus jer ssh nak dpt sticker..tp lecture bnyk kat luar kmps pun (umah kedai).. park jer laa kete kat luar kmps.. rmi bt cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 05:29 PM | Show all posts
Originally posted by kuih_muih at 24-12-2007 10:31 PM


skang kolej bkn kat ctu lg laa beb..kolej baru da..  


Alahai bang.. hantu bukannya nak kisah kolej baru ker ataupun lama. Ko orang balik bercuti sebulan nanti depa masuklah ke bilik kosong ko orang tu. Tg Malim tu bukannya besaq mana pun...kena pulak dah macam2 tempat maksiat dah ada kat sana. Mungkin hantu tu pun dah takder privacy lagi tak macam dulu2 sampai depa pun agaknya lagi brutal sekarang ni.
Ataupun hantu2 ini boleh saja di arahkan oleh general2 mereka yang berpejabat di Dewan Suluh Budiman tu untuk kemana-mana saja untuk menjalankan tugas.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 06:03 PM | Show all posts
huhu esok aku akan berangakt ke UPSI.huhu berdebarnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 06:16 PM | Show all posts
Originally posted by Oranggunung at 25-12-2007 05:29 PM


Alahai bang.. hantu bukannya nak kisah kolej baru ker ataupun lama. Ko orang balik bercuti sebulan nanti depa masuklah ke bilik kosong ko orang tu. Tg Malim tu bukannya besaq mana pun...kena  ...


xde laa oranggunung ckp kat kuil laa mnde laa ala2 nak ckp cam kolej kat ctu lak.. kat kamps tu mmg la keras tp Alhamdulillah kolej baru tu xde pnh dgr lg kes2 hantu.

[ Last edited by  kuih_muih at 30-12-2007 09:48 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 06:33 PM | Show all posts

Reply #52 mawar_pinky's post

gd luck kak mawar_pinky!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 08:16 PM | Show all posts
huhu tq!
tulah mawar nak tau sangat camana lah rupa asrama tu.besar ke tak?kang terlebih dos plak.nweh tak habis packing lg neh
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 08:29 PM | Show all posts

Reply #55 mawar_pinky's post

ok laa bilik die.. 1 bilik 2 org.. ade ruang tamu, dapur kecik.. balkoni.. mawar dpt kolej pe? sbb x semua kolej same..

[ Last edited by  kuih_muih at 25-12-2007 08:30 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 08:34 PM | Show all posts
tak tau lagi
tapi dia suh daftar kat koleh harun aminurrashid
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 08:37 PM | Show all posts

Reply #57 mawar_pinky's post

tu mknanye mawar dpt kolej tu laa.. kolej tu 1 umah 4 bilik.. bes jer.. ade lift
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 08:50 PM | Show all posts
eh mawar buat ismp ye...yg dpli daftar 28 hb nie..sy dpt kolej yg same gak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2007 10:06 PM | Show all posts
ha'ah mawar ismp
baper bilik air?
so kiranya satu rumah 8 org lah kan?
sapalah roomate ku nanti.huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080855s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list