Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2183
View
15
Reply

[PERBINCANGAN] karete kabel...

[Copy link]

Author: nameloo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-10-2006 09:31 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 23-3-2012 12:50

aku denga melaka nak wat kerete kabel...tol ker...klau tol  kat maner ek....bagile c kit information...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2006 04:12 PM | Show all posts
kete kebal ke keta kabel ..?
dr bukit snejuang ke bukit st john ke ..?
tehhehee
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2006 09:41 PM | Show all posts
erk??dia nakwat katmana???tuk bebudakmozac ker??wahaha...

tuk bukit st paulkott...bukit per lagi ek

ker kat gunugnlednag tu dah kat jhr



Rebonding

[ Last edited by  dee_dee at 26-6-2007 09:43 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2006 11:37 PM | Show all posts

Reply #3 dee_dee's post

ye tidak je kete kabel
Reply

Use magic Report

gordonv612 This user has been deleted
Post time 9-10-2006 01:32 AM | Show all posts
Ada satu lagi cadangan iaitu dari Melaka Mall (Dulu Kotamas ) ke Bukit Beruang
Reply

Use magic Report

gordonv612 This user has been deleted
Post time 9-10-2006 01:33 AM | Show all posts
Sebelum ini, Kerajaan bercadang untuk membina kereta Kabel dari Bukit Senjuang ke Pulau Melaka...
Itu tak mungkin lar, Pulau Melaka belum buat Habis pun...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2006 10:03 AM | Show all posts
benda ni masih dlm perancangan lagi la...kalau kat langkawi mmg ler cantik.... view pun menarik...kat s'pore cable  car dari pulau ke pulau. kat melaka ni apa yg nak ditengok errkkkk.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2006 10:29 AM | Show all posts
Tgk bangunan + kete je
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2006 12:07 PM | Show all posts
tu lom lagi menara tinjau kat banda hilir
Reply

Use magic Report

gordonv612 This user has been deleted
Post time 9-10-2006 07:07 PM | Show all posts
Sekarang Kerajaan pula bercadang membina MEnara Taming Sari kat Banda Hilir setinggi 110meter...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2006 08:30 PM | Show all posts
Originally posted by gordonv612 at 9-10-2006 07:07 PM
Sekarang Kerajaan pula bercadang membina MEnara Taming Sari kat Banda Hilir setinggi 110meter...


kt mano ...?
wahh wahhh wah ...

menare or replika ...?
cam replika sireh kt ayer keroh tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2006 10:33 AM | Show all posts
memang perabih duit jelah.....malas aku nak ckp lebey2...kang kena tangkap pulak huhuhuhu.....
Kabel car kat bukit nanas pun bole tutup inikan pulak kat melaka...entahlah...agaknyer aku kena bfikiran positif....
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2006 03:29 PM | Show all posts
perasmian pecah tanah menara tinjau pagi tadi...kuyup aku p. menteri budi bahasa yang rasmi tgh ujan lebat...peh...mcm tak caya boleh berputar 360 darjah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2006 03:31 PM | Show all posts
kalo rajin aku scan gambar ilustrasi...tp aku tak geti nak letak kat cni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2006 12:55 PM | Show all posts
Originally posted by ainnia at 10-10-2006 03:31 PM
kalo rajin aku scan gambar ilustrasi...tp aku tak geti nak letak kat cni...


ain..projek nie dr mana ke mana? yg betul2 konpem punye info....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2006 01:37 PM | Show all posts
sorry ifa..yg gambo tu bukan cable car tp menara tinjau...tp cable car masih dlm perancangan coz arahan dah kuar suruh we all check tmpt2 lain punya cable car....tp :nyorok: bila tgk org lain punya cable car... bygkan kat nepal pun ada...tp tmpt2 diaorg peh...cantik wooo...........kat melaka kita tgk apa ntah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101533s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list