Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73757
View
391
Reply

U & Ur Life As A Student [kredit!]

 Close [Copy link]

Author: brilianxx       Show all posts   Read mode

ariex This user has been deleted
Post time 14-3-2005 10:34 AM | Show all posts
Di manakah anda belajar : kutkm

Tahap pedidikan : pas spm..masuk matrik..

Course yg anda pilih : degree in electronic

Akiviti korg semasa di kolej/universiti : join srm..ko-ko..hehehe.. men bola ptg
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2005 01:55 AM | Show all posts
Di manakah anda belajar : cardiff u, wales

Tahap pedidikan : BEng in civil engine

Course yg anda pilih : civil engine

Akiviti korg semasa di kolej/universiti : ermmm.. islamic society, msian student
                                                    society, tido society.. hahah

Pengalaman Manis : tak terkira.. hehehe =)

Pengalaman Pahit : nape mamat welsh yg ensem tu takmau sembg ngan
                           aku? hahahaah... =p

Bile Konvo : oct 03

Kehidupan sbg seorg student : full of life!! =)

Pasangan mase blaja : the ONE & only my dear abg.. sampei skrg!! dolu
                               kitorg kt itm.. seksa woo jauh2 ni.. huhuhu

Kalau dah kerja : kumpul duit utk family n utk kawen!! hahaahaah...

Pekerjaan : tak keje lg.. hope to be sorg engineer yg tak mkn rasuah!! =)

Mane lagi best kerje/ Blaja? : ntah, tak keje lg.. org kata keje penat..
                                        kalu blaja bley ponteng keje, kalu keje cmne
                                        ekk?? =p
=)

[ Last edited by aGuiLeHa on 13-5-2005 at 01:58 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2005 12:18 PM | Show all posts
Aku nak join gak..

Di manakah anda belajar : UTM

Tahap pedidikan :Degree lepasan Dipl

Course yg anda pilih :Dipl-Architecture
                             Degree-Townplanning


Akiviti korg semasa di kolej/universiti :Tak de join paper pun sebab as student arts nie memang buzy sokmo..baik siapkan project jea..

Pengalaman Manis : Mesti lea bile stay kat studio malam-malam dapat dok ngan membe-membe..

Pengalaman Pahit : Ape ek..Life student nie tak de yang pahit..kalo pahit pun lame-lame jadi manis jugak..

Bile Konvo : For Dipl dah lepas..Degree blum lagi..

Kehidupan sbg seorg student : Aku rase life student nie tak kenal erti siang malam..11 malam macam 8 mlm..2 pagi macam 11 mlm..4 pagi macam 1 pagi..orang nak pegi kelas pagi,aku baru balik bilik..rase macam tukar shif ngan orang keje kilang pulak..:lol

Pasangan mase blaja :aku tak penah coupla lagi..tapi best dapat cuci mate nengok budak U yang ensem-ensem ni..

Pekerjaan : aku pernah keje lukis drawing time blaja

Mane lagi best kerje/ Blaja?:Tak de yang paling best dari jadi student..kalo kerje pun aku akan rindu jadi student

[ Last edited by skuter_buruk146 on 29-5-2005 at 12:20 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2005 12:49 PM | Show all posts
Di manakah anda belajar :  The Manchester School of Engineering, UK
Tahap pedidikan : MEng (Hons)

Course yg anda pilih : M Engineering

Akiviti korg semasa di kolej/universiti : Tennis player

Pengalaman Manis : Being the only Malaysian in that year of enrollment

Pengalaman Pahit : Satu bilik dengan Pak Itam yang hisap ganja

Bile Konvo : Dah lama

Kehidupan sbg seorg student : Wonderful sebab jumpa lots of wonderful famous Professors

Pasangan mase blaja :  Laetitia (French/Spanish) She passed away a few month after we graduated.

Kalau dah kerja : One famous multinasioanl power station co
Pekerjaan : a comfortable position (now seconded to Bahrain's office)

[ Last edited by emmer_A on 29-5-2005 at 12:51 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2005 03:28 PM | Show all posts
Di manakah anda belajar :
Universiti ********** :bgrin:

Tahap pendidikan :
Degree

Course yg anda pilih :
Buss. Admin

Aktiviti korg semasa di kolej/universiti :  
Terlalu busy ngan study, belom sempat nak join memana activity yg uni. buat..
Tapi kalau pree, mmg akan cuba grab de opportunity untuk join sekaki..


Pengalaman Manis :
Make new frens yg sekepala, susah senang sesama..
Group presentation dpn lecturer ngan classmates..
Join dinner organize by my faculty, then tak sangka win one of de idol title for harituh..
(dpt flowers + souvenir) njoy gilerr..


Pengalaman Pahit :
Repeat paper last sem.. fobia smpai skang tak ilang lagi..

Bile Konvo :  
Insya-Allah 2007

Kehidupan sbg seorg student :
N'joy gilerr
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2005 01:05 AM | Show all posts
Di manakah anda belajar
universiti malaysia sabah

Tahap pedidikan
Degree

Course yg anda pilih
marine science

Akiviti korg semasa di kolej/universiti
banyak... program keluarga angkat.. demo silat..anjurkan SOS Day (Save Our Sea)..mcm2 lagik..

Pengalaman Manis
round sume pulau kat sabah... ade gak dapat beberapa keluarga angkat..
mandi lumpur ngan member2 kat survival island (Pulau Tiga)

Pengalaman Pahit
setakat ni tak de yang pahit sangat... sume ok je.. cuma sesekali rindu gak keluarga.. tak leh selalu balik..

Bile Konvo
insya Allah september 2005 nih..

Kehidupan sbg seorg student
macam2 ragam... sume tu akan jadi kenangan manis bila dah tak jadi student... teringat time bertungkus lumus buat tesis.. sampai tak tido.. gi happening ngan member2.. rindu kat korang sume.. kalau tak buat keje last minit memang tak sah kalau bergelar student.. ada thrill..hehehe..

Pasangan mase blaja
belajar ngan coursemate... kadang belajar sendiri kat bilik coz roomate lain course.. bf? tak de depan mata.. masing2 berjauhan.. tapi alhamdulillah masing tau tanggungjawab masing2.. dan hubungan terjaga baik..

Kalau dah kerja
insya Allah nak sambung study.. tgk keadaan.. minat masih ada.. kalau keje, harap keje tu boleh bagi kesenangan pada keluarga..

Mane lagi best kerje/ Blaja?
masing2 ada keistimewaan nya....
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2005 01:30 AM | Show all posts

Me & My Life As a Student

Di manakah anda belajar : One of the University kat United Kingdom

Tahap pedidikan : Degree  & Masters (soon)

Course yg anda pilih : Electrical & Electronic Engineering

Akiviti korg semasa di kolej/universiti : Join University Voluntary Society (kalau kt UK join this society bagus juga. diorang very appreciate it). aktif berpersatuan.

Pengalaman Manis : ape pengalaman best mase kat U? : Bergaul sesama Lecturers, Professors, PhD students. try to have a conversation with them. all of them hv lots of experience. boleh majukan pemikiran dlm bentuk global. jgn berasa rendah diri. belajar dr yg berpengalaman. kekawan kelas sumer kepala besh. so takde lah kelas nampak dull jek.

Pengalaman Pahit : 1. group project ngan budak2 yg amatlah pemalasnyer. 2. jgn mudah percayakan org yg kita kurang tahu latar belakang.

Bile Konvo : Last July

Kehidupan sbg seorg student : Seronok sangat. mematangkan diri & pemikiran (kalau kita mix dgn org yg betul) belajar berdikari bila tinggal seorang.

Pasangan mase blaja : my partner. dia seorang yg strict bila waktu study. pantang terlambat masuk kelas nf: mlm baru bertegur. kitorang ada jadual waktu belajar sendiri. mesti ada study group. penting jugak. bagus utk discussion esp be4 & during exam.

Kalau dah kerja : dulu kerja sekejap, tapi berenti sebab nak sambung study.

Pekerjaan : tengok nasib. tapi selalunyer apa yg kita belajar tuh tak semestinyer exactly apa yg akan kita buat waktu kerja. mungkin kita boleh aplikasikan anything yg kita tahu, and try beri idea yg bernas. takkleh lah asyik ikut jekk prosedur. kena gak beri idea canggih, moden, futuristik, creative. boleh tunjuk bakat waktu meeting - brainstorming

Mane lagi best kerje/ Blaja : kalau ingat bab duit, keta, shopping ---> kerja,    ---- tapi study lagi best.. sebab relax, hanya pikir pasal study, & dpt banyak kelebihan kalau study kat oversea. kesimpulannya belajar lg best.
Reply

Use magic Report

kayoutiemawi This user has been deleted
Post time 10-8-2005 12:19 AM | Show all posts
U & Ur Life As A Student

Mari berkongsi pengalaman anda..

Di manakah anda belajar :
-UNIVERSITY OF REITAKU, JAPAN
Tahap pedidikan :
-DEGREE
Course yg anda pilih :
-TEACHING JAPANESE LANGUAGE AS THIRD LANGUAGE
Akiviti korg semasa di kolej/universiti :
-MACAM2
Pengalaman Manis :
-AKHIRNYA BERJAYA GAK DAPAT DEGREE :clap::clap:
Pengalaman Pahit :
-AMIK EXAM MASA FIRST YEAR..BANYAK YANG LUNGKUP..:bgrin:
Bile Konvo :
-END 90IES:stp:
Kehidupan sbg seorg student :
-BEST MASA LECTURER ADA KEJE LUAR..:tq: BANZAIIII....
-BEST BILA ASSIGNMENT SEME DAH SIAP..
-BEST BILA REPORT HANTAR ONTIME..
-BEST BILA ADA 'KOMPA'
Pasangan mase blaja :
-TAKDA LER..SEMAK AJE..:blah: INGAT BULE STUDY KER? MEMBOHONG AJE..HEHEHEHE
Kalau dah kerja :
-ADA..KENAPA LAK TAKBULE NAK FURTHER STUDY? LAGI SENANG SEBB DUIT SENDIRI ADA..JADIK TAKDAK LA SUSAH NAK BELI BAHAN2 UNTUK BUAT REPORT N ASSIGNMENT..
Pekerjaan :
-ADA LA SIKIT2 SESUAI..TAPI LEVEL MMG JATUH MERUDUM LER   :cry:
Mane lagi best kerje/ Blaja?
-OF COURSE LE KEJE BEB..SEBB TAK PAYAH NAK FIKIR2 PASAL EXAM..TAK PAYAH NAK FIKIR2 PASAL BACA BUKU..UGGHH..NAK GI KULIAH..HEHEHE..
BUT STILL MEMORIES WILL LINGER FOREVA..:love:
Reply

Use magic Report

sepulturated This user has been deleted
Post time 2-10-2005 02:18 AM | Show all posts
Di manakah anda belajar : Kolej Universiti Teknikal Kebangsaan Malaysia
Tahap pedidikan : Degree in Electronics Engineering(Computer Engineering)
Akiviti semasa di kolej/universiti :isap rokok memanjang(sedey siot budget rokok naik lg)
Pengalaman Manis : memakan manisan yang amat manis
Pengalaman Pahit :  hm...tak ingat loh
Bile Konvo : 2007 kot(kalau x extend)
Kehidupan sbg seorg student : best giler
Pasangan mase blaja : aweks/balak u camner?? penyeri ketike blaja??
Kalau dah kerja : ade harapan tak futher study? maybe...
Pekerjaan : sesuai...tp pandai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2005 12:30 AM | Show all posts
Di manakah anda belajar : somwhre in UK
Tahap pedidikan : baru aundergrade
Course yg anda pilih :law
Akiviti korg semasa di kolej/universiti :join froum cari
Pengalaman Manis : muka masuk paper sebab spm..heheh.
Pengalaman Pahit : sedih tak dapat kat front page,,
Bile Konvo : 2008
Kehidupan sbg seorg student : penat ALLAH sae yang tau..banyak dugaan
Pasangan mase blaja : dun hav
Kalau dah kerja : ingat nak terus sambung sampai phd...
Pekerjaan : tukang loye burok..lawyer iALLAH

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2005 08:27 PM | Show all posts

saya pon nak!

Di manakah anda belajar : UiTM Jengka Di hatiku

Tahap pedidikan : Diploma yg takkan smbg degree

Course yg anda pilih : Insurance

Akiviti korg semasa di kolej/universiti : Debate debate debate... melayu!

Pengalaman Manis : Jengka ada wireless internet

Pengalaman Pahit : anggap je idop aku kat sini mmg sentiasa pahittttttttt bila berurusan ngan admin!

Bile Konvo : Insya Allah 2006

Kehidupan sbg seorg student : aku di benci admin!! menolak  aspirasi uitm!!

Pasangan mase blaja : series mmg baru clash!!

Kalau dah kerja : keje kat MNRB, malam nak ajo tuition, wiken nak keje kat KLCC, part time insurance's agent pas abes bonding nak amek AMII, pastu nak kawen!

Pekerjaan : AZ jer kot


sapa2 pvt lah beta, buhsan dok kat utan nih..esok aku stat 1st paper.. doa2 aku ok!! 2 paper pagi ptg tuh..

[ Last edited by rabun at 9-11-2005 08:29 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2005 12:25 PM | Show all posts
Di manakah anda belajar : dah habis belajar (Sarawak)

Tahap pedidikan : First Degree

Course yg anda pilih : Cog Science

Akiviti korg semasa di kolej/universiti : Ahli Tetap PRIMU!

Pengalaman Manis : Bila dapat keputusan yang best

Pengalaman Pahit : Kawan kawan dah pergi kerja, tak dapat jumpa selalu

Bile Konvo : Ogos 2004 (Dah 2 Tahun)

Kehidupan sbg seorg student :
Rencah kehidupan aku di U bagai meniiti titi yang licin dan kurus. sekali aku tergelincir pasti tidak dapat diselamatkan....... namun ada tekad dan azam yang kuat untuk aku terus melangkah


Pasangan mase blaja : Buku dan Radio, Komputer, Assignment


Pekerjaan : Ajar Office (Microsoft)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Capt_ICAEW This user has been deleted
Post time 13-1-2006 12:26 AM | Show all posts
Di manakah anda belajar : UTM Skudai (EE-2bulan), cabut gi KMB( 2tahun), Cardiff Univ(3 tahun)
Tahap pedidikan : Degree
Course yg anda pilih : Accounting
Akiviti korg semasa di kolej/universiti :Nitro Cars, Hifi n Home Cinema
Pengalaman Manis : Pergi 10cities in Italy
Pengalaman Pahit : Disangka pengganas di italy..13jam di tahan polizia
Bile Konvo :in 6months time
Kehidupan sbg seorg stud ent : best beb..kalau aku rajin nk je sambung..balik la..boleh mkn nasik lemak pagi2
Pasangan mase blaja : mana boleh citer
Kalau dah kerja : habiskn study sampai professional baru keje
Pekerjaan : no komen but shoudl be

Mane lagi best kerje/blaja?
obviously blaja..xde sapa nk marah ko..n duit pon banyak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2006 12:47 AM | Show all posts
13 jam capt???lama tuu
anyway nie aku punyer plak..
Di manakah anda belajar : diploma kat IIC and now degree kat MMU
Tahap pedidikan : Dip and now Deg
Course yg anda pilih : dulu Diploma ambik IT and now ambik Bach.E-Commerce
Akiviti korg semasa di kolej/universiti :lepak ngan member2 jer...gi shopping sama2...
Pengalaman Manis : bnyk giler...
Pengalaman Pahit : x pernah2 repeat paper..but this time terpakse repeat one...ohhh i hate u maths
Bile Konvo : 2007 maybe..
Kehidupan sbg seorg student : kekadang best..tp tiber time exam memamng x best...tension jer...
Pasangan mase blaja : radio ngan pc jer....wakakakaka...
Kalau dah kerja : nak gak further study tp nak study field lain plak...maybe hotel mngmnt or law..
Pekerjaan : grad pun blm lg..tp hopefully dpt keje best2..

Mane lagi best kerje/ Blaja?:ermm..ntah aa..x pernah keje..tp rasanyer keje lg best kot...:cak::cak:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2006 12:12 AM | Show all posts
Di manakah anda belajar :Uitm Seri Iskandar..Bote Yop..

Tahap pedidikan :Dip ( aku nak sambung UPSI warghhhhhhh)

Course yg anda pilih :Office Management

Akiviti korg semasa di Universiti: tak tido sampai pagi sebab main game ramai2..

Pengalaman Manis : lawan bola intercourse lawan team berlagak ( Computer Science) kami mng 1-0..padan muke kome..

Pengalaman Pahit : aku fail bussines maths..warghhhh..

Bile Konvo :2004

Kehidupan sbg seorg student : best kut

Pasangan mase blaja : masa blaja aku blaja..masa exam aku amik exam

Kalau dah kerja : aku tetap nak buat degree

Pekerjaan : :hug::hug:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2006 10:12 PM | Show all posts
Di manakah anda belajar
UTM Skudai, Johor

Tahap pedidikan
Degree

Course yg anda pilih
Civil Engineering

Akiviti korg semasa di kolej/universiti
Aderlah join Persatuan Kejuruteraan Awam skit2. Tp biler dh last2 sem tue tak join dh sebab busy

Pengalaman Manis
Dapat jumpa kawan-kawan yang memang best dan cool

Pengalaman Pahit
Takde yang pahit. Sumer manis2 jer

Bile Konvo
Abis belajar bulan 5 nie. Konvo bulan 8

Kehidupan sbg seorg student
Best sesangat sampai malas nak kuar carik kerja

Pasangan mase blaja
Takde pasangan. Kengkawan jer sumer

Kalau dah kerja : ade harapan tak futher study??
Takder plan lagik

Pekerjaan : Sesuai tak dgn apa yg kite blaja??
Entahla..tak keje lagi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2006 09:15 PM | Show all posts


Di manakah anda belajar
INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA ... KALO DALAM BAHASA MELAYU IALAH U.I.A.M ... U.I.A.M BERMAKSUD UNIVERSITY INI ADE MASALAH ... (MASALAH SISTEM, PAK GUARD, BIROKRASI, PARKING, MONYET ETC ...)

Tahap pedidikan
DEGREE ... FIRST DEGREE

Course yg anda pilih
HISTORY AND CIVILIZATION ... PALING TAK POPULAR KAT UIA NIEH ... MAYBE AROUND 90 JER YG AMBIK COURSE NIEH ...  HEH ... LAGIPONG STUDENT HISTORY KAT UIA NIEH DITUDUH PELIK DAN GANJIL ... HEH U ALL KNOW WHAT ... GO DOWN LAA

Akiviti korg semasa di kolej/universiti
STUDY, TIDO, MAKAN, DATING, FUTSAL, MAIN MAIN NGAN ARNAB, TIDO, TIDO ,TIDO, TIDO ... OWH ~ LASTLY TIDO ... TIDO IS AN IBADAH WHAT

Pengalaman Manis
NTAH BANYAK NAK MAMPUSS ... SETIAP HARI PONG PENGALAMAN MANIS

Pengalaman Pahit
MEMANE PEGI PONG ADER JER AWEK YG NAK MINTAK NO PHONE ... ERGH!

Bile Konvo
MAYBE 2007 OR 2008 SOMETHING LAA ... DEPEND ON MY KERAJINAN

Kehidupan sbg seorg student
ENJOY + RILEK + KEPARAT + BOSAN + HEPI + SUCK

Pasangan mase blaja
MEMEMBER AKU LAA ... NAK HARAPKAN AWEK AKU? ... PIIRAH!! ... SELAIN TUH ADER LAAA FORUMMERS KAT SINIEH ... GENG BOLA TALK ... (HI AISHAH! :cak ... GENG BOARD HISTORY, MYTH AND LEGEND ... MOD KAT SANA BANYAK TOLONG AKU ... SALUTE ARH FLEURZA, CHUMPON, MOK NIK ETC ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2006 11:50 PM | Show all posts
di manakah anda belajar : universiti islam antarabangsa malaysia, taman ilmu & budi
tahap pendidikan : double degree
course yg anda pilih : llb & llbs
aktiviti korg semasa di kolej/universiti : join law society, cultural units,etc
pengalaman manis : banyak sgt
pengalaman pahit : tak banyak
bile konvo : 2008 & 2009
kehidupan sbg seorg student : best....takde galang gantinye
pasangan mase blaja : ada sorang je....dunia akhirat insyaAllah
kalau dah kerja : aku nak amik master & phd
pekerjaan : lecturer...ptd...atau pape yg sesuai,ikut arus

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2006 01:50 PM | Show all posts
di manakah anda belajar : ITM, Univ di west coast & univ di East Coast Amerika Utara
tahap pendidikan : diploma --> Bachelor's --> Ms. Applied Sc in Mechanical Eng (in process kalau pass peksalah )
course yg anda pilih : seperti di atas
aktiviti korg semasa di kolej/universiti : Kesatria ( aku komander dulu nih.. kuang kuang..nyampah siot), Kelab Mekanikal,ASME, SWE, ASHRAE, MSA
pengalaman manis : pass peksa
pengalaman pahit : tak dapat biasiswa, bebudak masters perangai macam t.ahi
bile konvo : lagi setahun, In Syaa Allah (kalau pass peksa)
kehidupan sbg seorg student : tarak best langsung..pokai 24 jam.. nak makan pun kena berkira
pasangan mase blaja : aku siok sendiri sahaja
kalau dah kerja : aku nak beli menda2 yg aku tingin masa aku tgh belajaq
pekerjaan : asal rezeki yg halal dan duit banyak sket dr keja McD atau Pizza Hut atau KFC atau mengajaq bebudak kat Univ

[ Last edited by pulut at 30-1-2006 01:52 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2006 12:08 PM | Show all posts

U & Ur Life As A Student

Saje nak berkongsi pengalaman ...

Di manakah anda belajar : Universiti Penghidupan Malaysia
Tahap pedidikan : Diploma, Degree dan sekarang Master
Course yg anda pilih : Penghidupan
Akiviti korg semasa di kolej/universiti :  persatuan, kolej, universiti... itu masa  Diploma dan Degree... sekarang tumpuan kat kerja je terpaksa ketepikan aktiviti lain...
Pengalaman Manis : Cukup best... banyak... semua menjadi nolstagia indah... mungkin sebab orang yang ada kat situ baik-baik dan pemandangan kat sana yang masih mesra alam kot.
Pengalaman Pahit : Dulu memang ada... tapi sekarang ni dah jadi manis le pulak... sekarang ni yang pahit sikit tu ade le... sebab nak study dan kerje sekali... dua bidang yang tak ada kaitan langsung...yooo baru tahu istilah "Masa itu umpama pedang!"
Bile Konvo : Harap-harap tahun ni... doakan saya siap thesis secepat mungkin ya...
Kehidupan sbg seorg student : Best yang amat sangat... sebab boleh tahu benda yang tak tahu
Pasangan mase blaja : Masa diploma ada group nakal, masa degree dah taubat, mula belajar sendirian sehingga kini... kawan setia dah ada bagi perangsang...
Kalau dah kerja : Sekarang dah kerje, kalau di izinkan Allah swt harap masih boleh sambung lagi pengajian....
Pekerjaan : Berkaitan... sekarang sebagai consultant...
Mane lagi best kerje/ Blaja? : Kedua-duanya ada keistimewaan sendiri... kedua-duanya best... kalau buat dua-dua  lagi best... berpusing biji mata...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081139s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list