Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28382
View
111
Reply

sunat......khatan

[Copy link]

Author: bravotwozero       Show all posts   Read mode

Post time 29-6-2006 11:51 AM | Show all posts
Originally posted by msms2005 at 28-6-2006 10:23 AM
keturunan dan juga cuaca di negara tersebut. Tak semestinya kalau pompuan tu ada balung maknanya dia tak sunat. anyway, kalau di perhatikan dari foto foto orang asia melayu....yg ada balung tu selalunya ada darah campuran dg mat salleh atau cina/jepun. ...


msms ada banyak foto ek...... meh la sikit..... tak penah tgk la........... :nyorok:
Reply

Use magic Report

GY_guy This user has been deleted
Post time 29-6-2006 11:51 AM | Show all posts
Kan bagus pompuan kalau lahir dulu x yah sunat dulu..bila hubby dah rasa yg x berunat baru la si hubby tolong khatankan pulak...baru leh rasa yang bersunat pulak...n yang paling penting, x kan ada thread yang bertanya pasal ni lagi sebab suma dah tau bezanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 01:02 PM | Show all posts

Reply #18 GY_guy's post

dalam terer2 nyer guy.. ada gak mender yang guy x prasan yer walaupun setelah melalui bermacam pengalaman... muhahahahha
Reply

Use magic Report

GY_guy This user has been deleted
Post time 29-6-2006 01:05 PM | Show all posts
...x perasan sebab mata sy x fokus bawah cik asampedas..malu la tengok..boleh gitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 01:12 PM | Show all posts

Reply #24 GY_guy's post

kire bole la... tapi kan.. malu tu malu kat apa. tuan punya 'anu' atau malu kat si 'anu' ? muahahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 01:14 PM | Show all posts
Originally posted by GY_guy at 29/6/06 11:51 AM
Kan bagus pompuan kalau lahir dulu x yah sunat dulu..bila hubby dah rasa yg x berunat baru la si hubby tolong khatankan pulak...baru leh rasa yang bersunat pulak...n yang paling penting, x kan ada  ...


sampai ke hati guy nak nengok wife guy menjerit kesakitan... muhahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 01:16 PM | Show all posts
ikshhhh...siut jer imaginasi GY ni....
Reply

Use magic Report

GY_guy This user has been deleted
Post time 29-6-2006 01:16 PM | Show all posts
Tengok mata si 'Tuan anu', malu dia pandang reaksi muka kita...tengok mata 'si anu', malu jugak..last2 aku ambik tuan anu, adik aku ambik si anu...so aku pun x tau rahsia si anu sebab adik aku lebih mengenalinya
Reply

Use magic Report

GY_guy This user has been deleted
Post time 29-6-2006 01:20 PM | Show all posts
Originally posted by airynz at 29-6-2006 01:16 PM
ikshhhh...siut jer imaginasi GY ni....


xde guys lain nak share arini..terpaksa la aku perah kotak imaginasi ni utk hasilkan imaginasi sedemikian..tapi tu la kalau dapat camtu kan bagus..hm? hmm?..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 01:22 PM | Show all posts

Reply #29 GY_guy's post

guy dah mula merapu... g makan dulu la.. lapar kot..muhahaahaa
Reply

Use magic Report

GY_guy This user has been deleted
Post time 29-6-2006 01:24 PM | Show all posts
baiikk....memang lapar hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 01:41 PM | Show all posts
guy....cari lah bini amoi......sure tatak potong punya :D.... then nanti dah pastu experiment tu..leh lah soh amoi tu gi sunat..:D
Reply

Use magic Report

GY_guy This user has been deleted
Post time 29-6-2006 02:42 PM | Show all posts
Originally posted by airynz at 29-6-2006 01:41 PM
guy....cari lah bini amoi......sure tatak potong punya :D.... then nanti dah pastu experiment tu..leh lah soh amoi tu gi sunat..:D


haiya..suma amoi tatak potong ka ailynz? pusing2 gua suka sama u jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 02:49 PM | Show all posts
Originally posted by airynz at 29-6-2006 01:41 PM
guy....cari lah bini amoi......sure tatak potong punya :D.... then nanti dah pastu experiment tu..leh lah soh amoi tu gi sunat..:D



aiseh, takkan nak test2 dulu kot........ hissh
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 03:33 PM | Show all posts
ala korang...antara sunat dgn x sunat bukan ada bezanya sgt...yang sunat pun bukannya potong pun...manade pompan sunat potong balung tuh...kalo yang jenis balung panjang, memang panjang la walopon sunat...kalo balung kecik, memang kecik la walopon x sunat...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2006 10:25 PM | Show all posts
Weh, korang ni forum mende2 yang tak berpekdah jek! Orang tanya pasal camner pompuan sunat/khatan gi merapu yg bukan2 jek... Dah takde koje ke??

Ni, hah! Semua yg perlu korang tahu pasal Female Circumcision.
http://en.wikipedia.org/wiki/Female_circumcision

Hampeh!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2006 11:00 PM | Show all posts
perghh bagus la ko nye link ni ......siap ade gambo terperinci sungguh......satu lg ko ni pompuan ke laki ek?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2006 08:42 AM | Show all posts

Reply #32 airynz's post

hehe...how sure are you yang semua pompuan melayu dah sunat? As far as i know within the last 10 years, bab pompuan sunat ni dah kurang di dgr....sebab dah tau benda ni tak wajib, bukan berdosa,satu penginayaan kpd pompuan dan juga ibubapa especially yg study obersee atau yg memang membesar kat obersee dah di beritau oleh org islam di sana bahwa ia tak wajib dan di salah gunakan. So, aku rasa kalau setiap tahun 20 ribu pelajar study obersee sejak 20 thn lalu, kita amik 15% dari setiap tahun hingga sekarang, dah ramai parents yg liberal yg dah tak akan menyunatkan anak pompuan mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2006 09:05 AM | Show all posts
Originally posted by msms2005 at 30-6-2006 08:42 AM
hehe...how sure are you yang semua pompuan melayu dah sunat? As far as i know within the last 10 years, bab pompuan sunat ni dah kurang di dgr....sebab dah tau benda ni tak wajib, bukan berdosa,sat ...


hmmm.... nanti aku check bebudak pompuan opis nih, whether depa dah sunat ka belum.......
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2006 09:08 AM | Show all posts
Originally posted by jofizo at 30/6/06 09:05 AM


hmmm.... nanti aku check bebudak pompuan opis nih, whether depa dah sunat ka belum.......


lum sempat nak selak, dah kena terjang kot.. amik! muhahahahahaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085801s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list