Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30893
View
106
Reply

Ape tajuk thesis korang

[Copy link]

Author: skuter_buruk146       Show all posts   Read mode

Post time 17-4-2013 01:47 PM | Show all posts
nak up balik benang ni  boleh??

mana korang dapat tajuk2 thesis ni...sy dah start kena buat thesis ni.. huhu...pasal construction..
macam susahhhh jer... ke ada yg jual thesis??? hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:17 PM | Show all posts
Edited by sophillea at 3-2-2017 12:36 PM

http://www.thesismy.com/why-us/

will help u in malaysian thesis online
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:29 PM | Show all posts
Edited by sophillea at 3-2-2017 12:33 PM

thank u
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
I dah tak igt.sepuluh thn dulu
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 04:59 PM | Show all posts
Teringat final year project dlu. Buat pasal kesan serbuk kapur pada pertumbuhan padi. Orang lain tanam padi dekat bendang, saya sesat tanam pokok padi dlm pasu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2017 01:49 AM | Show all posts
huhuhu
too complicated ,hee
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2017 12:31 PM | Show all posts
"Dry Anaerobic Digestion of Biomass Waste for Biogas Production"

Fuhhh bau dia masi terngiang sampai harini, tapi Alhamdulillah settle gak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2017 02:03 PM | Show all posts
Aku punya pulak "study of sedimentation pattern at a river bend using physisical model".  Kajian tentang hakisan sungai dekat tebing dan dalam masa yang sama buat protection guna bendway weir. Terngiang ngiang sebab masa viva panel start menembak masa mukadimah lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 11:24 PM | Show all posts
All the best untuk semua forumer yg masih berjuang siapkan thesis...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070995s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list