Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11193
View
109
Reply

[TEMPAT] best place to berbuka pose

[Copy link]

Author: felix^_^farah       Show all posts   Read mode

Post time 29-9-2006 04:02 PM | Show all posts
Originally posted by ummy43 at 9/29/06 01:47 PM
alamak,ummy ingat nak berbuke kat seri msia nanti, kalau leha ckp nak sedap dan org teramat ramai, nanpaknye cancell je la. Kawan ummy ckp kat Puteri hotel best sgt makanan dia, dia mkn byk sgt . . ...

Betul ummy x yah la g. Leha mmg menyesal r g ctu. Mula2 BF leha nak pg b'buka kat Renaissance, leha yg ajak dia g seri m'sia. Ingatkan ok sekali pg mcm hampeh. Penat r telinga dgr dia m'bebel smlm..dia x puas ati. Kwn2 leha ckp kat century mahkota ok..mknan byk org pun x ramai. Hari ni leha nak g makan ikan bkr kat Crystal Bay. Leha ada dpt brochure ikan bkr tu. Apa2 esok leha update
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2006 08:05 PM | Show all posts
gilos ar korg mkn kt otel2 jerkkk
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2006 10:04 AM | Show all posts
Ax suma org belanje ar bkn kuar duit sendiri pun.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2006 10:44 AM | Show all posts
cubne pi hotel Ancasa MITC, last year very weekend die ade hidangan daging rusa.. but this not sure la.. saep rase ader kelapangan pi la survey
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2006 11:29 AM | Show all posts
Ancasa hotel best mknan kat ctu masa leha g last year thn ni lum g lagi tgk r next week ke.
RM 32.00 per pax. Menu setiap hari bertukar2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2006 01:28 AM | Show all posts
mkn skali berpuluh inggit woooo
bes tul korg...
xmo invite aku ker ..?
huk hk huk
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2006 11:17 AM | Show all posts
Originally posted by Ax at 1-10-2006 01:28 AM
mkn skali berpuluh inggit woooo
bes tul korg...
xmo invite aku ker ..?
huk hk huk



invite panda skali ar..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2006 12:44 PM | Show all posts
aku bebuke kat warung kampungje..minum air teh tarik secawan pastu blah ahahha baru rm0.70 sen
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 12:57 PM | Show all posts
Takde org update ke mana tpt buka puasa yg best.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 01:13 PM | Show all posts
ehehhehehe...
haku xleh g buffet nie...
pantang laraang utk ngelak perut gendut..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 02:23 PM | Show all posts
heeeeheee..belasah je ema. Bulan pose ni la byk buffet yang sedap2
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 02:32 PM | Show all posts
Setakat ni Ib dah gi Mahkota hotel (Formerly known as Mahkota Century) RM 46 nett best banget
Sri Costa Rm 27.90 best sebab kene dengan harga nyer...
Hari ni nak test kat EQ lak.. nanti Ib infor later yer...
Semalam gi ikan bakau malim tapi kureng ler...
RM 63 untuk 5 orang... makanan nyer nampak sedap tapi raser fail lah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 02:42 PM | Show all posts
Originally posted by Cik_Leha at 3-10-2006 02:23 PM
heeeeheee..belasah je ema. Bulan pose ni la byk buffet yang sedap2


ehehehehe
xleh la leha..
pun rugi amik buffet
bukan makan banyak pon.. sebab dalam pantang wakakakakakak!Kka!!

eheheheh amboih IB.. makan buffet sakan!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 02:43 PM | Show all posts
Originally posted by Ibrahim8876 at 3-10-2006 02:32 PM
Setakat ni Ib dah gi Mahkota hotel (Formerly known as Mahkota Century) RM 46 nett best banget
Sri Costa Rm 27.90 best sebab kene dengan harga nyer...
Hari ni nak test kat EQ lak.. nanti Ib infor  ...


hahhahaha... lagi test je seluruh buffet kat hotel2melake tuh Ib leha.. update sini..
ade satu kedai kat mesjid tanah restoren baru wat buffet lapan inggit.. tapi x tau la ame menunye...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 02:59 PM | Show all posts
Originally posted by azerlma at 3-10-2006 02:42 PM


ehehehehe
xleh la leha..
pun rugi amik buffet
bukan makan banyak pon.. sebab dalam pantang wakakakakakak!Kka!!

eheheheh amboih IB.. makan buffet sakan!!!


Ib gi pun orang sponsor yang gi sendiri kat Sri costa jer...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 03:05 PM | Show all posts
Originally posted by Ibrahim8876 at 3-10-2006 02:59 PM


Ib gi pun orang sponsor yang gi sendiri kat Sri costa jer...

ooww sponsor ek?
sape yg murah hati sponsor tuh?? :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 04:59 PM | Show all posts
Originally posted by azerlma at 10/3/06 03:05 PM

ooww sponsor ek?
sape yg murah hati sponsor tuh?? :cak:

Ib kat ema boleh dikatakan ari2 g buka kat Hotel. Pastu leha ditinggal2kan je.
Dia nmpk mknan lupe kat leha. Sampai ati dia...sedih tau
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 05:11 PM | Show all posts
Originally posted by Cik_Leha at 3-10-2006 04:59 PM

Ib kat ema boleh dikatakan ari2 g buka kat Hotel. Pastu leha ditinggal2kan je.
Dia nmpk mknan lupe kat leha. Sampai ati dia...sedih tau


huhuhuu hebatlah dia leha.. ehehehehhehe
kontrol dok makan2 tuh Ib..
ingat2 org belakang kan leha???
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 05:16 PM | Show all posts
Originally posted by azerlma at 10/3/06 05:11 PM


huhuhuu hebatlah dia leha.. ehehehehhehe
kontrol dok makan2 tuh Ib..
ingat2 org belakang kan leha???

betul tu ema..ingat2 skit org blkg.
Ema leha blk dulu ye.
Smbg esok...bubye
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by Cik_Leha at 3-10-2006 05:16 PM

betul tu ema..ingat2 skit org blkg.
Ema leha blk dulu ye.
Smbg esok...bubye


bye lehaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.147315s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list