Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
5050
View
28
Reply

sapa sini keje Maybank plak??..haha..

[Copy link]

Author: Cahaya_Hati       Show all posts   Read mode

Cahaya_Hati This user has been deleted
Post time 10-9-2006 12:09 PM | Show all posts |Read mode
uit, aloha kengkawan semuer..nak tanya la plak, sapa sini keje maybank?kalau nk exercise ESOS maybank tu,leh la passed kt aku,aku tolong exercise kan..hehe..tolong2 member ma..after all, tokey kiter sama ma..tak gitu..hehe..ohya,aku dekat maybank share investment centre, batu pahat.so, sapa yg dekat maybank2 johor tu leh la passed kt aku..passed jangan tak pass..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2006 08:41 PM | Show all posts

Reply #1 Cahaya_Hati's post

maybank takde ..bank negara adala
Reply

Use magic Report

Cahaya_Hati This user has been deleted
 Author| Post time 16-9-2006 01:18 AM | Show all posts
muahaha.....perli ka..aduss....haha...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2006 04:37 PM | Show all posts
ha...cahaya hati...dah keja batu pahat tu bila nak blanja?muahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 08:38 AM | Show all posts
cahaya hati... ko ke orgnya yg baru transfer dr kl awal bulan aritu.. :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 12:01 PM | Show all posts
sape lg org maybank..??
masuk ler sini nak tanye skit...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 12:40 PM | Show all posts

sesape tau tolong jwp eh..

aku ada penah buat account kat maybank...
pastu kad dah hilang...
dah lama dah sblm kena kuatkuasa buat bank card lg...
so sampai la ni tak active pun...
so skrg ni aku kena buat account baru ke??
atau bole continue dgn account lama tu...
masa kad aku hilang aku takde buat polis report..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2007 10:54 AM | Show all posts
takde sesape ke yg bole tolong ni???
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2007 11:01 AM | Show all posts
mintak tlg bang berahim
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2007 01:04 PM | Show all posts
Originally posted by cik_ted at 12-2-2007 12:40 PM
aku ada penah buat account kat maybank...
pastu kad dah hilang...
dah lama dah sblm kena kuatkuasa buat bank card lg...
so sampai la ni tak active pun...
so skrg ni aku kena buat account baru ...


Dah tanye prosedur kat kaunter pertanyaan Maybank terdekat? (cam iklan pulak.. )
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2007 01:21 PM | Show all posts
blm berkesempatan lak...
tanye dulu kat sini kot2 ada yg tau...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2007 02:02 PM | Show all posts
Originally posted by cik_ted at 13-2-2007 01:21 PM
blm berkesempatan lak...
tanye dulu kat sini kot2 ada yg tau...


Try call maybank hotline...lagi senang...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2007 02:20 PM | Show all posts
dah pm pembukak thread ni..
dia kan keje maybank...
tp sampai la ni tak online2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2007 02:54 PM | Show all posts
sungguh2 nampaknya,kalo nak apa2 or nak explain apa2,bleh pm.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2007 07:34 PM | Show all posts

Reply #13 cik_ted's post

ntah.. tanya je pada tuan umah...

cal hotline dia beriban bill beb.... lambat gak..

mcm call hotline astro.. sakit jiwa....letih btol:@
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2007 09:14 AM | Show all posts
lama tu berapa lama? setahu aku la kalau lama tak active akaun duit ko kena hantar ghi central bank ke ape tah...cam bank negara kot...wakakakaka...nak claim balik kena isi borang, etc...

try la bawak buku akaun ko ghi maybank tanya...kot2 tukar akaun no dah settle ke...kira ok la...bleh la belanja...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2007 09:33 AM | Show all posts
kalo nak bukak current accout...cahaya_hati leh rekomenkan ke eh????

p/s- betul ke kena bukak current acc utk guna cek????
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2007 12:28 PM | Show all posts

Reply #16 pharez's post

Lama gak ler, ada 2 thn kot??
tp dlm tu tak de duit.. kalau ada pun 10hinggit je kot...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2007 12:35 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2007 09:56 AM | Show all posts
sapa taw mcm mn nk bank in pakai mesin maybank... saya x de akaun bank lg...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089971s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list