Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9474
View
135
Reply

[PENDAPAT] Da buat baju raya ker..??

[Copy link]

Author: gnelmack       Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2006 03:38 PM | Show all posts
Originally posted by lissa at 14-9-2006 11:20 AM
umah ko kat mana?..


omak aku x ganti langsir tahun ni....aritu dia kata nak ganti...la ni senyap jek...x jadi ganti kot...heheh..


mak mertua x tukau langsir ke
nnti aku dtg thn ni langsir same cam thn lps
xleh jd ni
meh aku bwk mak ko g shuppin
ahahha
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 09:23 AM | Show all posts

Reply #80 Ax's post

145 meter?....ko biar betul...hahaha....ni bukan takat aku jek sorang boleh pakai...ngan adik beradik aku....anak2 buah...sepupu and mak cik pakcik aku pun muat ni...


hahaha...kena berjimat....sambut raya bersederhana...itu lebih berkat ooooo
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 09:33 AM | Show all posts
:lol ax.. hampeh yo 145 meter.. ingat nak wat hapeh?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 09:34 AM | Show all posts
:lol ax.. hampeh yo 145 meter.. ingat nak wat hapeh?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 11:02 AM | Show all posts
azerl..

dia nak beli satu gulung tu terus...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 02:39 PM | Show all posts
bape kodi nak beli tue AX>>?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 04:46 PM | Show all posts
baju raya aku siap dah.......aku x tetapkan tema untuk baju raya aku.....kaler ape aku suka...belasah je....tahun ni baju aku kaler cam kuning nak ke coklat lah......
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 05:44 PM | Show all posts
Originally posted by nazirah_nazri at 15-9-2006 04:46 PM
baju raya aku siap dah.......aku x tetapkan tema untuk baju raya aku.....kaler ape aku suka...belasah je....tahun ni baju aku kaler cam kuning nak ke coklat lah......

eheheh
sempat lagi nak beli lagi nie nazirah...!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 10:24 PM | Show all posts
dulu beli jek kat kamdar...dah closed plak...fokus lain tempat..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2006 01:13 AM | Show all posts
Originally posted by dindon at 15-9-2006 10:24 PM
dulu beli jek kat kamdar...dah closed plak...fokus lain tempat..


ape lagi
nagoya kt mlk sentral ar
hahahahaha

mak aku beli situ pahtu tempah bj kt maya taiior sblh tu
ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2006 01:14 AM | Show all posts
utk akak2 ipar
nnti aku belikn byk2 kain
hahahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2006 11:16 AM | Show all posts
panda tawon ni nk beli baju raya kaler pepel kot..
same ngan ajipp...haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2006 06:57 PM | Show all posts
rasanye tahun ni beli yg dah siap ajelah....
niatnye nak custom-made coz ade kain 4 pasang yg dibeli masa ade kat spore....
nampaknye tak sempat nak tempah so baju utk raya...beli aje lah yg dah siap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 09:36 AM | Show all posts
malam td sebelum tido haku pk2.. beli siap je lah thn nie...

kena la meronda pkns shah alam lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 11:05 AM | Show all posts

Reply #94 azerlma's post

azerl,

ko memang beli kat pkns shah alam ker?

mahal la kat pkns ni..better ko pi jalan masjid india

aku yang kat shah alam ni pun x beli kat pkns..

tapikan kalau ko nak try, gi la first lady kat alam sentral....

aritu aku beli kebaya kat alam sentral...cantik n murah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 12:03 PM | Show all posts
Originally posted by lissa at 18-9-2006 11:05 AM
azerl,

ko memang beli kat pkns shah alam ker?

mahal la kat pkns ni..better ko pi jalan masjid india

aku yang kat shah alam ni pun x beli kat pkns..

tapikan kalau ko nak try, gi la first ...


aku dah tiga tahun carik baju kat sane  je lissa..
mahal ke?
okeh la juge harga dia..
tips dia kalu awal2 pose ko pegi dia harga mahal
kalu nak raye dah tue.. murah harga dia
aku selalu dah nak dekat balik melaka baru g beli sinun..
jalan TAR tue mmg aaa murah.... aku ronda2 gaks sane...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 12:05 PM | Show all posts
alam sentral ek..?
ermm... first lady ek..?
ooww aku suke g ampang park nye..
kat jalan TAR tu pon okeh.. cume org ramai je
kusut pale nak milih.. mmg murah2 n lelawo kan..?
tgklah camne.. haku sebat je mane yg bekenan.. lelebey kena carik warna yang haku nak...
kat jusco pun ade baju kuruung n kebaya kan..? sebat je..!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 01:13 PM | Show all posts
hehee...ye ke dah nak raya murah...

aku pernah beli kebaya siap sekali...tapi rasa tertipu jek pasal kakak yang jual tu kata bagi harga murah..pasal aku la first customer..
etc la..

then next few days aku gi...kuar ayat y sama..
pastu tobat aku tak nak beli kat situ...  

first lady kat ampang tu besar lagi la...
tapi jauh nak gi ampang...hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 03:38 PM | Show all posts
tue laa... mmg sebab 1st year aku g situh.. bile aku beli satu kebaya 150..
bile dah nak raye sesaje meronda sane depa jual jenis baju yg same rm99.. je
rugi tuh haku
sebab rase rugi beli lagi

tue la.. aku mmg x beli ape2 lagi nie.. cam x raye je ini tawun...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 09:44 AM | Show all posts

Reply #99 azerlma's post

hahahha...tertipu....byk nau beza tu...

aku ingat b4 balik melaka...20hb malam tu nak gi jalam masjid india.....
sambil shopping2 boleh cuci mata..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085693s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list