Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
153639
View
472
Reply

MY WORK IN PROGRESS -

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Post time 5-3-2007 08:41 AM | Show all posts
mamulamoon.....
ana nak tanya yang batang batang tu you guna utk apa yek.....???
my mom ada buat mende ni...dia buat blanket..tapi dia tak guna pun batang batang tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2007 10:48 AM | Show all posts

Reply #109 roxana's post

Mak rempits.....wa suke suke manyak.....senang la hidup haku bila sampai melbourne nanti......ahaks....

Babes  u rocks.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2007 10:00 PM | Show all posts
Originally posted by anasue at 5-3-2007 08:41 AM
mamulamoon.....
ana nak tanya yang batang batang tu you guna utk apa yek.....???
my mom ada buat mende ni...dia buat blanket..tapi dia tak guna pun batang batang tu

...frame tu guna utk tegangkn quilt dan senanglah sikit nak jahit keliling bunga...lps bukak kita boleh nmpk tmpt yg jahit tu timbul...tupun kalau ada fibre dlm dia...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 08:45 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 26-2-2007 10:43 PM


aoza.. dah siap ke??


salam kak noor..

alamak..lupa laa.....ekceli baru je siap about 3 weeks ago..lupa nak tepek kat sini...so this is it.........the completed LOVE BEADSTITCH project...

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 10:13 AM | Show all posts
me jeles betul ngan rox nih   cantik baju!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 12:46 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 21-3-2007 11:02 AM
ni gambar project terbaru jelly..(..dah siap.. )

kain...aida14ct
pattern : ambik kat dalam buku Donna Kooler's dan di ubah suaikan..
siap : 16hb march 2007


http://i54.photobucket.com/a ...




alahai...sweetnye akak jelly.......
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2007 05:35 PM | Show all posts

Reply #109 roxana's post

cantik cutting baju ni...belajar kat mana ye...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2007 08:40 PM | Show all posts

wip






ni belum siap lg...nak buat bookmarks & cards

sajer nak tunjuk hasil keje x seberapa....baru berjinak2 jer.....malu sbenarnya nak dibandingkan dgn org lain.....

[ Last edited by  wjv2212 at 30-3-2007 08:45 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 01:39 PM | Show all posts
New porject....


baru siap manyak ni...huhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2007 04:10 PM | Show all posts
Originally posted by cikdak at 18-8-2006 10:35 AM
bila pulak adanya thread ni???

ok...akak pun nak post gambar WIP kita...

my kereta kuda beadstitch.....huhuhu....




cikdak.. lu punya keleta sudah boleh sorong ka???
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2007 10:42 AM | Show all posts
kalau join wat langsir leh ker?? tp. dah siap potong la... lum jahit jer lg
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2007 10:57 AM | Show all posts

Reply #120 eima80's post

boleh aje eima.. letak je gambar kat sini ... yg belum siap jahit dengan yg dah siap jahit.. nanti boleh masuk poll ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2007 11:32 AM | Show all posts

Reply #117 jellypuff's post

oooo....ok
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2007 08:29 AM | Show all posts
Originally posted by wjv2212 at 30-3-2007 08:40 PM





ni belum s ...

baca soalan ini dengan gaya bodo2 alah....

nak tanya, kalau buat book mark, does the cross stitch have to be pasted on cards...??
kalau guna cenggitu jer leh tak??
kalau buat book mark, kena buat both sides la maknanya...???
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 08:45 AM | Show all posts
ok....ana leh jawab tak soalan ni?
utk nak mengeraskan book mark..lepas ana jahit xs tu ana iron kan kain keras di belakang...secara tak langsung ia akan tutup bhgn belakang xs yg berserabut....pas tu....ana jahitkan renda di keliling....habis tu ana jahit kain lain di belakang sebg penutup( same jenis kain..ie aida)...masa nak jahit ni kena hati-hati..baru nampak kemas....so book mark ni kalau kira ada 3 lapis....kain aida., kain keras and aida lg....keras laa tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 01:56 AM | Show all posts
lawanya rozie.....jelesnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 02:44 AM | Show all posts

Reply #119 rzjs's post

lawanya...:love: tgk byk kali pun tak puas....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 12:42 PM | Show all posts

Reply #119 rzjs's post

cantiknya, nampak cam real sgt..
bila le ku pandai dan lembut tangan untuk buat benda2 nie
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 12:00 PM | Show all posts
MOD, apa kata thread ni stick kat depan tu so senang sikit kawan2 kita nak update dari dok tenggelam kat belakang. (Hanya cadangan....siapa setuju sila berdiri atas kerusi )
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 12:04 PM | Show all posts
he he saje gatal2 nak tampal...
padahal simple layout je...semalam rajin sikit (sikit je tau) siap snap gambar ...meh le nengok hasil yg tak seberapa ni sebab malas tapi gian (camna tu ye)


barang2 untuk title





ok dah siap...kat belakang tu a hidden journal for my girl.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list