Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
153603
View
472
Reply

MY WORK IN PROGRESS -

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Post time 8-12-2006 10:11 PM | Show all posts
yeeaaa...........akhirnya berjaya jua ku tempelkan gambar kat WIP ni...


bile nak agaknye dpt mkn keledek ni?...:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2006 10:12 PM | Show all posts
Originally posted by aroza at 8-12-2006 10:10 PM
one more try..


ha..tu dah nampak tu..congrats..:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2006 12:05 AM | Show all posts

my WIP mlm ni 8th dec 2006

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2006 12:06 AM | Show all posts
baru jahit kat sebelah tangan
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2006 12:14 AM | Show all posts
baru jahit kat sebelah tangan
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 10:24 PM | Show all posts
Originally posted by adhwan at 6-12-2006 11:45 AM
kak noor, saya newbie dlm manik nih..
so hasil saya nih ble masuk poll tak
stat dlm 2 mggu lepas.. tggl sket lagi nak siap
nih gara2 bz do'oh le ni

sket lagi nak siap

http://www.fileden.co ...



Cantik laa jahitan manik ni...boleh ajar tak cara buat akak berkenan sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 10:27 PM | Show all posts
Originally posted by dinary49 at 8-12-2006 11:49 PM

cantik jahitan manik ni........turun ilmu sikit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2007 03:52 PM | Show all posts
boleh lah next week kita buat poll.. sori guys.. banyak benda kita nak buat.. tak terkejar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2007 10:20 PM | Show all posts
yg lain2 pls update yr WIP.. yg mana tak siap pls complete it.. (cewahh!!mcm guru besar den!!)..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2007 05:06 PM | Show all posts

WIP - Edwina Hedgehog

Started : 23rd January 2007




as at 28th January 2007,



[ Last edited by  honeydew_78 at 29-1-2007 12:16 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2007 09:44 AM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 22-1-2007 10:20 PM
yg lain2 pls update yr WIP.. yg mana tak siap pls complete it.. (cewahh!!mcm guru besar den!!)..


Kak Noor, saya dah update my WIP tentang Bourse.. Dah upload gambar walaupun photobucket slow sesangat..Finally dah siap  Yipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nanti masuk poll ye Kak Noor...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2007 09:33 PM | Show all posts
ok.. ok.. semua dah ready nak masuk poll ye?? tapi kena ikut turutanlah ye.. yg dulu di dulukan.. yg kemudian di kemudiankan.. hehehe..

hopefully jelly boleh buka poll.. jelly, buka 6 sekali lah mcm hari tu.. biar cepat habis..

and pada kawan2 yg WIP dia tu tergantung je ceritanya tu.. nak buat apa ye?? hmm.. kalau takde juga, terpaksalah kita buang .. aiseymeng.. kalau boleh, cepat lah update.. sayang dah tinggal nak masuk poll je lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2007 09:42 PM | Show all posts
ok..nanti jelly bukak poll ...so pada yg WIP nye belum siap atau dah siap sila update..ok..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2007 03:19 PM | Show all posts
My WIP winter scarf




Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2007 10:21 PM | Show all posts

Reply #85 min_elskede's post

hi min...cantikkk yr scaft.....admire la...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2007 08:54 AM | Show all posts
Originally posted by kakct at 7-2-2007 10:21 PM
hi min...cantikkk yr scaft.....admire la...

:tq:  kakct, ini Min baru belajar, tak berapa kemas tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2007 04:19 PM | Show all posts
Originally posted by min_elskede at 8-2-2007 08:54 AM

:tq:  kakct, ini Min baru belajar, tak berapa kemas tu


akak baru nak berjinak2 blajar knitting...my doter dah gi class tu yg teringin nak join in...tapi the thread expensive la...mmg cam gitttuuu ke prices dia rm 20-40 se ketulll???...terkejut la gak dengor...tu yg masih berkira2 ni...ari tu tanya nak buat baju sejuk thread dlm rm 39.90 then a baju need dlm 8 rolls kot....alahai....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2007 06:51 PM | Show all posts
Originally posted by kakct at 8-2-2007 04:19 PM


akak baru nak berjinak2 blajar knitting...my doter dah gi class tu yg teringin nak join in...tapi the thread expensive la...mmg cam gitttuuu ke prices dia rm 20-40 se ketulll???...terkejut la ...

ff: Kakct mai kita cite pasal knitting ni kat knitting punya thread. Sorry mod off topic dah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2007 02:30 PM | Show all posts
Beads : Sister
Tarikh mula : November 2006

pattern



09.02.07
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2007 05:50 PM | Show all posts
Originally posted by roxana at 26-2-2007 05:39 PM
dah lama tak de project...last week buat dua dress..satu tak sempat nak tunjuk progress...setengah hari dah siap..
yg ni sempat sikit..tak sempat tunjuk kain dah siap potong jekk...

aci tak  ...


Rox, cantik...cantik...pandai rox buat.  Macam beli kat kedai aje...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.788815s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list