Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33419
View
295
Reply

GREY'S ANATOMY

[Copy link]

Author: arysa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-9-2006 07:06 PM | Show all posts
sempat lagi dia bayangkan yg bagi instructions tu derek...
memang suspen masa tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2006 07:38 PM | Show all posts
saper nak citer nih full season leh pm aku
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2006 10:51 AM | Show all posts
alamk... terlepas la citer nie season ep1....

ade sape2 x leh citer utk ep 1 ?

kat youtube ade tak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2006 01:34 PM | Show all posts
aku jatuh cinta dengan citer ni since season 1 pasal dia buat voice over ala2 desperate housewives kat opening dan beggining...narrator akan membuka cerita dgn satu persoalan/tema dan kemudiannya kita lihat watak2 bergerak dan berkembang selari dengan tema yg kemudiannya disimpulkan kempali di hujung......tapi yg lebih menarik ialah tema yg diutaraakan utk setiap ep adalah serius dan membuatkan kita berfikir sendiri....elemen drama yg hadir biasanya utk tingkatkan niali komersial supaya lebeih ramai peminat soap opera menonton....dan itulah sangat penting....kalau tak wujud elemen drama...aku pun rasanya tgk sebelah mata je kot....
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 12:32 PM | Show all posts
mmg tak tahan tengok episode yang bailey nak bersalin, then laki dia lak accident plus lagi ngan meredith pegang bom...

meleleh airmata pun ada pasal sedih & kelakar..

paling kelakar masa george pujuk bailey bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 06:06 PM | Show all posts
hari nie ader kuar kat tv....jangan luper ar tengok.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 09:12 PM | Show all posts
Originally posted by welds at 19-9-2006 06:06 PM
hari nie ader kuar kat tv....jangan luper ar tengok.....


kt NTV7 Season2 episode...????
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 09:37 PM | Show all posts
ari nie nyer episod 3.....makin lama makin suker laks kat alex.....dier bukannyer jht ngat cuma mulut lepas s and belagak sket..:lol

tak silap aku dalam citer nih ader sorang patient muka sebijik cam jojo stroys....tapi tak igt episod baper..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2006 12:27 AM | Show all posts

Reply #48 welds's post

bukan 2nd episode ke tadi?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 09:58 AM | Show all posts
rasanya ntv7 baru episod 2 semalam... kesian tol tengok christina...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 10:16 AM | Show all posts
ar...ar....2nd episod..aku silap sbb cd aku dah yang ketiga sbb cd 1 sumer previous citer masa season1.....sori beb.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 01:07 PM | Show all posts
2 eps di ntv7 masih belum cukup ummph....tak jumpa lagi kepuasan mcm tgk season 1 dulu....harap2 ep seterusnya akan lebih baik dan lebih baik.....

utk ep smlm moralnya jangan mudah membenci buku dari covernya...org tuh mungkin nampak menyampah dr luar tapi dlmnya tak seteruk mana...dan kita tahu bile lebih mengenalinya....

so apa lagi...pergi TAMPAL moralistik ni kat thread "Aku benci Jehan Miskin" kat sub-board Tv Malaysiana tu.....atau kat board Gosip ramai lagi.....

Org kita tak habis2 nak membenci org yg sendiripun tak kenal.....tgk bertimbun citer omputeh pun tak pernah nak belajar
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 02:14 PM | Show all posts
McDreamy
McSexy
McHot
McSteamy
McVomit


macam2 Mc ada

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 10:46 PM | Show all posts
tba2 laks aku rasa cam suker laks tgk alex ngan izzie kapel...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 11:38 PM | Show all posts
Originally posted by welds at 20-9-2006 10:46 PM
tba2 laks aku rasa cam suker laks tgk alex ngan izzie kapel...hehe


ha'a la..cam ter suka la tgk derang kapel..
sian tgk christina & meredith..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 03:49 PM | Show all posts
tapi christina nie kelako gaks......masa dok dalam ward semangat nak keje..hehe ...pastur dapat plak mak dia yang suke bebel....:lol
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 09:55 PM | Show all posts
Originally posted by altruistic at 20-9-2006 02:14 PM
McDreamy
McSexy
McHot
McSteamy
McVomit


macam2 Mc ada



hmmmm yummy!
hahahahaha

tp tak suka dia
dia jahat, tanak amik meredith
tp still kasi hope pelbagai
dah laa mata si meredith tuh..omg!
cantik betul mata dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2006 06:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2006 10:32 AM | Show all posts
hari nie ker dah boleh  menorrent season3??????nak kena check nih....
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2006 03:16 PM | Show all posts
Originally posted by welds at 22-9-2006 10:32 AM
hari nie ker dah boleh  menorrent season3??????nak kena check nih....


hooray dah boleh..

Episode 1
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086646s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list