Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33331
View
291
Reply

GREY'S ANATOMY

[Copy link]

Author: arysa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-9-2006 11:13 AM | Show all posts |Read mode
Mana pergi thread grey's anatomy?
dah kena padam ke?

anyway... betul ke citer ni akan ditayangkan di ntv7?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2006 01:11 PM | Show all posts
Originally posted by arysa at 6-9-06 11:13 AM
Mana pergi thread grey's anatomy?
dah kena padam ke?

anyway... betul ke citer ni akan ditayangkan di ntv7?


yep kene delete masa admin
wat keje2 pembersihan .....
thread tu x digest sebb x ramai join
unless ramai join , byk info ....
mmg digest .....
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2006 02:42 PM | Show all posts
Originally posted by arysa at 6-9-2006 11:13 AM
Mana pergi thread grey's anatomy?
dah kena padam ke?

anyway... betul ke citer ni akan ditayangkan di ntv7?

NTV7 nak tayang citer ni season berapa?...kalau 2nd season best la!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2006 05:25 PM | Show all posts

Reply #3 shimakichi's post

2nd season rasanya...

kalau tunjuk 1st season memang nak kena
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2006 05:44 PM | Show all posts
aku rasa ist season....ntv 7 nie lembap sket.....so ntv 7...prove me wrong.....heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2006 11:54 PM | Show all posts
ya ke ntv7 nak tayang ??? bila? 1st season ke 2nd season ke kalau boleh aku nak tengok sbb masa tunjuk 1st season kat astro aku banyak missed .....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 01:05 AM | Show all posts
Season 2 ader 28 episode

Seasons 2 = Thumb Up :clap::clap::clap:
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 01:06 AM | Show all posts
Season 2 ader 28 episode

Seasons 2 = Thumb Up :clap::clap::clap:
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 01:09 AM | Show all posts
21 September nie Season 3 ........................

Ye :love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 01:17 AM | Show all posts

Saoe dah habis tengok Season 2???

Ko raser2 Meredith pilih siape lepas nie???? Yang vete to ke tau derek

Tapi aku nak meredith pilih vete ler..

Ape yang akan terjadi izzie lepas "husband" dier dah mati???

Hahaha ......... aku tak tau le...... asalkan jangan pilih Alex

Adakah George ngan gf will be forever??

Tak lawa ler awek baru george nie........
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 02:21 PM | Show all posts
aku baru tgk season 1..........ketinggalan betul...........hhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 02:23 PM | Show all posts
saper nak citer nih full season 1 ngan 2 leh pm aku yerk...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 04:16 PM | Show all posts
Originally posted by myasha at 7-9-2006 02:21 PM
aku baru tgk season 1..........ketinggalan betul...........hhuhuhuhu




Sori la aku terlepas cakap ape yang terjadi dlm Season 2 :nyorok:

Sebab terlepas gian nak tengok Season 3 .......
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 04:57 PM | Show all posts
Originally posted by marsupalamy at 7-9-2006 01:17 AM
Ko raser2 Meredith pilih siape lepas nie???? Yang vete to ke tau derek

Tapi aku nak meredith pilih vete ler..

Ape yang akan terjadi izzie lepas "husband" dier dah mati???

Hahaha  ...

me like derek:pompom:go derek:pompom:go derek:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 05:46 PM | Show all posts
Originally posted by arysa at 6-9-2006 05:25 PM
2nd season rasanya...

kalau tunjuk 1st season memang nak kena

Bukan kena tembak tutup kedai je la!...TV3  n Astro dah tayang 1st season.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 08:07 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 09:01 PM | Show all posts
Oh satu lagi yang vete tu adalah Chris O'Donnell, yang jadi Robin dlm batman& Robin dulu2 tu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2006 01:14 PM | Show all posts
Originally posted by marsupalamy at 7-9-2006 09:01 PM
Oh satu lagi yang vete tu adalah Chris O'Donnell, yang jadi Robin dlm batman& Robin dulu2 tu!!!

Betul ke? tak pasan laks muka dia!...3rd season Izzy tadak la ya!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2006 09:27 PM | Show all posts
Originally posted by shimakichi at 8-9-2006 01:14 PM

Betul ke? tak pasan laks muka dia!...3rd season Izzy tadak la ya!


Raser2 ader cumer tak lamernyer scene untuk season premire........... sebab die tu salah sorang main character dlm drama tu so kalo die nak tinggalkan series nie sure ader khabar tentang brite tu!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2006 10:11 PM | Show all posts
Lagu best  The fray-How to save a life  clip dari GA

http://66.49.225.172/ga/videos/thefraymvid1.zip
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.156518s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list