Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48149
View
415
Reply

~SKAC CLUB ~ pls register here..

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2006 01:29 PM | Show all posts

Happy Birthday untuk Kak Noor

Kak Noor,
Happy Belated Birthday.  Yg ke ** tahun. Nice number, nice date!

Ingat nak wish semalam, tapi semalam cuti. Dah ingat nak wish hari Isnin tu, terlupa pulak nak hantar.


HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO KAK NOOR
HAPPY BIRTHDAY TO YOU......:love:

P/S: Apa yg Cik Abang bagi sempena birthday.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2006 05:53 PM | Show all posts
Originally posted by ba3syia at 9-8-2006 01:29 PM
Kak Noor,
Happy Belated Birthday.  Yg ke ** tahun. Nice number, nice date!

Ingat nak wish semalam, tapi semalam cuti. Dah ingat nak wish hari Isnin tu, terlupa pulak nak hantar.


HAPPY BIRT ...



sya.. ni sudah salah thread.. takpe .. nanti kak noor pi masukkan kat sana.. thread BERITA AHLI SKAC..

btw.. maceh banyak2..

8/8 = 44

next yr  celebrate 8/8/2008 hohoho!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2006 10:55 AM | Show all posts
Assalamualaikum..
Mus selalu lepak kat board ni, hari ni nak join jadi ahli kelab ler..
Seronok..

Nickname : musliha
Nama sebenar : Musliha
Tarikh lahir : 22hb September
Asal kelahiran : Penang
Lokasi sekarang : Penang
Keterangan mengenai hobi ini : Mus suka mengait, buat xstitch & beadstitch.. Kerja-kerja tangan ni buat Mus release tension.. Hati berbunga teramat bila tengok hasil yang dah siap..                                          
Pengalaman menjahit : Masa sekolah adalah belajar menjahit lam kelas Kemahiran hidup.. :lol
Lain2 kegemaran : Memasak..
Status : Anak dara sunti.. :bgrin:
Jawatan : Specialized draughtperson
Kekurangan anda : Mak ngan abah saja yang memahami..
Kelebihan anda : Mak ngan abah saja yang nampak..
Contact : Just pm me..

[ Last edited by  musliha at 11-8-2006 10:57 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2006 03:41 PM | Show all posts
baru ini ni tertengok title nie .. nak joint gak lah ..tapi saya keras tangan

Nickname : TongDrum
Nama sebenar : nak letak ker ? panggil emma jer
Tarikh lahir : 06 June
Asal kelahiran : KL
Lokasi sekarang : KL - Damansara - Shah Alam
Keterangan mengenai hobi ini : Suka lah tengok owang punya kraf yg cantik2 tu tapi bila buat napa lah tak jadi cantik cam owang lain punya
Pengalaman menjahit : Masa sekolah rendah masok kelas jahitan cuma dpt jahit apron jer tu pon punya lah lama nak siap
Lain2 kegemaran : Memasak, skrang ni jahit manik kat baju sendiri
Status : Married n mami tu alesha & ameer
Jawatan : Senior Associate kat audit firm
Kekurangan anda : cepat bosan kalo buat keje pastu owang kacau
Kelebihan anda : Banyak gak kalo nak citer .. hahaha.. perasan lah tu
Contact : Just pm me..or YM kat ema_ckteknik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2006 10:57 PM | Show all posts
Ingin juga join. harap2 dapat berkenalan.


BIODATA :

nick-name:                     Farhah06
nama sebenar:               Reen
tarikh lahir:                     31 Dec
asal kelahiran:                Melaka
lokasi sekarang:              Johor Bahru
keterangan
mengenai hobi ini:           suka menjahit xstitch, crochet dan ingin blajar quilting
pengalaman menjahit:    pernah menjahit baju kurung sendiri (skali je)
lain2 kegemaran:           membaca, gardening dan .........
status:                            isteri pd suami tersayang. 4 anak dara n 1 teruna
jawatan:                         minister of home affairs
kekurangan anda:          .........
kelebihan anda:             ..........
contact:                         email & MSN:  reenok@gmail.com
                                      YM: h
                                      tel:
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2006 10:58 PM | Show all posts
Ingin juga join. harap2 dapat berkenalan.


BIODATA :

nick-name:                     Farhah06
nama sebenar:               Reen
tarikh lahir:                     31 Dec
asal kelahiran:                Melaka
lokasi sekarang:              Johor Bahru
keterangan
mengenai hobi ini:           suka menjahit xstitch, crochet dan ingin blajar quilting
pengalaman menjahit:    pernah menjahit baju kurung sendiri (skali je)
lain2 kegemaran:           membaca, gardening dan .........
status:                            isteri pd suami tersayang. 4 anak dara n 1 teruna
jawatan:                         minister of home affairs
kekurangan anda:          .........
kelebihan anda:             ..........
contact:                         email & MSN:  reenok@gmail.com
                                      YM: h
                                      tel:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 10:06 PM | Show all posts
BIODATA

nick-name:                  Naiz

nama sebenar:             ina

tarikh lahir:                  14 feb 1976

asal kelahiran:              Perak

lokasi sekarang:          Kota Bharu, kelantan
  
keterangan
mengenai hobi ini:      apa saja mengenai menjahit. paling suka jait langsir.

pengalaman menjahit:  bekerja dibutik dan kedai jahit selama 3 tahun,
                                     bekerja dikedai langsir selama 1 tahun.
                                     keje utk cari pengalaman.
  
lain2 kegemaran:         buat masa sekarang sedang mengila masuk kelas masakkan.  kire hobi baru nie.

status:                         berkahwin, 2 org hero. seorg hubby...:love:

jawatan:                       Pengurus dirumah.

kekurangan anda:       - utk bj sendiri, mau pun langsir sendiri atau apa2 utk diri sendiri lambat ku siapkan.
                                     -pantang nampak apa2 yg menarik, bende2 jait semua nak beli walau tak tau bila nak guna.

kelebihan anda:           tak dpt dikenal pasti. yg pasti cemburu kalau tak blajar apa org lain blajar. :pmuka:

contact:                      - naiz_v@yahoo.com.
                                    -bleh PM


[ Last edited by  naiz at 18-8-2006 10:10 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2006 03:04 PM | Show all posts
Kak noor, angel nak join jugak...

BIODATA :

nick-name:                     ^_^angel
nama sebenar:               jen***
tarikh lahir:                     2 Dec 1980
asal kelahiran:                Sabah
lokasi sekarang:             Labuan
keterangan
mengenai hobi ini:           Baru je nak menjinakkan diri dalam cross stitch
lain2 kegemaran:            Membaca majalah, bertenet dan mendengar muzik
status:                           Isteri, Ibu dan Pekerja
jawatan:                        Kerani cabuk
kekurangan anda:          yang -ve & yang +ve
kelebihan anda:             ehem...ehem...
contact:                         email & MSN:  jp210296@hotmail.com

Harap dengan manjadi ahli SKAC ni angel dapat banyak manfaat dari kawan-kawan kat sini...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2006 03:30 PM | Show all posts
alo..assalamualaikum...
saya nak join gak

nickname:                    arangkecil
nama sebenar:              lia
tarikh lahir:                   April 1981
asal kelahiran:              Batu Pahat, Johor
lokasi sekarang:            Cheras
keterangan
mengenai hobi ini:         minat dgn jahit-menjahit ni walaupon sebelum ni tak penah hasilkan pape lagi..rase nak  
                                   blaja semua jenis jahitan/ kraftangan...semangat begitu membara!      
pengalaman menjahit:   pandai jahit jelujur jek..baru bertatih blaja jahitan manik...lain-lain jahitan/ kraf still alif
                                   ba ta..
lain2 kegemaran:          mencuba sesuatu yang baru,membaca, surfing, memasak, bertani (tapi xde
                                   tanah)..huhu
status:                         single
jawatan:                      pereka grafik
kekurangan anda:        wat kije ikut mood rajin/ malas...
kelebihan anda:           emmm....ntah yek      
contact :            
YM - n_ailaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

d'orange This user has been deleted
Post time 21-8-2006 03:44 PM | Show all posts
as'kum

nka join jugak.. tak kira..

BIODATA :

nick-name:                     d'orange
nama sebenar:               Reen
tarikh lahir:                     17 Nov
asal kelahiran:                kuantan
lokasi sekarang:              KL
keterangan
mengenai hobi ini:           nak belajar jahit benda2 comel..
pengalaman menjahit:    menjahit masa subject kemahiran hidup dan jahit baju koyak serta butang tercabut..hehe
lain2 kegemaran:           travelling, reading, cooking n baking(ikut mood),photography
status:                           a  daughter of mom and dad
jawatan:                         PA Bill Gates
kekurangan anda:          .........
kelebihan anda:             ..........
contact:                         email & MSN:  reen0081@yahool.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2006 05:22 PM | Show all posts
Assalamualaikum seme..
Nak join gak club nih.

Nick name - Serojaku
Real name - Sha
D.O.B  - Sept 02
Asal     - Ganu kiter
Lokasi Skrang  - Bandaraya Petaling Jaya
Status   - Ibu kepada 2 anak bujang
Hobi   - mengemas umah, memasak dan membaca
Mengenai hobi ni  - memang minat menjahit, 1st. hadiah drpd hubby pun mesin jahit,
                               setakat ni menjahit utk kegunaan sendiri n family sahaja. Skrang tengah projek
                               jahit beads kecil-kecilan
kelebihan  - sukakan kebersihan, suka mencuba sesuatu yg baru,
                   w/pun tak menjadi..

contact  - do pm me, thnks

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2006 08:10 PM | Show all posts
welkam semua.. kak noor harap semua yg daftar nama di sini, boleh aktifkan diri, kalau tak ada kemahiran, harap2 nanti boleh lah mulakan sesuatu, say cross stitch ke - tu senang lah tu.. buat yg kecik2 je dulu...

kalau ada minat yg lain, perhatikan kelas2 yg akan kami anjurkan.. sekarang ni ada kelas RIBBON EMBROIDERY oleh ahli kita juga - maizana - murah wehh!!.  dptkan info di thread bawah nun.. rajin2 lah tgk thread yg berinformasi.. supaya tidak ketingalan..
Reply

Use magic Report

hazel This user has been deleted
Post time 21-8-2006 09:31 PM | Show all posts
tak perasan lak thread ni selama ni.. hehe..

nama : hazel a.k.a Lin
DOB : 20 Mac 1975
Asal : Perak
YM and email : alin9531@yahoo.com
Status : rahsia.. kui kui kui
Add: Bdr Sg Long
Hobi : Glass painting, stitching, paper toling, shopping

saja nak gedik tepek gambar bleh..



[ Last edited by  hazel at 21-8-2006 09:33 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2006 11:52 PM | Show all posts
Originally posted by hazel at 21-8-2006 09:31 PM
tak perasan lak thread ni selama ni.. hehe..

nama : hazel a.k.a Lin
DOB : 20 Mac 1975
Asal : Perak
YM and email : alin9531@yahoo.com
Status : rahsia.. kui kui kui
Add: Bdr Sg Long
Hobi : G ...


hazel.. wah, jgn delete tau.. t keledek sudah bagi lebih sebab ada gambo..

cungg arr!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2006 04:48 PM | Show all posts
Kak Noor, gie baru nak join....

nick-name            :  ogie

nama sebenar      :  ogierazali (anak abah)

tarikh lahir            :  22 May 1974 (bintang Gemini tahun Harimau)

asal kelahiran        :  Pulau Indah, Selangor

lokasi sekarang      :  Klang + Damansara Utama

keterangan
mengenai hobi ini :  Gie belajar jahit langsir dgn Tukang jahit Kamdar & belajar buat hantaran dgn  Emak tersayang

Pengalaman
menjahit              :  Jahit langsir, cadar, sarung batal & jahit manik utk kegunaan sendiri & keluarga aje. Tidak ambik tempahan.

lain2 kegemaran   :  Buat hantaran (ada ambik tempahan), membaca majalah, menonton TV & peluk-cium anak2 tersyg.

Status                  : Isteri kpd suami yg rajin menolong & mengemas serta mama kpd Haziq Fiqri & Hasya Faqihah:love:

Jawatan               :  Pembantu Admin + Accts. (Kuli je......)

Kekurangan anda :  Banyakkkk (susah nak cakap)

Kelebihan anda     :  Tak tau lah:hmm:

Contact                 :  ogierazali@yahoo.com.my

Sekian, terima kasih :tq: klu ada salah silap & menyinggung perasaan harap maaf:tq:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

l@d This user has been deleted
Post time 23-8-2006 10:29 AM | Show all posts
Assalamualaikum wrt...

nk join jgk nih...

BIODATA

nick-name:                     lad
nama sebenar:              xxxx
tarikh lahir:                    4/6
asal kelahiran:               bp, johor
lokasi sekarang:            kl
keterangan                  
mengenai hobi ini:         minat tgk hasil2 jahitan ni, cute, menarik dan kagum pd yg mampu menghasilkan
pengalaman menjahit:   budak baru belajar
lain2 kegemaran:           membaca, travel, bercucuk tanam, menternak, belajar sesuatu yg baru, tido.....
status:                           single
jawatan:                        hal2 berkaitan dgn kira mengira
kekurangan anda:         x terkire byk nyer... beribu2 lemon
kelebihan anda:             ader ke? keskeskes
contact:                         plz pm me

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2006 12:09 PM | Show all posts
Assalamualaikum. kita pun nak tumpang join. dah byk tgk hasil2 kreativiti kwn2 kat sini, teruja jugak nak belajar...slo2 la dulu.

BIODATA :

nick-name:                  rani
nama sebenar:            rani <---husband slalu panggil nama tu.
tarikh lahir:                  5-5-1969
asal kelahiran:             aloq setaq.
lokasi sekarang:           Kepong, KL
keterangan
mengenai hobi ini:        nak belajar menjahit langsir dgn cadar dulu.
pengalaman menjahit: penah jahit baju sendiri masa usia 13 thn. mak yg ajar masa tu. then blajar jahit sarung bantal, langsir, alas meja, semua yg simple2 je la.
lain2 kegemaran:           melancung, main game.
status:                           isteri & ibu kpd 2 boys.
jawatan:                        part-time housewife
kekurangan anda:          banyaakkkk.
kelebihan anda:              tang isi la. :nyorok:
contact:                          YM raniqbal36.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2006 05:36 PM | Show all posts
Hai, hai hai.  nak join the club jugak bleh ke...
minat tu memang la minat, tapi kalau buat bende tu sumer nye sekerat jalan je....cepat bosan dan ada penyakit MMMMMMMM

nick name                 :   adialiafi
nama sebenar          :   znj
tarikh lahir                :   14//9/70   (dah berumur aku rupenye)
asal kelahiran           :   kolumpo
lokasi sekarang         :  siang kat kl, malam kat sg buluh
keterangan              :   adalah buat cross stitch, dolu2 ada lah jugak mengait, sekarang tengah
mengenai hobi              belajo jait baju kurung, siap beli mesin, tapi tak pas lagi...
pengalaman             : tak de cuma minat nengok orang buat, teringin gak nak buat
lain-lain kegemaran  :  berkebun dlm pasu. soping
status                       :  isteri dan mama kat 3 dare
jawatan                    :  biasa-biasa je
kekurangan anda     : terlalu banyak
kelebihan anda         : ada ke..
contact                     : adialiafi@yahoo.com



sudilah jengok ke adialiafi3.fotopages.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2006 10:18 PM | Show all posts
Slalu join mod nie tp x join da club. Dgn ini saya ingin jadik ahli secara sah. Hehe...

nickname : azirahh
DOB : 8 Feb 1980
Asal kelahiran : Perak
Lokasi sekarang  : Damansara
Email : azirah_harith@hotmail.com
Status : Berkahwin blum punye anak

keterangan              :   Suke buat cross stitch, mengait pun boler
mengenai hobi              Skang sibuk ngan project XS

pengalaman             : start jahit cross stich since sek rendah lg...

lain-lain kegemaran  :  shopping & singing

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2006 02:38 AM | Show all posts
teringin nak join jugak... boleh  lagi ker?  

BIODATA

Nick-name                : azima

Nama sebenar            : Azura

Tarikh lahir                 : 12.12.1977

Asal kelahiran              :  Perak

Lokasi sekarang            :  Klang

Keterangan  mengenai hobi ini           : Minat dlm jahitan, gubahan, hiasan bunga, sikit2 crochet, cross stitch, sulaman  tangan dan yg terbaru boleh wat tatting sikit2.. tq utk baiduri atas tunjuk ajar!

Pengalaman menjahit     : Bermula dgn saja suka2 tgk kakak.. jahit baju, crochet & buat bunga.. lama2                                 minat datang sendiri, lepas la jait baju sedara2 terdekat & gubahan utk majlis sendiri dulu.

Lain2 kegemaran              : Membuat & menjual nota jahitan pakaian kanak-kanak, berforum.. tapi di CARI,  banyak jadi pemerhati jer.. skrg baru  nak join & jogging sikit2 di hujung minggu, chit chat                                                     terutama kalo minat yg sama.

Status   : Berkahwin ngan seorang jejaka yg dulu mengaku takut

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090953s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list