Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48162
View
415
Reply

~SKAC CLUB ~ pls register here..

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2006 11:26 AM | Show all posts
hi

sy org baru di sini.. just call me Rin..


BIODATA :

nick-name:                     maRgeRin
nama sebenar:               Rin
tarikh lahir:                    18 Ogos 1973
asal kelahiran:                Penang
lokasi sekarang :            Semenyih (..say hi to kak zana n bianca)
keterangan
mengenai hobi ini:           dari skolah rendah lagi dah minat menjahit..
pengalaman menjahit:    jahitan pertama, jahit tampal, cikug ajar masa lepas periksa penilaian darjah 5
lain2 kegemaran:            cooking, reading, of coz la menjahit
status:                           Queen to King Fadzlan AJ
contact     : syazwina@streamyx.com


                                       ibu kepada 2 princess.  
jawatan:                        PA
kekurangan anda:          mesti la ada.. aku insan biasa
kelebihan anda:             berat badan.. hahahhahaha


selamat berkenalan semua

[ Last edited by  maRgeRin at 17-6-2006 09:32 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2006 12:31 PM | Show all posts

NEEDLE ARTS CLUB

SM pun join gak.....
BOLEHKAN.... walaupun xpandai sgt menjahit nie....

BIODATA :

nick-name:                     ~SwEeTMuM~
nama sebenar:               LeEn
tarikh lahir:                     20 Okt 1975
asal kelahiran:                JB
lokasi sekarang:             JB
keterangan
mengenai hobi ini:           selalu beli aje.. nak buat xpandai langsung
pengalaman menjahit:    masak sekolah.... lama dah....
lain2 kegemaran:            membaca, masak yg senang dll...
status:                            berkahwin ngan 4 org anak
jawatan:                         surirumah sepenuh masa
kekurangan anda:          banyak sangat
kelebihan anda:             ape ye.... xpastilah...... hehehe.......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2006 03:25 PM | Show all posts
maRgeRin  
cam ku kenal jerk nick ni

Kak Hannah, Teh nak join jugak...
biodata ada kat thread sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2006 03:39 PM | Show all posts
teh

koi le nie.. sape lagi tah..hehehheeh..

.. aktip beno mike kat sini ye..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2006 03:10 PM | Show all posts
Hiiiiii,

Yatt pun nak join juga.  Salam perkenalan dari saya untuk anda semua.......


Nick name:  Yatt
Location   :  Selangor
Status      :  Married
Hobby      :  Masak & Kraftangan
D.O.B       :  10 March 19....

;)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2006 03:23 PM | Show all posts
Saya pun nak join jugak, walaupun tak pandai jahit, tapi pengalaman tu ada le..

BIODATA :

nick-name:                      ba3syia
nama sebenar:               (hanya yg mengenali ku seblm ni mengetahuinya)
tarikh lahir:                     27 Januari 1971
asal kelahiran:                Kuala Pilah, NS (tapi saya dibesarkan di Cheras, Kuala Lumpur)
lokasi sekarang:             Cheras Jaya (sesiapa yg dok Cheras, jom singgah rumah saya)
keterangan
mengenai hobi ini:           ada buat sikit2 untuk rumah, (langsir, alas meja, etc.)
pengalaman menjahit:    pernah masuk kelas.. kelas Anjung Seri & bbrp kelas yg dianjurkan dlm majalah & newspaper, WMC
lain2 kegemaran:            masak, membaca, melancong, etc.
status:                            isteri kepada suami tersayang
                                       mami kepada 2 org anak kembar perempuan tapi tak seiras
jawatan:                         Eksekutif di bank pusat
kekurangan anda:          banyak, antaranya cepat panas baran, tapi skrg dah kurang sikit perangai tu,
kelebihan anda:              banyak, sampai tak tersenarai kat sini (bukan riak, tapi sekadar utk motivasi diri)


Boleh dapat keledek ke, join ni?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2006 06:29 PM | Show all posts
Teringat pula needleworks society masa sekolah dulu...
Neksu pun nak join sama kat sini...

Nama:  NekSu
Asal:    Melaka
Pengalaman menjahit: Secara suka suka saja... boleh jahit baju kurung.
Hobbies: jahitan , masakan, gardening @ landscapes, accessories,reading, writing.
Status: single
Suami: ?
Anak:Semua anak saudara...
Pet: kucing.
Pekerjaan: To make sure..orang lain jalankan  kerja ...
Hasrat: Nak belajar kraftangan lagi..dan lagi...

[ Last edited by  Neksu at 16-6-2006 06:30 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2006 06:46 PM | Show all posts
Originally posted by Baiduri Othman at 15-6-2006 10:11 AM


Kak Noor, baru perasan Kak Noor asal kelahiran Spore. So org Singapura lah ni? Nanti saya post details saya kat sini ya.



bai.. baru tau ke?  hihihi.. ok post cepat ni keledek masih panas...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2006 06:50 PM | Show all posts
Originally posted by tehbunga at 15-6-2006 03:25 PM
maRgeRin  
cam ku kenal jerk nick ni

Kak Hannah, Teh nak join jugak...
biodata ada kat thread sebelah



wehh teh.. nak join kena lah ada biodata.. kang tak lulus pulak.. wakaaka... copek hantar resume... !!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2006 06:53 PM | Show all posts
Originally posted by ba3syia at 16-6-2006 03:23 PM
Saya pun nak join jugak, walaupun tak pandai jahit, tapi pengalaman tu ada le..

BIODATA :

Boleh dapat keledek ke, join ni?



dah ... cuba buka periuk tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2006 06:56 PM | Show all posts
adik2.. kak noor ada edit skit biodata tu.. tambahan kat contact.. harap adik2 boleh isikan bhgn contact tu ye...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2006 12:18 AM | Show all posts
Oleh kerana kakliza pun minat jahit menjahit..sulam..mengait..so bolehlah menjoingkang diri kat sini..

nick-name:                     hanieliza

nama sebenar:               LIZA

tarikh lahir:                     26 Julai 1958

asal kelahiran:                kuala lumpur

lokasi sekarang:              kerteh..terengganu

keterangan
mengenai hobi ini:           mmg suka buat kerja jarum ni..

pengalaman menjahit:    pernah baut banyak tapi tak amik gambar sebab amsa tu taklah teringat nak amik gambar macm sekarang..
lain2 kegemaran:            masak, membaca,  bertanam ,

status:                            dah kawin 25 thn dan menjadi ibu 24 thn pada 5 cahaya mata..

jawatan:                         Home Manager

kekurangan anda:          banyak..cuma org yg tahu jer nampak..

kelebihan anda:             nanti nak check dulu..:hmm:

contact:                         Pm or  emel:hanieliza@yahoo.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2006 01:17 PM | Show all posts
Nak join jugak... minat jahit manik.. tapi baru lagi..
BIODATA :

nick-name:                     liya71
nama sebenar:              ...
tarikh lahir:                     30/12/71
asal kelahiran:                kl
lokasi sekarang:              cheras
keterangan
mengenai hobi ini:           suka tengok kraftangan hasil jahitan
pengalaman menjahit:    darjah 5.. cikgu ajar sarung bantal.. dapat no 3. Peh tu apron(tak siap).. peh tu mengait alat tv sampai berhelai2 masa anak dara dulu (bnyk sgt free time- masa tu mana ada tenet lagi)
lain2 kegemaran:            memasak.. tapi tak pandai2 jg
status:                            isteri
                                       ibu 2 teruna 2 darai
                                       
jawatan:                         keje (isnin-jumaat 9-5:30)
kekurangan anda:          penakut
kelebihan anda:             ...
contact:                         liya71@yahoo.com
                                      YM: liya71

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2006 10:55 PM | Show all posts
NEEDLE ARTS CLUB

Sitislam punnak  join gak.....
tapi dalam 2 tahun ni, kalau ada aktiviti yang dibuat hari cuti memang sitislam kena tengok dulu masa dan tarikh.

BIODATA :

nick-name:                     sitislam
nama sebenar:               SMMR
tarikh lahir:                     31 Jan 1972
asal kelahiran:                perak
lokasi sekarang:             selangor
keterangan
mengenai hobi ini:           kalau masa free memang suka menjahit
pengalaman menjahit:    lama dah
lain2 kegemaran:            memasak dan melancong
status:                            isteri,ibu,pelajar
jawatan:                         kerja swasta
kekurangan anda:          banyak sangat
kelebihan anda:             hanya orang lain yang boleh menilainya
contact: zairah72@yahoo.com
ym: zairah72@yahoo.com

[ Last edited by  sitislam at 17-6-2006 10:59 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2006 10:31 AM | Show all posts
macam ni maksuu join gak lah..

BIODATA :

nick-name:                    Maksuu
nama sebenar:             Ala.. panggil Maksuu je
tarikh lahir:                   03 Oct 1965
asal  ...                         Terengganu
sekarang                       Setapak je
keterangan hobi ni        Suka menjahit tapi macam Bianca gak skill kurang
pengalaman                  Pernah ambik kelas jahit baju kurung, blaus, baju melayu dan
                                     dress budak tapi baju kurung je maksuu jahit.
lain2 hobi                      memasak, makan angin, bercucuktanam( tapi duk Kl ni
                                     manalah dapat maksuu buat tu seme)
status                           Isteri n ummi of 2 putera/2 puteri
jawatan                        dulu PA kat opis/rumah tapi skrang rumah je, hehehe
kekurangan anda         banyak
kelebihan  anda            tak tau le pulak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2006 04:00 PM | Show all posts
BIODATA :

nick-name:                     zul_khaleeda
nama sebenar:              Lily S------
tarikh lahir:                    25 nov
asal kelahiran:               Kuala Lumpur
lokasi sekarang:             Klang
keterangan
mengenai hobi ini:         Masak dan kerjatangan
pengalaman menjahit:  Menjahit langsir sendiri (masa tu patern beropol-ropol)siap beli mesin jahit lagi
lain2 kegemaran:          Melancung
status:                          mother wth 3 kids
jawatan:                       Acctn
kekurangan anda:        manyak
kelebihan anda:            manyak (balance la)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2006 10:06 AM | Show all posts
maklang pun nak join gak lah.....saje nak nyibuk2...

n/name : maklang
nama betui : panggil maklang udoh ler.....hihi
t/lahir : lagi 3 tahun masuklah 40
hobi : main masak2, tanam bunga tapi semua bunga macam tak cukup bitamin, mengemas (habis semua dibuang, bila cari tak jumpa...hihi)
status : bini orang dan mak budak pd 1 anak da'e dan 3 anak bujang
jawatan : stap chabuk
kekurangan anda : banyak yg kurang dari yg lebih.....
contact : maklang_06

sekian, terima kasih.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2006 11:42 AM | Show all posts
nak join jugak..walaupun tak pandai sangat menjahit  

nick-name:                     wa'ah
nama sebenar:               -blank-
tarikh lahir:                     310878
asal kelahiran:                kelantan
lokasi sekarang:              damansara
keterangan
mengenai hobi ini:           selalu bila tgk hasil tgn org.. rasa geram je nak buat >> copy dari mrs mod
pengalaman menjahit:    jahit satu project cross stitch ...siap lam masa 5 TAHUN! wahahahha
lain2 kegemaran:            baca buku cerita
status:                            dah kawen
jawatan:                         eksekutip..merangkap tukang buat sme kejel
kekurangan anda:          -blank-
kelebihan anda:             blank
contact:                         YM: wanor78

:hatdown:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2006 07:22 PM | Show all posts
saya nak apply ahli seumur hidup boleh? hihihih

BIODATA :

nick-name:                     adhwan
nama sebenar:              adah
tarikh lahir:                     16 feb 1980
asal kelahiran:                sekinchan, selangor
lokasi sekarang:             sg buloh/segambut

keterangan
mengenai hobi ini:           dalam pale otak nih mcm2 nak buat, tp x de masa nak buat
pengalaman menjahit:    kat umah tgk mak jahit, n kat skolah, n memandai sendiri
lain2 kegemaran:            membaca, bersantai2 ngan anak n suami
status:                            berkahwin, ada sorg anak pompuan
jawatan:                         System Analyst
kekurangan anda:          x tau nak jawab cam ne
kelebihan anda:             pun x tau nak jawab cemana

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2006 11:45 PM | Show all posts
Originally posted by adhwan at 20-6-2006 07:22 PM
saya nak apply ahli seumur hidup boleh? hihihih

BIODATA :

nick-name:                     adhwan
nama sebenar:              adah
tarikh lahir:                     16 feb 1980
asal kelahiran ...



boleh.. tapi takutnya nanti end of the day, adhwan tinggal sorang je.. hahaha...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138156s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list