Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
42721
View
179
Reply

earphone dan headphone paling best

[Copy link]

Author: hyphrigian       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-2-2009 06:22 PM | Show all posts

Balas #160 GhostRecon\ catat

mahai2 sangat pun nak buat apa.....

cukupla sedap kat telinga aku.....

buat masa sekarang aku dah tak guna sony nc dah.....

tak larat nak cas bateri....sapa nak pm aku.....BDR...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 08:34 PM | Show all posts
memang...headphone xsemestinye lagi mahal lagi mantap
cube tgk in ear phone (canalphone) dr VSONIC...harga murah...tp performance die sama hebad dgn shure ngan etymotic...kalo x silap aku..


aku just nak share pendapat aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2009 03:34 PM | Show all posts

Balas #162 GhostRecon\ catat

betoi......
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2009 08:06 PM | Show all posts
Originally posted by GhostRecon at 3-2-2009 11:39 AM
4k belum cukup ngeri lagi....xsilap aku kat jepun ade satu brand ni...nama die apebende tah start dr huruf s (bukan sony)   harga die 20ribu dolar...wahahaha.

pendapat aku....kalo headphone tu ...


Stax kot, yg guna electrostatic headphones.

Pakai headphones yg high end ni kena ada source yg OK gak.  Kalau MP3 yg low quality (128bits) memang terasa la bunyi yg tak sedap. Bukan kelemahan headphones tu, tapi sebab file lagu yg kurang quality.

By the way, aku pakai Alessandro MS1 aka Grado RS125, memang selesa dan sedap.  Pernah guna Grado RS60, tapi dah jual.

Aku ada gak Shure, Bose punya in-ears tapi tak suka sangat pakai yg in-ear/canal sebab tak selesa sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2009 10:56 PM | Show all posts
yes...stax   thanks weh..

btul...lepas aku guna headphones cmne...aku pastikan stiap lagu yg aku donlod (sori dload illegal ) kalo boleh 320 dan ke atas...128 mmg xpuas dgr..

headphone kite same, ko beli kat mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2009 12:31 AM | Show all posts
apa player yang sedpa kalau dengaq kat pc?

winamp takleh blah....

vlc buleh gagah tapi tiap kali tukaq lagu nak kena setting equalizer
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2009 06:13 PM | Show all posts
Originally posted by GhostRecon at 7-2-2009 02:56 PM
yes...stax   thanks weh..

btul...lepas aku guna headphones cmne...aku pastikan stiap lagu yg aku donlod (sori dload illegal ) kalo boleh 320 dan ke atas...128 mmg xpuas dgr..

headphone kite same, ko beli kat mana?


aku import dari US, dari head-fi forum.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 08:31 PM | Show all posts
wishlist aku
Grado MS1
hok3

Skang aku ade
Mylar Bijou Level 3 (Best kuaran mylar nih)
Mylar X3 ( Da jual)
Koss KSC75 .. (Best jugak..grado sound..adk2 dier...Murah je..RM85)
Koss KSC75 Modded By PcWork RM155 (superb)
Senn CX200 ke ape tah model
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2009 06:56 PM | Show all posts
AKG K 512 ok dak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2009 12:11 PM | Show all posts
Headphone harga bpatutan + bunyi ok rasenya philips.

Klu harga bukn masalah sony ler jwbnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2009 12:47 PM | Show all posts
senheisser la...headphone kalau sony bukan bidang dia nak buat...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 04:24 PM | Show all posts
pakai sony. bass dia gempak. nak pakai  bing x mampu
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 10:26 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 05:07 PM | Show all posts

Saya telah membeli di kedai dengan panduan diskaun.
Senheiser CX500 good base

http://bit.ly/shop-headphones-headsets-discount

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2016 10:53 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2016 07:32 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 10:39 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2017 09:00 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 08:13 PM | Show all posts


Aku pakai yang ni
AVF HM500
Dah 5 tahun, still mengancam

Bass sedap
Treble layan

Ko install lagi software bawah ni
DFX AUDIO ENHANCER
Memang aumm lah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2018 03:17 PM | Show all posts
Sony headphones noise cancelling damn cheap now. Used to be 1.1k something. Now 990 only

https://www.11street.my/productd ... -canceling-55717395
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088358s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list