Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
15983
View
23
Reply

Hantar duit ke Malaysia

[Copy link]

Author: hantap       Show all posts   Read mode

Post time 29-8-2006 05:39 AM | Show all posts
Originally posted by alahai at 28-8-2006 09:10 PM


kita minta RM jatuh biar time tukar dapat banyak..mau angin pak lah dengar ni..:bgrin:


Dia dengar, mau kita kena blacklist nanti :nyorok:
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2006 08:45 AM | Show all posts
The best way kalau nak hantar regular money ke msia is actually by using credit card (provided that you pay you CC bills in full la monthly)

as far as i know, for advanced cash using CC, bank kat sini charge fees between 1.9-2.5% (ikut bank la) or minimum of 2.50 euro (ni pun ikut bank gak)


so apply la kedit kad extra, kasik kat family, bulan2 suh la dorang draw a set amount..


sket ja la korang kena bayar..and you get better exchange rate this way..
tapi kena bayar CC bills in FULL, kalau tak..jadik rugi balik..sbb interest for advanced cash ni a lot higher..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2018 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai PayPal mudah. Caj 4.5% kalau tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:37 AM | Show all posts
online transfer tak bole ker?

slalu transfer duit ke oversea guna telegraphic transfer online jer
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.489477s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list