Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36084
View
318
Reply

PTPTN

[Copy link]

Author: ch_lee       Show all posts   Read mode

Post time 29-6-2007 05:18 PM | Show all posts
hari ni da 29hb da
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 05:18 PM | Show all posts
konon nak mudahkan... maka guna online tapi makin hura hara lak nampak gayanyer.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 05:20 PM | Show all posts
Originally posted by calmeo at 29-6-2007 05:16 PM


Owh...krenye yg kte dpt wpp tuh tak bermakne kte dpt ptptn ke???
Ke camne....ak dok pehe...http://forum3.cari.com.my/images/smilies/na-jeli ...

posting cal ni ala2 sms adik kaksu jer

tak semestinya gamaknya la kan dapat wpp ni kire otomatik dapat ptptn.. kan kaksu da taip kat atas2 tu kite kena print borang2 yg berkaitan berserta dengan setem rm10 4 keping...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 05:24 PM | Show all posts

Reply #24 lonely_surina's post

hoh....adeih...biar benar kene beli setem hasil lagi 4...
arituh dah beli dah 4 untuk UTM....
kalo dapat neyh kene beli lg...
nanti mesti kene matikan setem tuh...sempat ke neyh....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 05:25 PM | Show all posts
Originally posted by hunt_fear at 29-6-2007 05:18 PM
konon nak mudahkan... maka guna online tapi makin hura hara lak nampak gayanyer.

da dapat ker blm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 05:27 PM | Show all posts
Originally posted by calmeo at 29-6-2007 05:24 PM
hoh....adeih...biar benar kene beli setem hasil lagi 4...
arituh dah beli dah 4 untuk UTM....
kalo dapat neyh kene beli lg...
nanti mesti kene matikan setem tuh...sempat ke neyh. ...

betul la setem hasil rm10 4 keping tu... tak tahu la kaksu banyak sangat prosedur ni.... baik isi manual jer camni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 05:28 PM | Show all posts
tu lah pasal....same je macam isi manual:@
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 05:30 PM | Show all posts
kaksu pun malam esok gamaknya ke melaka... adoiiiiii
Reply

Use magic Report

sfy2007 This user has been deleted
Post time 29-6-2007 05:57 PM | Show all posts
alamak ckp pasal setem hasil br aku teringat yg aku tak beli pun lg...camana bole lupa ni....esok pepagi aku da nak naik flight...........................................mana sempat nih......adui pening aku...
Reply

Use magic Report

sfy2007 This user has been deleted
Post time 29-6-2007 05:59 PM | Show all posts
weh bdk lpsan dip tk dpt ke wpp tu...kekawan aku suma lpsn dip tak dpt pun...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 06:06 PM | Show all posts
Originally posted by sfy2007 at 29-6-2007 05:57 PM
alamak ckp pasal setem hasil br aku teringat yg aku tak beli pun lg...camana bole lupa ni....esok pepagi aku da nak naik flight...........................................mana sempat nih......adui ...

ko nak p mana? kat airport ade kot..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 06:08 PM | Show all posts
brp lama mau tunggu la ptptn resultz ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 06:37 PM | Show all posts

Reply #30 sfy2007's post

masa hunt dulu, sape2 yg tak der setem hasil nnt leh mintak tolong dekat senior2 yg uruskan orientasi.. Mereka akan kumpulkan semua saper yg tak der setem atau tak cukup setem nnt dia org tolong belikan.

Tapi... tu time hunt ler.. masa tu tak yah online bagai ni laei
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 06:44 PM | Show all posts
Semakan Wang Pendahuluan Pinjaman (WPP)

Semakan ini adalah untuk anda menyemak samada nama anda termasuk di dalam senarai penerima Wang Pendahuluan Pinjaman (WPP). Senarai ini berdasarkan maklumat dari Bahagian Kemasukan Pelajar, Kementerian Pengajian Tinggi bagi para pelajar yang berjaya ditawarkan tempat di IPTA.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 06:44 PM | Show all posts
sapa2 yg da lulus permohonan dia bgtahu kat sini yea
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 08:43 PM | Show all posts
sapa boleh terangkan pasal ptptn ni??

ukm kena ada setem hasil gak ke??
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 08:48 PM | Show all posts
resultz sapa dapat ptptn da bleh tgk....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 08:50 PM | Show all posts
nak tahu apa hidden?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 08:53 PM | Show all posts

Reply #39 lonely_surina's post

semua
mcm mana nak tau permohonan tu lulus
lps lulus tu nak kena wat pe
apa yg dia nak
everything
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 08:58 PM | Show all posts
pm no ic kat kaksu... nanti kaksu check kan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078114s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list