Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27492
View
128
Reply

[PERBINCANGAN] Pengalaman di Hospital Melaka / Hospital-hospital di Melaka

[Copy link]

Author: cap_ayam       Show all posts   Read mode

Post time 24-9-2010 11:18 AM | Show all posts

klinik yg baik untuk scan kandungan

salam nak tnya warga melaka kat mane klinik yg baik untuk scan kandungan..n buka ari sabtu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2010 03:32 PM | Show all posts
salam
gi cuba kat belkg Hotel Strait Meridian,ada satu klinik sakitpuan..lupa plak nama dia.

takpon,kt Dr vincent @ LIew, gynea saya dulu masa kat Mahkota, depan Hospital Pantai,sederet King Hotel
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2010 09:54 AM | Show all posts
bungazaleha : member pun rekmen klinik blakang straits meridian..baik sy akan kesana
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2010 09:12 PM | Show all posts
bedah
lupa nama klinik tu,tapi mmg dia ada klinik bersalin skali,suaminya gynea part time kat Pantai Hospital,Dr Ilias.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2010 10:15 PM | Show all posts
alhamduliilah dah pun ke klinik dr noorshila blakang straits meridian..tpi  yg cek dr alias..servis ok..doc pun sngt baik
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2010 03:28 AM | Show all posts
klinik bersalin dr noorshila ni dia operasi 24j ke or ikut timing mcm klinik lelain2 tu eh...kos bersalin brape kt klinik ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2010 10:23 AM | Show all posts
klinik noorshila ni bkk lg ke ek?sbb kdg dtg mkn asam pds kt c2 tgk cam dh ttup jek(cam x beropersi lg)..huhu..kalo bkk lg leh nk p sane kalo peknen lg..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2010 10:38 AM | Show all posts
kt mane leh wat scan 3d??? pastu brape harga?
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2010 08:39 PM | Show all posts
cuba g dekat dgn sederet king's hotel.
klinik pakar wanita....harga dlm RM70 utk scac 3D
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.066909s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list