CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: cap_ayam

[PERBINCANGAN] Pengalaman di Hospital Melaka / Hospital-hospital di Melaka

[Copy link]
Post time 16-7-2006 08:40 PM | Show all posts
Memang buka pose kat kg best...tapi napa ekk..? ..macam tak de thrill bila pose kat town...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-7-2006 08:53 PM | Show all posts
pasal biasa org raya atau pose lek kg.......
xde pun istilah BALIK BANDAR..... heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2006 09:09 PM | Show all posts

Reply #42 mamantaro's post

ala jangan la sakat lelebih pasal balik raya ni...nanti plat nangis kuat2...banjir plak forum ni...:cry::cry:
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2006 09:25 PM | Show all posts
hehehhehehe........

besh nyakat2 nih..... hehehhee
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2006 11:03 PM | Show all posts
Penah dok 2 malam kat HPAK ( Bilik sorang )  ----> ok aje.. leh nyenyak tido lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2006 11:05 PM | Show all posts
kalau dah ngantok lupa dah menda semua.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2006 11:10 PM | Show all posts
tak yah kat hospital....dok sesorang kat umah pun plat takut gak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2006 11:12 PM | Show all posts
memalam g tolet kejut hubby teman ker???

hehehehehhee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2006 08:41 AM | Show all posts
Hubby plat x bising ke pg toilet pun nk temankan
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2006 10:26 AM | Show all posts
Originally posted by dee_dee at 14-7-2006 04:10 PM
lissa ko masuk jer lif tu..pehtu lif tu tamo bukak2 dah amcam??:devil:


tak akan ku masukk....sanggup tunggu siang kalau terpaksa naik......
:geram:
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2006 10:27 AM | Show all posts
Originally posted by dee_dee at 16-7-2006 03:29 PM
betul tu.kalu laki bukan men gatal tetambah laki kaya..anak org kaya ker...getek betul

erk lawa abatar


dee..

org kaya ngan anak org kayo x gi GH...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2006 11:10 AM | Show all posts
Org kaya yg kedekut je akan pg GH
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2006 02:18 PM | Show all posts
sEmalam baru pi GH...bawa staff tercekik tulang ikan kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2006 02:20 PM | Show all posts
tercekik tulang buatla  SUPERMAN.....:lol

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2006 06:39 PM | Show all posts
arwah ibu aku dulu penah kena kaco..waktu maghrib mcmtula..llif tu main naik turun naik turun...kesian..nurse kata kat wad tu mmg slalu benda tu kaco org...kadang2 tempat mainan budak2tu dia begerak sendiri..btul x btul aku  xtaw ar..nurse tu yg kata..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2006 09:17 AM | Show all posts
aku ade pengalaman latest.. sabtu leapas 21-7 g spital nak tgk kezen aku amsuk icu ward
tapi leh masuk dua2 je.. dah lew w x gheti carik blok dia.. pastue sampai je atas
ade makcik jaga tunggu kat pintue.. aku jenguk2 cam jakun... dia tanye..
"nak g mane dik?"
"aku jawab nak masuk tgk sepupu dalam ward icu nie.."
"dia kate lagi"waktu melawat kul 4 yek"
aku laks spontan.." eh nie dah kul pat?, sambil nunjuk jap aku?"
makcik tu pandang sepesen je dia kata" jam akak ladgi 3 minit.."
leww.... ehehehehehhe.. adik bardik aku dok gelakkan aku hampeh!!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-7-2006 03:19 PM | Show all posts
lawak la kes makgad tuh..tergelak aku sowang2 dpn pc. Korang perasan tak ada sorang pakgad cina, muda lagi, badan dia kecik2. Garang tu weh!
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2006 03:25 PM | Show all posts

Reply #56 azerlma's post

akakakak...3minit jer pon..:lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2006 03:48 PM | Show all posts

Reply #51 lissa's post

:lol

nispesis kaya sedang2..ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2006 09:21 AM | Show all posts
rumah aku sebela ospital...x takut pon.....sebelah umah mayat lagi u....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 12:38 PM GMT+8 , Processed in 0.730450 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list