CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 41162|Reply: 128

[PERBINCANGAN] Pengalaman di Hospital Melaka / Hospital-hospital di Melaka

[Copy link]
Post time 13-7-2006 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 23-3-2012 19:25

Helo sume.. aku saja nak share dgn korang pengalaman aku dgn hospital melaka (GH). Taun lepas baby aku kena tahan wad sbb cirit-birit berdarah. (Alhamdulillah doktor diagnosed takde apa2). Yang tak syoknye pagi tu ada orang terjun bunuh diri dari tingkat 4 jatuh betul2 kat sebelah wad kanak-kanak. Aku punya pucat, sampai terkujat aku kat situ. Nasib baik lah petang tu doktor bagi keluar wad, kalau tak naya aku kena stay malam tu kat wad spital! Seram siot!

Macam korang forumers kat bod melaka ni, aku rasa mungkin ada pengalaman yang boleh dikongsi dgn kita sumer ni, sama ada dgn nurse spital ke, sesama pesakit ke.. Bolehlah share yer! Peace!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2006 11:38 AM | Show all posts
erk napa org tu bunuh diri akt spital??serammm seh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2006 12:58 PM | Show all posts
aku dpt tau orang tu pun pesakit jugak.. pompuan warga myanmar ke .. mcmtu la aku dengar..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 02:35 PM | Show all posts
agak nyer dier tensen..erm..dee tada pengalaman ar...tanye org len hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 03:11 PM | Show all posts
aku xde pngalaman sgt dok opstial .....
hehehehe .......
tp kalo korg brani , lalu lar kt sebelah hospital pantai kt ayer keroh nun kol 1 2 mlm .....
sure ade bau wangi ....
mmbr aku 3 4 org dah bau bende tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 03:16 PM | Show all posts
eh tu dah cita antu haha...
kat hospital pantai sebelum dernag tambah bangunan baru..masa aku kanak2 lagi la...tingkat atas skali tak pakai...sap masuk situ ilang..(tatau betul ker tak) tp kalu dlu korang tgk memalm tingkat atas skali mmg tada org lampu pon tak pasang..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 05:39 PM | Show all posts
dulu aku pernah jaga mak aku kat gh...masa aku abis spm. aku memang x suka hospital...bau n suasana hospital tu memang aku x suka. masa mula2 arwah ayah suruh temankan mak aku kat hospital tu, memang rasa tak nak. tapi pk2 balik, arwah ayah aku kena jaga adik2 aku kat umah, so aku kenala take over jaga mak aku.

yang bestnyer...mak aku dok first klass, so pesakit memang x ramai, ader 2 org jek termasuk mak aku. nurse plak sampai 2,3 orang. so kira aku ni macam teman je mak aku..arwah ayah aku siap bawa toto fav aku lagi...sepanjang malam tu aku boleh bantai tido jek kat sofa..dahla sejuk..aku palagi...tarik toto la..aku terjaga time diorg dtg cek mak aku tgh2 malam jek...

itulah pengalaman aku temankan mak aku kat hospital :lol tapi serius....aku memang x suka hospital..


clue 2 ~ Spirit of Melaka
bekas momod melaka....

[ Last edited by  dee_dee at 20-4-2007 10:16 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 07:47 PM | Show all posts
bau ubat wooOoOooo .......
hehehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2006 07:59 PM | Show all posts
GH Melaka, ko cuba la pegi lepak mlm2 dkt luar wad bersalin,,duduk dkt dpn lif,,

kalau dlm pukul12mlm smpai subuh, mula la lif tu start main buka tutup, buka tutup..

lif tu lif mayat, sbab bwh sekali, rumah mayat,,,
tapi org guna jgk lif tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 08:44 PM | Show all posts
ko ni gile ke kenny ....
sape la sanggup nkw at cmtu ...
nnti aku amik part time pakgad GH ar cmni ...
hehehehe .......
x brani aku .....
dah ar GH dlu kubur cine ....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 08:50 PM | Show all posts
Originally posted by Ax at 13-7-2006 08:44 PM
ko ni gile ke kenny ....
sape la sanggup nkw at cmtu ...
nnti aku amik part time pakgad GH ar cmni ...
hehehehe .......
x brani aku .....
dah ar GH dlu kubur cine ....


hahaha,,dulu aku satu family lepak n tidor dkt situ mase tunggu bapak aku masuk wad. sbb tu la aku bley cerita,
aku tgk dgn mata kepala aku sediri lif tu asik bukak katup tapi xd org tekan,xd org keluar..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 08:54 PM | Show all posts
lif tu dah lama tak service kot..haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 08:56 PM | Show all posts
Originally posted by dee_dee at 13-7-2006 08:54 PM
lif tu dah lama tak service kot..haha


hahaha,,ye kot,,tapi bijak jugak lif tu eh,,rosak pada waktu malam aje
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 08:58 PM | Show all posts
pagi2 lif tu asik di guna pakai..so tada masa nak merosakkan diri..mlm jer ada masa..hehe....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 08:59 PM | Show all posts
Originally posted by dee_dee at 13-7-2006 08:58 PM
pagi2 lif tu asik di guna pakai..so tada masa nak merosakkan diri..mlm jer ada masa..hehe....


tapi bukan lif mayat, yg dkt operation theater, tu tak plak buat hal mlm2.siang ramai org guna jgk
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 09:02 PM | Show all posts
ooo...hehe...ada la mende tu

dee dlu penah gak pegi memlm..tp time dee pegi ramai jer org..time tu emergency case hehe...masuk wad gak adik dee..tp alhamdulillah tada apa2..hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2006 09:03 PM | Show all posts
kalau masuk wad kan,rajin2 la pegi turun tingkat bawah skali,,bilik mayat,,
hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 09:07 PM | Show all posts
ada apa kat biloik mayat tu??


mak dee dulu nurse seblom kawen..hehe...nurse kat spital penang....dlu slalo gak dier keje memlm..tada apa2...hehe...slalo gak ikut org mandi mayat mlm2...
kalu dgr cita ada la...tp almai tada...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 09:09 PM | Show all posts
xde paper pun bilik mayat tu.
hantu skrg lagi takut dkt org, pasal org lagi jahat dari hantu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 09:33 PM | Show all posts
hehe......ada org sanggup ek melakukan perbuatan sumbang pada mayat..hehe(ayat skema)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 06:59 AM GMT+8 , Processed in 0.082971 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list