Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46297
View
864
Reply

[BORAK] Sembang Sembang D Board Melaka(JULAI)

 Close [Copy link]

Author: apalancut       Show all posts   Read mode

Post time 12-7-2006 09:38 PM | Show all posts
k la aku lepak cni... aku nak kua JL la... x ramai malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:40 PM | Show all posts
kawan aku nyer astro kene sambar dek kilat..huhu...seratus lebey kene
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:41 PM | Show all posts
aku rase nak g tgk POTC la esok... hehehe windu kat jack.... wahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:41 PM | Show all posts
uishhh leh kene sambo ka???? aku ingat tv je kene...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:42 PM | Show all posts

Reply #61 krepek_pisang's post

lepak jer la deduer hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:43 PM | Show all posts
aku dah kuar dah.. g tgk tgv sat..esok nak g layan wayang.... jom ..kite g tgk sesame... tmpt je lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:43 PM | Show all posts

Reply #64 krepek_pisang's post

bole la dulu zaman mega tv bape puluh kali ntah aku nyer kene sib bek pere
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:43 PM | Show all posts
Originally posted by krepek_pisang at 12-7-2006 09:36 PM
ello ken.. ko tau x bandar baru sri petaling????


tau,kenapa,,dkt2 bukit jalil la,tak jauh dari tol sg besi,,nape?
ko duduk situ..?


aku kmpung,dkt bukit katil
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:44 PM | Show all posts

Reply #68 king_kenny's post

oo bukitkatil dekat erk
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:44 PM | Show all posts
xpenah plak astro aku kene sambo petir,,,

hehe,,kak ponti bergayut dkt situ kot,,
tu yg petir sambo tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:46 PM | Show all posts

Reply #70 king_kenny's post

wahaha kata byk cita antu ko bukak la thread cita antu kat mlk..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:46 PM | Show all posts
Originally posted by king_kenny at 12-7-2006 09:43 PM


tau,kenapa,,dkt2 bukit jalil la,tak jauh dari tol sg besi,,nape?
ko duduk situ..?


aku kmpung,dkt bukit katil



wahahah bukit katil??? dah dekat la tu ...wahahahha

x de la ./..membe aku ade ajak keje kat c2.... tp aku cam risau je care dia cakap tu... wahah takot2 umah ayam dia anto aku..minah ni pon x leh caye sangat..senang sangat nak pecaye owang... 2 yg kene selidik ni..kalau x ok gak aku apply keje sane...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:47 PM | Show all posts

Reply #70 king_kenny's post

maybe kot..tak pon...litar pintas lalu menganggu decoder..:lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:47 PM | Show all posts

Reply #70 king_kenny's post

ko tenampak ke?? wahhah memandai je nak tudoh akak 2...heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:47 PM | Show all posts

Reply #72 krepek_pisang's post

member k ni sapa..asal ko was was
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:48 PM | Show all posts
Originally posted by krepek_pisang at 12-7-2006 09:46 PM



wahahah bukit katil??? dah dekat la tu ...wahahahha

x de la ./..membe aku ade ajak keje kat c2.... tp aku cam risau je care dia cakap tu... wahah takot2 umah ayam dia anto aku..minah ni po ...


keje ape tu yg ko nak apply smpai takut sgt,,

ko stay mane dkt mlk?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:49 PM | Show all posts

Reply #75 dee_dee's post

membe aku ni memang rapat arr.. pecaye abih.. tp dia ni senang caye owang... dia kate ade keje key in data kat sane... memang perlukan owang.. limit ade spm.... pastu dok asrama disediakan... kalau nak datang sane senin// pastu keje slase...

x de pon cakap nak resume... cakap suwoh datang lapor diri je.. mane aku x was was
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:51 PM | Show all posts

Reply #76 king_kenny's post

wahahah aku buakn owang melake...sesat masok bod ni pon pasai aku kamcing gile ngan bdak dd ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:51 PM | Show all posts
Originally posted by krepek_pisang at 12-7-2006 09:49 PM
membe aku ni memang rapat arr.. pecaye abih.. tp dia ni senang caye owang... dia kate ade keje key in data kat sane... memang perlukan owang.. limit ade spm.... pastu dok asrama disediakan... kalau ...


kalau key in data, baik ko stay mlk, toreh getah la , lagi bagus,,

mmg scam aje smue tu,,tipu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 09:51 PM | Show all posts

Reply #77 krepek_pisang's post

oo key data kat mlk pon ada ko nak??hehe....
leh caya kot kawan ko...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094803s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list