Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
187566
View
471
Reply

hubby kejutkan tido . .

[Copy link]

Author: ummy43    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-10-2012 04:25 PM | Show all posts
ok..dh penah komen....so nexttttttt!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2012 09:15 AM | Show all posts
kalu penat buat2 tido mati haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2018 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tak thrill nya kejut mengejut
tindih je terus tak jadi ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 08:50 AM | Show all posts
Video perempuan mengurat lelaki:

https://youtu.be/uUiIe4YpPz4
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2018 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
GRINDSAKHTANIC replied at 28-12-2006 10:33 PM
wakakaka......

kalau saya kan....kalau desprado sangat tapi bini macam tak line clear jer...... ...

Sme la kita
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2018 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
mjla replied at 9-1-2009 12:26 PM
Kejut2 ni tak maen la.....  nanti bad mood....  nak ml pun tak syioook.....

Haku pesan ngan hu ...

Mcm tue bru best
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2018 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
isdalya replied at 24-3-2009 12:20 PM
kalau memang dah lama tak dapat aku layan gak terangsang gak
rasa cambest je ... pueh hati

Klu popuas puas rase mcm mne ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2018 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
still aktif thread ni , ada wife yg kena kejut ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:31 PM | Show all posts
i anak ramai kecik2 mmg kene kejut tgh malam gi bilik sebelah..tp dia slalu dh cakap awal malam ni nak so i bersedia laa..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:29 AM | Show all posts
honeybunny81^^ replied at 12-4-2019 03:31 PM
i anak ramai kecik2 mmg kene kejut tgh malam gi bilik sebelah..tp dia slalu dh cakap awal malam ni n ...

setuju biasanya i akan hint / bagitau wife i dulu at least dia dah ready mental bila dikejutkan nanti, hehe itupun kalau i sendiri yang bertahan tak tertidur...kalau tak delay ke hari seterusnya lah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt. Mestila layan
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
KL63 replied at 8-7-2006 04:35 PM
kami tak kisah jika anda tak sngup...kami faham!

sbg suami kami faham tp dlm masa yg sama kami pn hrp para isteri faham jgk kehendak kami yer..ML utk para suami adalah 1 keperluan yg amat penting demi utk mnjaga kerukunan@kebahagian rumahtangga tue..tp whateverpn benda boleh bncg buat ape nk gaduh2..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki aku kalu weekdays takde la wat perangai cmni sbab memasing pham keje kn..tpi kalu weekends je mula la prangai dia..kalu x sempat mlm, siang pn boleh la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078433s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list