Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
185335
View
470
Reply

hubby kejutkan tido . .

[Copy link]

Author: ummy43       Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2010 10:31 AM | Show all posts
359# mama_ira ermm lepas bangun tido jugak la tuh sebelum subuh itu standard la ingatkan ade time² yg lain pasal ko cakap bukan tengah malam n lepas bangun tido
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 03:33 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2010 02:30 PM | Show all posts
layannn......
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 09:44 AM | Show all posts
360# RuL469

aku assume yg hang nie belum kawen hehehehe standard la ml sebelum subuh tuh mcm mane ko bole cakap tak ramai yg ml sebelum subuh
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 04:28 PM | Show all posts
Sib baik..sib baikkk..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 04:39 PM | Show all posts
Pada pandangan teman, gurau senda tengah malam ni ada kebaikan dan keburukan tersendiri. Yang baiknya, pada masa tu tenaga dah kembali terkumpul setelah penat berkerja, seterusnya pada masa tu anak-anak lena dibuai mimpi dan waktu itulah insiden insiden seperti jeritan terlampau dapat diminimakan kesan sampingannya dari dikongsi dengar oleh pihak-pihak musuh dalam selimut yang berkepentingan..

Yang buruknya, sudah pasti setelah episod dan drama sebabak itu selesai, badan akan kembali keletihan, manakala kaum hawa terpaksa membasahkan rambut pada awal pagi sebelum ke pejabat, ini bakal menambah trauma workplace gossiping
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 04:39 PM | Show all posts
Sib baik..sib baikkk..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 09:18 AM | Show all posts
Pada pandangan teman, gurau senda tengah malam ni ada kebaikan dan keburukan tersendiri. Yang baiknya, pada masa tu tenaga dah kembali terkumpul setelah penat berkerja, seterusnya pada masa tu anak-an ...
Temantidox Post at 29-3-2010 16:39

thats why islam menyuruh para wanita menutup aurat salah satunye mengelakkan dari mendatangkan fitnah dan umpatan
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2010 03:21 PM | Show all posts


senyum je la
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2010 12:29 PM | Show all posts
dulu2 ade time jugak..
skang ade bby...pas bby tido je..jalannnnnn...
tk kisahlh..lyn je..lgpun kalo mnolak dilaknat pula..kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2010 09:35 AM | Show all posts
koser la haku nak main tgh2 mlm kejut tido...
nak gosok gigi lagi...buang masa jer...
kalo nak b4 tido...dah klimaks..aku laki bini bole tido dgn nyenyak sampai jam 5.30 pagi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2010 10:55 AM | Show all posts
i hate this....
hb kekadang gurau2 gak ....kata i nanti kena marah dgn malaikat
so i jawab, kalo u tak sayang ai....biarlah i kena marah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 11:46 AM | Show all posts
layan jer...
bonus berganda...
dapat pahala..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 04:54 PM | Show all posts
layan........zas!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2010 03:00 PM | Show all posts
main jer.....kalo time nye sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 11:19 AM | Show all posts
mesti layan....klu tak tunggu bulan depan pulak ar...br dpt! heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 12:57 PM | Show all posts
layan..suka
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 02:18 PM | Show all posts
mesti layan....klu tak tunggu bulan depan pulak ar...br dpt! heheheh
ratna Post at 16-6-2010 11:19



    ...sebulan sekali, mahu banjir sakan erk...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 03:49 PM | Show all posts
...sebulan sekali, mahu banjir sakan erk...
lickerman Post at 16-6-2010 14:18


kan kita pernah reply sblom ni...masing2 cam x kisah
tread apa ntah..lupa plok
cuma heran gak la...selalunyer laki akn ckp 'air naik kepala'
tp hubby kita cam ok jer..
banjir pun kjap jer...heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 03:57 PM | Show all posts
Reply 379# ratna


    ...mmg iye pun... lama tak dapat, ke kepala lah air... biasa nya kalau yang tak kisah tu, mesti ada apa2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.844824s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list