Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
184187
View
468
Reply

hubby kejutkan tido . .

[Copy link]

Author: ummy43       Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2010 07:27 PM | Show all posts
layan je la....pahala dpt, sedap pon dpat
bukanomi Post at 9-2-2010 16:33


oh wow ;)
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2010 11:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2010 12:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2010 11:32 AM | Show all posts
sepjg kawin ni, xpenahlah plak hubby kejut bgn tgh mlm..biasa sblm tido or pg2 je..kalo hubby kejut pon mayb buat2 xdgr kot..mls..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2010 03:40 PM | Show all posts
semenjak da peknen nih...mls ckit nk ehem2..letih ar...
skang da xwat mlm2..pas sembahyang subuh baru hubby bermanja2 ...layan je ar..
lg pn senang..xyh mandi pepagi sgt...xlayan krg berdosa plk...
tp kalu dia kacau time mlm..aku wat bodo je...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2010 09:36 AM | Show all posts
akak ok je...anytime..he..he..

hari tu kan...akak tgh meeting, tup-tup hubby antor sms...boleh balik dak ? nak ....!
erkk!!! tekejut akak...abih hilang points yg nak mention dlm meeting.....he..he ...
khaipozi Post at 28-11-2006 17:53


sweetnya...hi3
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2010 09:38 PM | Show all posts
tapi kalau nak pk pk... ada mood ke kalau tgh tido husby gerak nak ajak buat tu... huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 04:43 PM | Show all posts
takder kejut2 laaaaaaahhh  hubby tido pun tido mati....bom meletup pun nyeyak jer dia tido.  Kalau kejutkan aku, siap lerrrrrrrr....nak kejut suh buat susu anak pun tak sedar...heheheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 06:31 PM | Show all posts


nanti kawen nak kejut wife tiap2 tgh malam ajak....:pompom:


Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 06:14 PM | Show all posts
lawak la post korg
my hubby penah la kejut....
kdg2 lyn la..nt kecik ati plk...
plg teruk pun postpone smpai pg dlu la...
tp camne kalo time peyed hubby gian plk....
kesian tgk dia ari2 tnye ble nK abis peyed
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 09:20 PM | Show all posts
i xde hubby lg so xleh lyn lg...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2010 11:44 AM | Show all posts
hahahha..aku nk guling2 baca mender2 nih.. rs mcm lawak..tp itu la realiti..

aku selalu gak kena kejut...tp ikut mood aku la.. klu aku rs mampu..on jer la..klu aku mmg x daya..aku tepis2 la...klu dia wat x phm gak..still gak raba2...aku ckp la..bang esok2 blh x?? ayang letih sgt ni...... terus dia bangun n tido luar..hahaha..merajuk la tu... mmg rs bersalah to nk wat cm ner..mmg x larat sungguh... tp esok pg dia ok jerk..x der la tarik muka masam... mcm x jd apa2... pastu mlm berikutnya dia dh sound awal2... nk claim utk smlm...hehhehe...  tp time dtg gatai aku....aku p kaco dia tgh tido.. tp tu la pelik... senang betul "bangun"... .. alert sungguh... dh 4 thn bersama x pernah dia tolak hajat aku...tp aku lak x terkira baper kali menolak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 01:03 PM | Show all posts
tu ok lah tu .suami kejut.. ada setgh tu bini kejut tgh mlm, laki pulaok marah coz kaco tido
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 09:26 PM | Show all posts
layan aje.. best pe... lg pun dah dpt lelap mata kan? pastu tdo la balik ngan nyenyak nye.. ngeh3x
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 09:28 PM | Show all posts
layan aje.. best pe... lg pun dah dpt lelap mata kan? pastu tdo la balik ngan nyenyak nye.. ngeh3x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2010 02:30 PM | Show all posts
layan jer...kalau tak mengantuk tahap gabanlah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 12:09 PM | Show all posts
pilihan mama_ira dan suami bukan waktu baru bangun tidur atau tengah malam. pertamanya kami fikir, time untuk mandi junub. kite tidur seelok-eloknya dalam keadaan bersih kerana ditakuti akan didampingi syaitan iblis yang boleh mengganggu jiwa. kedua kami takkan bersetubuh dalam keadaan sedar dan tidak sedar seperti ada yang kata ala2 high. ini disebabkan jika kite berada dalam keadaan tu, "benda" ketiga akan "join" sekali. nauzubillah, bila 'terlekat' time tu, anak hasil dari persetubuhan tu kalau degil, jahat dsb jgn salahkan sesiapa. itu pilihan kite. terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 05:05 PM | Show all posts
357# mama_ira so time bile yg sesuai tuh???kalo bukan tengah malam anak² belum tido kalo bukan bangun tido dah tentunya sebelum tuh tengah tido ermmm.......???:re:
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 05:12 PM | Show all posts
seelok-eloknya sebelum subuh dalam pukul 5-6pagi. Lepas tu boleh mandi terus. Lepas mandi boleh solat subuh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 10:19 PM | Show all posts
Btol tu mama_ira tp brp org yg sanggup buat cmtu..hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096529s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list