Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
184163
View
468
Reply

hubby kejutkan tido . .

[Copy link]

Author: ummy43       Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2009 08:00 AM | Show all posts
layan jer....
sbb time2 gini, confirm dier akan bg super duper extra dr selalu.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2009 08:12 AM | Show all posts
Ini kes kejut tido waktu mlm atau subuh......

Klu hujung minggu atau cuti waktu tengahari atau petang hubby kejut tido korang layan tak......
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2009 06:17 PM | Show all posts
hebat tul bab kejut mengejut ni... dah  ber 'page2'
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 02:01 PM | Show all posts
layan jer.......
bukan keje susah pun......
kalau suami majok nanti susah lak.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2009 02:56 PM | Show all posts
Originally posted by cikputeh82 at 31-3-2009 08:00 AM
layan jer....
sbb time2 gini, confirm dier akan bg super duper extra dr selalu.. hehehe



setuju....biasanyer dapat lebih dr biasa,
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 03:45 PM | Show all posts
xsabarnye nk kawin..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2009 11:17 PM | Show all posts
selalunya tido mati. so x layan lah.
dah sound suami, kalau nak, sebelum 'tutup kedai.'
kalau dah tutup, sori, mmg x tido x sedor diri punya.
suami pon dah paham
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2009 04:48 PM | Show all posts

huhuhu...

biasanya,... i yang kejutkan dier tgh mlm.. tapi slalu kena rejet.. hmmm.. dier kalau dah tidur tuh.. tidur mati...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2009 04:31 PM | Show all posts
isk isk.. nih yg suka nih.. suprise....
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2009 11:00 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2009 04:31 PM | Show all posts
Originally posted by BingkaUbi at 8-7-2006 17:35



boleh la mewakili jawapan dari saya gak...:nerd: tapi ada sambungan, kena layan double lain kali...:bgrin:





hahha...macam ayat laki aku ja ni....   hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 09:55 AM | Show all posts
laki kalo dia stim pagi2
lain mcm skit
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2009 05:51 PM | Show all posts
layan jangan x layan. benda best. bila2 boleh on. tapi aku selalu tido lebih awal dari hubby. siap pesan lagi ....kalau abg nak nanti kejut syg k
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2009 09:29 PM | Show all posts
aku layan best sgt222222 sb tgh2 mlm tu suasana sunyi sejuk romantik...

lps tu blh jerit kuat2 skt sb masa tu smua org dh tido...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2009 09:20 PM | Show all posts
fuh..pjg nye topik nih..
so klu hubby kejut dr tido x yah gosok gigi dlu la sblm ML nih?
klu wife aku kena la gosok gigi dlu..klu x, x dpt laa..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2009 10:30 AM | Show all posts
Originally posted by t_trax100 at 14-5-2009 21:20
fuh..pjg nye topik nih..
so klu hubby kejut dr tido x yah gosok gigi dlu la sblm ML nih?
klu wife aku kena la gosok gigi dlu..klu x, x dpt laa..huhuhu


mestilah gosok gigi...hilang selera kalau nafas tak segar
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 03:45 PM | Show all posts
ikut mood gaks, kekadang penat aku buat2 tidon jer
tapi, selalunyer bagi jer..
abis, tangan dok menjalar jer... susah nak tidon..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 05:16 PM | Show all posts
mula2 dulu mmg marah kalau dia kacau tgh tido..kita pun penat kan..now takde lak..kdg2 kalau spontan camtu lagi syok.. layan je lah...lagipun berdosa kalau x layan..kdg2 kalau penat sgt dan ngantuk..flower biarkan dia je 'buat kerja'..flwer sambung tdo je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2009 11:07 PM | Show all posts
1# ummy43

alahai sweetnyer...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2009 01:09 PM | Show all posts
sambil tido pun layannnnnn:pompom:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073047s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list