Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
183136
View
468
Reply

hubby kejutkan tido . .

[Copy link]

Author: ummy43       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-7-2006 01:13 PM | Show all posts |Read mode
kalau hubby kejutkan korang tido tgh malam sebab nak . . .  korang layan tak?
Jom kite dapatkan jawapan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2006 01:18 PM | Show all posts
Layan jer lahhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2006 06:16 PM | Show all posts
layan ajelah...

tapi selalunya aku yg kejutkan dia....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2006 06:52 PM | Show all posts
normally layan jer gak, but wen am tired i mintak tunda...pagi sket lepas subuh ....alhamdulillah dia tak marah n understand.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2006 10:38 PM | Show all posts
ni favourite my hubby, kejut after midnight. Dah faham tabiat dia so layan aje la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2006 11:29 PM | Show all posts
layan je...
setakat ni belum pernah lagi tolak permintaannya...:nyorok:
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2006 05:43 PM | Show all posts
layn je la...kezutan namanyer tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 08:33 AM | Show all posts
layan je... :pmuka:
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 02:11 PM | Show all posts
Depending on my mood. Kalau tengah marah, dikejutkan pun buat-buat tidur mati.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 05:08 PM | Show all posts
perlu layan ler hatta di belakang unta......
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 06:52 PM | Show all posts
Originally posted by arysa at 1-7-2006 06:16 PM
layan ajelah...

tapi selalunya aku yg kejutkan dia....


bestnya ...kalau dpt wife macam ni...!!!:love::love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 07:04 PM | Show all posts
Originally posted by anaklalat at 7-7-2006 05:08 PM
perlu layan ler hatta di belakang unta......


:setuju::setuju::setuju:....melepaskan hajat suami adalah wajib.Jangan sesekali tolak....berdosa!!kalau tak larat sangat (penat, letih dsbnya) kena tolak dengan cara baik dan berhemah!!:lebai::pray:
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2006 01:21 PM | Show all posts
layan juga... kalo penat, reason skit dgn dia... selalunya dia paham
Reply

Use magic Report

sapi This user has been deleted
Post time 8-7-2006 03:52 PM | Show all posts
Originally posted by ummy43 at 1-7-2006 01:13 PM
kalau hubby kejutkan korang tido tgh malam sebab nak . . .  korang layan tak?
Jom kite dapatkan jawapan.



Of course layan..kalau tak layan berdosa plak..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2006 04:35 PM | Show all posts
kami tak kisah jika anda tak sngup...kami faham!
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2006 04:51 PM | Show all posts
Originally posted by KL63 at 8-7-2006 04:35 PM
kami tak kisah jika anda tak sngup...kami faham!


hmm... yg ni mewakili semua ke sebilangan kecil sahaja?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2006 05:22 PM | Show all posts
Originally posted by KL63 at 8-7-2006 04:35 PM
kami tak kisah jika anda tak sngup...kami faham!



semoga semua para suami macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2006 05:35 PM | Show all posts
Originally posted by antiQue at 8-7-2006 04:51 PM


hmm... yg ni mewakili semua ke sebilangan kecil sahaja?



boleh la mewakili jawapan dari saya gak...:nerd: tapi ada sambungan, kena layan double lain kali...:bgrin:
Reply

Use magic Report

lyda_f This user has been deleted
Post time 8-7-2006 05:46 PM | Show all posts

Reply #1 ummy43's post

layan jer lah...
lagipun lyda tak sampai hati nak cakap tak plak even tgh penat sekalipun...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2006 08:23 PM | Show all posts
Originally posted by KL63 at 8-7-2006 04:35 PM
kami tak kisah jika anda tak sngup...kami faham!

faham...jangan tak faham...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080795s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list