Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
139327
View
310
Reply

INDEX GOSSIP VIP & KAUNTER PERTANYAAN

[Copy link]

Author: shidaaziz       Show all posts   Read mode

intansayang This user has been deleted
Post time 1-11-2006 05:58 PM | Show all posts

banyak tread x leh bukak

naper hehhh....., asal reading access 2..3...x leh bukak ler...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2006 09:16 AM | Show all posts
Sbb intang punya level access 2 sahaja so x leh buka thread access 3
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2006 07:54 PM | Show all posts
hehe.. apa beza topic yang dah di DIGEST dan tak ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2006 06:56 PM | Show all posts
Originally posted by LailaTempawan at 8/11/06 07:54 PM
hehe.. apa beza topic yang dah di DIGEST dan tak ye?


Bila topic kene Digest, bila Admin buat pembersihan porem atau bod, thread tu x leh kene delete ngan Admin, sekian maklum
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2006 08:55 AM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 9-11-2006 06:56 PM


Bila topic kene Digest, bila Admin buat pembersihan porem atau bod, thread tu x leh kene delete ngan Admin, sekian maklum



ok thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2006 01:52 PM | Show all posts

NAK TANYA SKET...

NAK TANYA SKET.....BILA LA KAWE NAK DAPAT AKSES KE READING 2 KE ATAS....

KALU BOLEH...JAWAB LE DLM PM KAWE.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2006 02:11 PM | Show all posts
refer kat sini;

http://forum.cari.com.my/forumdi ... 0&filter=digest


utk newbie dan jugak yang tak lagi jadi newbie
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2006 02:12 PM | Show all posts
READING ACCESS

ADALAH LIMIT YANG DIBERIKAN OLEH ADMIN KEPADA FORUMER UTK MEMASUKI SATU2 THREAD MENGIKUT STATUS2 FORUMER SEBAGAIMANA BERIKUT :

NEWBIE = 1

MEMBER = 2

CONQURER = 3

LORD = 4

KING = 6

FORUM LEGEND = 8

MODERATOR = 100

SUPERMODERATOR = 101


KREDIT




BEGGAR = Negative Credit (RA 0)   

INACTIVE MEMBER = 0 Credit (RA 0)

NEWBIE =  1 - 50 Credit Credit (RA 1)

MEMBER = 51 - 200 Credit (RA 2)

CONQUEROR = 201 - 500 Credit (RA 3)

LORD = 501 - 1000 Credit (RA 4)

KING = 1001 - 3000 Credit (RA 6)

FORUM LEGEND = 3001 -  Infinity Credit (RA 8)

p/s: oso dah hantar pm kat mike
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2007 04:36 PM | Show all posts
Members Visiting this Forum  

mixora   ceemerah   camarputih   duquesne   drgreen   salji   newyork  
mug_biru   caricari   ilyaniebarakbah   cik_ted   cyrus   yuza   leotazz818  
orang_kampong   cibok2003   yassara   SK5500   MAKLANG   Izidut   kamai  
elle1011   chantry   faries72   rbr2564   kiano   faint_heart   uya_sahari  
miamiot   matakucing   secret_whisper   babY24   mawarduri   askedebonbon   mrcloud9  
comelote   intandanial   articulate   cadbury^^coklat   Ayieain   dagu   noize1710  
lu'lu'   riangria   kete_kebal   aie81   cinta_love   d_giggsy   zkhairul  
zOe   minahselatan   chez_adex   lanny   JERONG_GERGASI   Deadsoul   mrs_halia  
srjebat   arwen_fbi   jueaz   linda76   ramura   hamtaro   ayushuhada04  
nde   gogoi   ilya   eideup   cave_in   sya97   wakata  
AtA_JanE   @pplegreen   Zahin   HAMIZAH   puanseri   ayang77   maisarah_ain  
poney   azs~leen   ayjay   ribyzola   danishaddin   smurfet   jijan  
kenari7117   eiida   yipun78   3sya   aypru   sukabest   ceebuceebu  
Orange_7491   maryjane   meklaksa   ViZieR   atikahusin   miniekleenex   buchuk  
choclate_mocca   tangtingtong
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2007 10:13 PM | Show all posts
tumpang tanya tuan tuan mod semua.  jadi moderator ni ada gaji ke?  U all mmg hook up 24 hrs ke or ada shift?

Maafkan saya budak baru belajar...

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2007 12:28 PM | Show all posts
Jijan, baca pm ah
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2007 11:48 AM | Show all posts
su tutup buat sementara thread kesayangan kita iaitu thread TMK... harap maklum :tq:
Reply

Use magic Report

dayang_r This user has been deleted
Post time 1-3-2007 09:17 PM | Show all posts
Mana thread Tengku Ampuan? Saya belek-belek dah, tak jumpa. Or I missed it?

Yelah, jadi Mod ni saya nak tahu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 01:24 PM | Show all posts

Reply #91 yipun78's post

yip, nak tau jugak jwp soalan jijan tuh. pm bola keh

p/s : saja jer layan perangai kepochi haku arinih
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 01:27 PM | Show all posts

Reply #93 dayang_r's post

dayang, ko pon berminat nak jadi Mod ek
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2007 07:52 AM | Show all posts

Reply #94 Bolayan's post

Jadi Mod ana ada gaji   Khidmat sukarela kemasyarakatan je   err minta korang bayar gaji ngan streeamyx leh x?

Dayang ah kalo mau jd Mod kan, berposting secara berhemah dan bantulah kawan2 yg selalu bertanya soklan dalam bod, Insya Allah kitorang akan err pantau u punya performance muahahahah manalah tau kan, Yip dah x larat nak jaga bod ni nanti....  
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2007 07:52 AM | Show all posts
Bo, ko memang namapon Bolayan asik layan je keje ekau ek
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2007 05:21 PM | Show all posts

Reply #96 yipun78's post

ala yip, ko jgn la pencen dolu
flying kiss ko tu mahalllll tuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2007 05:24 PM | Show all posts

Reply #97 yipun78's post

tu la pasal, tak lama lagi kena tukau x-bolayan
ngeh ngeh ngeh
layannnnnnnn jgn tak layannnn
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2007 08:53 AM | Show all posts

Reply #98 Bolayan's post

ko jangan puji melambung kang ada yg kata ko kroni wa   TERsiksa idup dalam porem ni taw kalo org dah target ko kroni wa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071018s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list