Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
139434
View
313
Reply

INDEX GOSSIP VIP & KAUNTER PERTANYAAN

[Copy link]

Author: shidaaziz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2006 05:08 PM | Show all posts |Read mode
Ajan diupdate dari semasa ke semasa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2006 11:36 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 06:46 PM | Show all posts
Syabas Inspektor Sahab :clap: yeayyyyyyyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2006 03:09 AM | Show all posts
wah, siap ada kaunter pertanyaan lagi... kena ambil nombor giliran tak...  :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2006 08:06 AM | Show all posts
x payah kak Switi
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2006 10:43 PM | Show all posts
waaahhh... ini sudah bagus nih... ada kaunter pertanyaan yg tak yah ambil nombor giliran..  :bgrin:

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 06:10 PM | Show all posts
thanx for this counter.. toilet kat mana yer? hehe.. jgn marah ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2006 12:20 PM | Show all posts
Originally posted by war at 7/7/06 06:10 PM
thanx for this counter.. toilet kat mana yer? hehe.. jgn marah ye



:ketuk::ketuk::ketuk: toilet kena ikut jalan lurus pastu bengkok 3 km, nampak simpang 4 pi belah utagha, pastu buat pusingan 148% ke tenggara, nampak awek melambai pakai baju putih, tu dah dekat sgt lah tu....
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2006 03:50 PM | Show all posts
KJ-Maya Karin da buang ka?
naper?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2006 04:13 PM | Show all posts
Originally posted by terbakar91 at 11/7/06 03:50 PM
KJ-Maya Karin da buang ka?
naper?



Sowi dik, dah merge ngan thread KJ yg lain so jadi Skandal Budak Itam amik link ni

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 01:46 PM | Show all posts
larr..ye ker?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 04:00 AM | Show all posts
mod...thread cik puan muda julita aishah....dah kena delete ker?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 08:37 AM | Show all posts
Originally posted by togok at 13/7/06 04:00 AM
mod...thread cik puan muda julita aishah....dah kena delete ker?


refer kat link ni http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2006 09:54 AM | Show all posts
mod, thread Menteri - linda AF2 mana erk?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2006 10:03 AM | Show all posts
Originally posted by cdebab at 14/7/06 09:54 AM
mod, thread Menteri - linda AF2 mana erk?



kat sini hah dah merge.... http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2006 11:51 AM | Show all posts
What happen to the thread on Kerabat Brunei ada penyakit ?  Dah delete ke ?
Reply

Use magic Report

budakTingkat4 This user has been deleted
Post time 16-7-2006 06:41 PM | Show all posts

kerabat diraja pahang (vassss gituuu... *PICS)

halo halo semuaaaa.... ada x mana-mana antare korang yg kenal dgn kerabat pahang.. tak kire la.. sama ada raja nye sendiri.. anak raja..cucu raja.. kalau ada.. tepek lah gambar...

p/s: saja buat topic ni..sbb dgr cite kerabat ni antara yg kaya/stylomylo .. sama dgn johor dan N9..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2006 06:43 PM | Show all posts
Dik, kat dalam ni ada thread Princess, Prince Charming. Kat dalam tu ada banyak gambar prince & princess. So boleh le melawat kat thread sana ye.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2006 09:10 AM | Show all posts
Originally posted by midman at 16/7/06 11:51 AM
What happen to the thread on Kerabat Brunei ada penyakit ?  Dah delete ke ?



maybe ada terbabit dalam pembersihan Thread yg x aktif oleh Admin kot :hmm: x pun rajin ler selak pages kat belakang k
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2006 04:28 PM | Show all posts

SAC II Nooryah Anvar: Wanita Terbilang

Akhirnya, setelah 199 tahun PDRM wujud, seorang wanita telah menjadi Ketua Trafik Persekutuan. Tahniah SAC II Nooryah! Ada siapa-siapa yang kenal Puan SAC kita dengan lebih dekat lagi?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084427s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list