Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13315
View
162
Reply

QUOTE yG FeMeS@kErAp KaLi Cikgu@Proff KoRuNk SebUt~

[Copy link]

Author: evita_ina       Show all posts   Read mode

Post time 8-3-2008 01:16 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
SuperMod-DA'R'SITA menjadi model nya.








         kemaluan SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Oleh itu kami gunakan SuperMod-DA'R'SITA jadi model produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, supermod-DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                        amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



              untuk tempahan, hubungi    dayanghezilina@kelapadara.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
     SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
                dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 01:16 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
SuperMod-DA'R'SITA menjadi model nya.








         kemaluan SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Oleh itu kami gunakan SuperMod-DA'R'SITA jadi model produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, supermod-DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                        amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



              untuk tempahan, hubungi    dayanghezilina@kelapadara.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
     SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
                dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 01:16 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
SuperMod-DA'R'SITA menjadi model nya.








         kemaluan SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Oleh itu kami gunakan SuperMod-DA'R'SITA jadi model produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, supermod-DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                        amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



              untuk tempahan, hubungi    dayanghezilina@kelapadara.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
     SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
                dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 01:16 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
SuperMod-DA'R'SITA menjadi model nya.








         kemaluan SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Oleh itu kami gunakan SuperMod-DA'R'SITA jadi model produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, supermod-DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                        amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



              untuk tempahan, hubungi    dayanghezilina@kelapadara.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
     SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
                dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 01:16 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
SuperMod-DA'R'SITA menjadi model nya.








         kemaluan SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Oleh itu kami gunakan SuperMod-DA'R'SITA jadi model produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, supermod-DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                        amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



              untuk tempahan, hubungi    dayanghezilina@kelapadara.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
     SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
                dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 01:17 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
SuperMod-DA'R'SITA menjadi model nya.








         kemaluan SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Oleh itu kami gunakan SuperMod-DA'R'SITA jadi model produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, supermod-DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                        amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



              untuk tempahan, hubungi    dayanghezilina@kelapadara.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
     SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
                dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 01:17 PM | Show all posts
salam,

berita baik kepada golongan wanita berkemaluan nipis dan bersaiz kecil,
kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara
yg mana
SuperMod-DA'R'SITA menjadi model nya.








         kemaluan SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam, lebih berisi,
        lebih bertenaga dan lebih kuat mengemut ketika bersama.

Oleh itu kami gunakan SuperMod-DA'R'SITA jadi model produk kami.


         harga munasabah...cuma RM10/unit untuk krim sapu dan RM15/unit untuk pil.


          sebagai model, supermod-DA'R'SITA guna juga nick-nick lain di forum seperti
                        amazed, hirokuyumi, sonofudin, geenie dan sxam



              untuk tempahan, hubungi    dayanghezilina@kelapadara.com.my






   menakjubkan. selepas di sapu krim kelapa dara, kemaluan
     SuperMod-DA'R'SITA lebih tembam berisi bertenaga
                dan benar2 kuat mengemut zakar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2008 07:01 PM | Show all posts
napela post yg ntah apa2 ni suka berkeliaran tak tntu hala!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 07:12 PM | Show all posts
my fizik tcher

sbb ade ponteng, tido lam kelas.... then die cakap

"saya hanya mengajar orang yang mahu belajar"
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 07:13 PM | Show all posts
lagi satu... cikgu math suka cakap

"kang cikgu kabo doh kang"
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 01:39 PM | Show all posts
form teacher aku dulu... : am i talking to the table n chair ( ni kalau dia cakap2 n kelas wat tak endah je )
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 01:41 PM | Show all posts
cikgu bm aku masa f6 : siapa tak baca nota cikgu bagi....takkan dapat A ( aku baca..so aku dapat A )

pastu ada beberapa orang classmate aku yg dia tak suka, sebab bebudak ni suka wat bising...dia leh cakap apa tau....awak..awak..awak ( sambil tunjuk2 ngan jari telunjuk)...kamu takkan masuk u...pecayelah ckp saya ( dan memang betol..budak2  tu memang tak masuk u pon )
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 01:44 PM | Show all posts
cikgu sejarah aku time f6 : i remember haa...the story 'romance of the three kongdom..the hero haaa...bla..bla..blaa...( setiap kali kelas dia..dia akan ulang citer yg sama...) <--- dan sebab ni la sejarah aku A.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 01:49 PM | Show all posts
pengarah teater aku masa kat ukm : gedik la lagi...haaaa....aku suka kau gedik camtuu...plzzzzzzzz......don't show ur butt to the audiens..they r not interested!! hihihiii...

lagi2 :

mata suara korang ni..?????? ada ke tengah sedih leh gelak plak..slagi tak wat btul2 jangan harap nak balik kolej ( dia akan cakap setiap kali training teater....)
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 01:54 PM | Show all posts
k...lagi satu........

cikgu sejarah dunia masa aku f6: ( cikgu ni muda, pompuan, chinese baru kuar u kot )
setiap pagi..masuk kelas...dia akan cakap:

"ok...bukak muka sulat..bla..bla.bla...u baca....next..u baca..stop.u sambung.." pergh..mana tak kitorang ngantok giler dan bosan sangat...( nasib baik sejarah msia n asia dapat cover..kalau tak confirm xdpt A 0
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 02:01 AM | Show all posts
teringat cikgu matematik aku time form 3 (my mom)...
kalo kitaorg malas nak wat keje....mesti die cakap.."kamu nak pandai nak bodoh"...
hehehe..smpai skarang kalo lepak ngan exclassmate...musti diorg sebut benda ni...
adeh makkk......

cikgu add math time form 5 lak...
selalu suoh aku jawab kt papan hitam..then siap cakap...
"kalo ko dpt jawab..ko jadi makwe aku...xdapat jawab..ko jadi bini aku"
lg 1 die suka sakat classmate aku yg rendah..."berdiri xsama tinggi..duduk xsama rendah'
padahal cikgu aku ni nrendah gak...

then lec aku sorg ni....kalodie tgh cari ayat nak cakap...
mesti kua tagline ni...i mean they know"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2008 03:22 PM | Show all posts

Reply #136 miss_ard's post

ahahahahahahxsz!!!!!!jd bini siap tuey...ahahahaxsz!!!
klako wey..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2008 03:24 PM | Show all posts

Reply #133 dola_doli's post

mmmm....masinnnnn betull...takut woo....
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 12:53 PM | Show all posts
teacher english kat skolah aku dlu slalu sbt "isnt it" abes satu baris ayat pun isnt it.. last2 kitorg pggl dia "techer isnt it"
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 01:08 PM | Show all posts
Cikgu BM aku waktu darjah 6 dulu. Aku x berapa ingat sebijik2,tapi lebih kurang gini dia cakap,"Dalam jamban nak berak pun kena hafal semua tu yerk...". Hehehe...

Cikgu Sains aku waktu darjah 6 dulu. Kalau kitorang semua x dapat jawab soalan dia atau terhegeh2 nak jawab soalan dia,mesti dia cakap,"Cokodok!". Hehehe...

[ Last edited by  cikmonlala at 21-7-2008 01:11 PM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091454s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list