Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24679
View
198
Reply

perangai member yg korang plg nyampah..

[Copy link]

Author: ReksakseHuduh23       Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2006 02:55 AM | Show all posts

Reply #17 hardeyboyz's post

aku benci yang suke berdebat..seolah2 tak leh terime pendapat orang lain..asik die je nak betul..aku memang tak suke orang tmacam tu......

aku ade satu jenis kawan...memang jenis suke debat ( well, he's law student like me, maybe he practices as if he is in the court kot)...tapi takkan ngan cikgu pun die nak debat..aku memang meluat tul...las las die juga yang salah..hampeh..

aku ni asik dok cakap perangai orang..aku harap sangat aku tak termasuk dalam golongn yang dinyatakan atas2 ni...walaupun aku rase maybe ade certain attitudes yang orang tak suke..

pokok pangkal nye..sesame kite menasihati..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2006 03:08 AM | Show all posts
yg suka makan banyak korang rasa pe lak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2006 08:31 AM | Show all posts
nk rase menda.....
biarlah...dia nk makan byk....duit dia...
lain la klu dia rembat duit ako....mmg nk kena sepaklogi la 2....:lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2006 09:02 AM | Show all posts
Originally posted by Joe Hahn at 15-5-2006 03:08 AM
yg suka makan banyak korang rasa pe lak


yg ni aku suke.. nnt leh tompang dia nye makanan.. ngeh2..
tp aku tk ske org mkn sorang.. time dia nk makan pandai je makan senyap2.. tp bile org nk makan pandai pulak nak..
aku penah makan roti.. ade member tego.. oo.. mkn sorang.. padahal sblm tu dia pon tk penah offer aku pape.. aku pon tk penah kate ape..benci tol org mcm ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2006 09:03 AM | Show all posts
korang penah tak musim2 nk pekse.. celik mata je terus study.. ngan tk bsh muke.. tk brus gigi.. n tk bgn2 dr katil..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2006 11:27 AM | Show all posts
Originally posted by ReksakseHuduh23 at 15-5-2006 09:03 AM
korang penah tak musim2 nk pekse.. celik mata je terus study.. ngan tk bsh muke.. tk brus gigi.. n tk bgn2 dr katil..



owh cannot... x boleh.. tak selesa lansung.. ngan ada taik matanyaa.. rama rimas nye.. kalutnya.. mana bleh masuk study.. ape la salahnye luang masa 15 minit mandi.. cheh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2006 11:59 AM | Show all posts
Originally posted by hardeyboyz at 15-5-2006 11:27 AM



owh cannot... x boleh.. tak selesa lansung.. ngan ada taik matanyaa.. rama rimas nye.. kalutnya.. mana bleh masuk study.. ape la salahnye luang masa 15 minit mandi.. cheh..  


haha.. tu la pasat.. aku rimas sungguh tgk org camni.. at least bgn la berus gigi basuh muke dulu kot ye pon takmo mandi.. celik2 mata je study.. pelik sungguh aku..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2006 05:21 PM | Show all posts
member korang bawak keta laju2 or motor ker..korang rasa camana

or sokmo kepit ngan awek or balaks
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2006 05:30 PM | Show all posts
Originally posted by Joe Hahn at 12-5-2006 03:36 AM
member korang tak hensem ngan tak lawa dari korang..korang rasa pe


cuba bayang diorg tengah berak.. cun / enshem tak ? kihkih.. nobody perfext
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2006 06:12 PM | Show all posts

Reply #28 Joe Hahn's post

ikot suke dia ah nk kepit ngan balak/awek.. tp kalo clash jgn sekali2 cr aku.. keh2
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2006 09:26 PM | Show all posts
nak bawak laju2...bawak laa....
jgn time aku ade da.....
nak kuar,kuar je laa....
xkesah pon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2006 05:36 PM | Show all posts
ape perasan korang kalo ade member yg ske saiko korang bile korang study..aku ade srg.. bile aku study jerk.. dia leh dok usya pe aku study.. pastu curik2 tgk nota aku.. td dia leh ckp dia pening pale tgk aku study..aa..pe masalah dia ni.. aku tk study dia study..aku tk penah kaco pon.. td elok je mood aku..skang tgh swing2 sbb dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2006 03:25 AM | Show all posts
member banyak mulut korang suka tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2006 03:26 AM | Show all posts
Originally posted by okb at 15-5-2006 05:30 PM


cuba bayang diorg tengah berak.. cun / enshem tak ? kihkih.. nobody perfext


laki maupun perempuan..wakakkakakakaka:siok:
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2006 08:49 PM | Show all posts
aku tak bleh ada kawan yg kuat ngajuk dan ala2 gedikss.....
satu agi yg jenis cepat terasa hati....

maklum ler...
aku kalau bergurau...skill bergurau badak...
sbb tu tak bleh kwn ngan org yg terlampau sensitif nih.....

yg jenis gediks tuh....
aku rasa cam nk tembak jerk...
dpn kengkawan bkn men dasatt...
dpn pakwe...fuhhh...pijak kuman pun blom tentu kuman tu pengsan... :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2006 09:07 PM | Show all posts
aku paling menirap ngan member aku sorang nie...

die jenis member yg suka memaksa....ajak aku lepak mamak tapi aku malas die pakse sampai naek keta tunggu dpn umah aku...siut je

ajak aku kuar tapi duet asyik xdek...aku yg kene bagi duet...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2006 09:09 PM | Show all posts
Originally posted by 5zaL_Morris at 14-5-2006 11:46 AM
orang kedah panggil spesis ni "budak peghasan baguih" atau "budak jeneh beh" .. har har


ko ni owang kedah ke?? :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2006 09:14 PM | Show all posts
aku benci manusie yg amek kesempatan ats kebaikan owang lain..
aku lak jenis yg susah nk ckp "no" kt owang..
ha mule la..pinjam tu ni smpi cam dh jd hak die la ape la..satu lg tk tepati mase tanpe valid reasons...
pendek kate sume yg amek kesempatan laa :geram:
ngan yg pengotor..aku benci owang yg pengotor ni... :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2006 08:30 PM | Show all posts
perangai member2 aku yg xberape bekenan :
1. bizi body..sebok nak tau akunye pointer..klu study..sure jeling2 ms nota aku..cam nk lawan sape yg dh bnyk bace..asal nk exam soh aku spot soklan..ade skali aku spot  xbaper tepat..mula la ngungkit..rugi bacela..ape die ingt aku ni ade hubungan telepati ke ngan lecturer nak spot tepat2..mengong..

2. suke tiru..sumerla nk tiru..smpi akunye stail tulisan pon nak tiru..mase aku skola..aku beli walkman shockwave..membe punye jeles..pegi dorm aku..amik no id walkman tu..pastu call mak..soh cari walkman yg same..n anta weekend tu jugak..menci haku..
rumet kat u pun suke tiru brg2 yg aku beli..aku beli sandel baru..2,3 ari pastu die beli jugak..dahla warna pon same..beg pon camtu jugak.mase aku beli ckp xbekenan.bukan taste die..elok2 weekend tu g soping bli jugak.patern len sket tp kaler n brand yg same..smpi brand minuman segera 3 in 1 pon nk ikut aku..dahla x beragak..arini aku beli..sok lusa die beli pulak..mmg mende ni cam mende kecik..tapi klu sumer mende aku ade die nk jugak,rimas weh!ape la malang nasib..

3. suke pinjam duit..tp jenis pelupa nk bayo..aku ni plak jenis segan nk mintak..tp ayat yg digunakan mase nk mintak pinjam tu..wat aku nyampah.."pinjam duit ko 30..nk baya duit potostat kt abg bwh jap..aku ni duit bnyk kat bank..tp aku malas nk g cucuk..bank jauh sgt".bnyk2 pon duitnye smpi skang gak x bebayo..30 hengget tu aku leh wat mkn 3 ari tau..

4. ckp beso sgt..membe aku dpt tau pointer aku lg tgi dr diorg coz nme aku kene tampal kat fac..tp xsmpila 1 class honest 3.7..sipi2 la..pastu membe aku leh ckp..klu nk pandai tu..baik tros dapat 1st class..klu takat pandai gitu2 jek..baik xpayah..same taraf ngn org dpt 2.0 jek..aku tau die maksudkan aku..sakit ati woo..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2006 03:09 AM | Show all posts
aku paling allergic ngan perangai hampeh member2...

*pinjam baju tak reti kasi pulang - dahla pinjam...baju itam aku die clorox..sape tak panas wehh..kureng betul...:geram:

*pantang dgr bunyik plastik..ingat makanan ke ape...muke tembok..makanan aku dorang yg makan lebih...:kunyah:

*suke pinjam hp org..kate nak nengok..abis sume sms die bace..pastu heboh ah satu hostel die bgtau..:gado:

*paling aku nyampah tahap gaban....memancit kat katil org...dah tau kencing malam pkaila pampers wei...abesh katil
  aku ko pancit....siot betul!!~
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.488125s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list