Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24677
View
198
Reply

perangai member yg korang plg nyampah..

[Copy link]

Author: ReksakseHuduh23       Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2010 12:52 AM | Show all posts
aku pling bengang sngat ngan sorg dak ni,

die ni mulut mmg cam hanjing/puaka/longkang,
klau ade je org len yg dpat markah test yg rendah dari die,
mulela die nk kondem atau perli2...

kes 1,

test finanace,
honestly aku mmg lemah dlam subjek2 calculation,
test 1 finance aku mmg truk,
alih2 dlam kelas,
leh plak die tanyer - 'markah finance ko mmg teruk ker?'
aku plak trus jawap, knape? knaper ko tnyer?
trus die wat muke xbleh blah,

kes 2,
test statistik plak,
pun aku dpat berbelas2 je,
kes ni pun die tau gak,
alih2 jumpe kt beranda hostel,
die ckap 'aku nk mintak tolong kau la, ajarkan aku statistik'

ish, mmg bangang tul mamat tu,
xreti langsung jaga perasaan member,
smpai 1 kelas pun mmg anti ngan dier sal mulut cm puaka neraka!!!!!!
mmg stok kene pulau la die ni dalam kelas,
padan muka ko!
muahahahahaha......
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 05:49 PM | Show all posts
gua menyampah kalo member yang cakap besar mcm banyak duit then tiba2 cal nak pinjam duit..dah bagi pinjam then haram senyap tak bayar2..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2010 12:50 AM | Show all posts
aku yang paling hangin dpt member yg kalau dia nk mintak tolong dengan kita buat muka sengih..pastu merayu2...pastu kita tolong senyap jer...xde nk ucapkan terima kasih ke ape ke...pastu klau kita nk mintak tolong ngan dia susah ya amat..macam2 alasan..

eiii...geram nye....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 12:24 PM | Show all posts
ko nih...ReksakseHuduh23...kenapa emo sgt nih   saper yang melakukan kekejaman mcm nih kat ko...cuba cakap kat haku...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2010 03:34 PM | Show all posts
penyampok...

tambah2 kalo aku tgh tekak2 ngan member lain, pastu da setel, pastu tibe2 ko mencelah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2010 06:59 PM | Show all posts
Golongan Orang2 Yang mUnafik.. kan dah cukup mengupas segala fakta2x yang dikeluarkan di sini.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:22 AM | Show all posts
1- member yg ungkit
2-member ckp takleh bikin
3-member yg ada mcm musim
4-member yg suka tgk kite sedih
5-member yg takley tgk kita ade duit
6-member yg tak buat keje waktu group work
7-member yg kutuk kita kt blkg
8-member yg buat baik dgn kta bersebab
9-member yg suka bebel
10-member yg asyik tak puas hati dgn apa yg kite wat
11-member yg suka buat muka
12-member yg suka paksa2
13-member yg jnj tak boleh pakai
14-member yg suka pkai aku-nak plagiarise assgnment aku
15-kau bukan member aku
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2011 12:49 PM | Show all posts
Reply 1# ReksakseHuduh23


-member yg selfish(time ssh aku tlg,time aku ssh die xnk tlg.cm ****)-member yg ingt die sorg je ada mslh(roomate aku time tu aku tgh ada prob dgn bf,die pun ada prob cmtu gak.pa2 die still nk cte kt aku.x rasa ke aku akn jd gila sbb too much pressure.aku cm nk sound je CM LA KAU SORG JE ADE PROB!)
-member yg ske buat lawak bgg+bodo(bg org lain lwk bg aku x sbb die cm mmbgga diri CTH:'yela AKU KAN HOT')
-member yg senyap(aku xle la kwn dgn org yg senyap,buat aku xd idea nk ckp)
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2011 04:46 PM | Show all posts
aku xleh la ade member yg x tepat janji, kalo janji kol 9am sampai 11am belum tentu die sampai lagi. pastu sengih macam kerang busuk je. pastu jenis sembang sume pandai je, sume benda die tau. bile suh die buat xmo plak......
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2011 08:30 PM | Show all posts
member yg bila susah carik aku bila senang buang aku.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2011 02:12 PM | Show all posts
mmbe yg slalu ajak pg situ sini pastu time duit minyak ngan tol wat2 tak reti je...
arghhhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2011 06:50 PM | Show all posts
aku nyampah sangat ngan member aku yang cakap aku ni tak keep touch,lupa kawan kononnya padahal aku aje yang call,sms dia...boleh blah la
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2011 11:04 AM | Show all posts
kalo mmber aku perangai xmnyedapkan ati org ni, dan2 tu je ak sembur... xpun ak cakap bagi mkn dalam pedih punye....

contoh:
pinjam brg aku, xcakap.. aku pn cakap la..
eh, mcm cantik je kn brg kau tu??

xleh la nk tahan2.. haih~

err.. jahat ke aku?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2011 10:48 AM | Show all posts
Reply 193# aienul
xde r jht mana pon... biasanye org3 cenggini telinga diorg dah immune..
mkn antibiotik kuat sgt kot...

ako jenis xkisah... pedulikan ap yg diaorg buat... selagi ako leh tahan...
n diaorg xkacau hidup ako...ada aku kisah.... tp perangai rumate ako yg cakap xserupe bikin buat aku jd
m'nympah ngan budak LAW... poyo jer lebih... mmg nmpk sgt loyar buruk...benggong..
ad ke ako suruh tutp lampu side dia after 12am n klu nk study pon buka jer r lampu meja, ye r nk tido kan??...dia leh ckp lmpu 2 hak privasi memasing...so suke hati dia r dia nk tutup ke x... dia siap ckp, klu dia leh deal ngan kebisingan ako time dia exam dulu nape ako xleh nk deal benda2 cenggini...(acctualy bile masa ako bising?? xkn balik dr exam, bincang2 sikit ngan rumate ako sorg lagi dikatakn bising n memekak?? mcm r dia xpnh memekak kot selama ni??) WTF r this pompuan... poyo tul... bile masa dia leh tahan??... klu dia thn xde r dia tampl notis besar2 ngan ayat kurang b'ilmiah... dem you girl!!!:@
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 09:10 AM | Show all posts
Reply 194# ako_chan


    wah... lagi dasat rumate ako_chan... itu mmg bikin hati panas...   kerek gak ek.. heee
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 10:50 AM | Show all posts
Reply 195# aienul
hahaha..stadard r tuk budak2 final year yg dah agak kertu gitu...
hormon terlebih r tu....rasa diri sudah sgt tua... tp gedik..
perangai selfish cam 2 xde sape nk la weh...


well, nasib ako jenis mls nk layan... ikutkn ati yg panas terbakar ni mmg nk sound direct jer...
tp mengenangkan kesibukan ngan test yg b'tingkat2 xjd r ako nk reply...
then, xsempat nk reply dia pon dah cabut notis dia itu...so gelak2 jer r..
tp skrg ni pandai gak tido tutup lampu...dia just buka lampu meja jer...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 12:28 PM | Show all posts
yg x menepati masa. 1-2 kali okay la kan. tp kalu da berkali2 ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 10:53 PM | Show all posts
-kawan yang selalu rasa die je yang buat baik, then bagi tau kat semua orang yang die sorang je yang buat baik, tapi kte takde pun buat baik kat die..
-suka mengarah
-kte kene jaga die, kene kejut die, ingatkan jadual exam..
-malukan kte depan kawan2 lain
-perasan cantik
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2011 03:34 AM | Show all posts
yg suka cakap belakang..... keje nak mengumpat je......... perasan bagus and asyik fikir dia je betul pastu nak org dengar cakap dia je....... dan tak pernah nak mengaku kesalahan sendiri.......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077425s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list