Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24786
View
198
Reply

perangai member yg korang plg nyampah..

[Copy link]

Author: ReksakseHuduh23       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-5-2006 05:07 PM | Show all posts |Read mode
jom list pangai member korang yg wat korang nyampah.. aku byk sgt nk list..

1. aku plg nyampah org yg nk pinjam brg tp tk reti nk ckp dulu.. dah la tk reti ckp.. tk reti pulak ltk kat tmpt asal blk.. bile kite nk gune.. kite tercari2.. dia wat tak tahu jerk.. aa.. bengang2..


2. org yg ade sifat 'perbersih'.. byg kan 6 bln tk bsh towel.. baju yg dah bsh tk lipat2 berminggu2..longgok atas katil jerk.. nk tido tolak baju tepi..korek idung tk kire tempat.. argghh.. tensen..


huhh.. lege. kalo ade agi aku update lg..korng ade tk member cenggini..

[ Last edited by  ReksakseHuduh23 at 8-9-2006 03:41 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2006 10:41 PM | Show all posts
1-member yang terlampau m'harapkan aku sampai jadual exam pon aku kne salinkan!!!!!
2-membe yang terlampau menyibuk nk tahu hal aku.....
3-membe yang cakap blakang....
4-membe yang rosakan baju kebaya nyonya aku pastu x cakap.....mcm aku x tahu jer....
5-membe yang ske wat nyemak bilik....
6-ble makan xreti nak kemas,nak basuh ape patot.....
7-yang maen tinggal pad dlm toilet...nak sruh sape laa buang?????agak2 arrrr!!!!!
8-membe yang pinjam tshirt aku yg berlambak tuh pastu x reti2 nak basuh.....da basuh jadi kaler laen plak!!!!baju murah kalo aku xkesah arrr!!!!
9-member yang cakap nak pinjam cover tapi cilok assignment aku.....
10-membe yang ske sound aku pepagi sruh cpt gi class....xpyh arr tngu aku...nak gi,gi je laa....xpasal2 aku bad mud plak pepagi.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 10:56 AM | Show all posts


aku nyampah nan pat jenis manusia ....

- penipu

- pencurik

- pemfitnah

- org yg suke cakap belakang belakang
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 03:35 PM | Show all posts
Mintak nasihat, orang beria-ia bagi nasihat pastu buat derk je.

Nak aku je koling2. Diorang tak tanya kabar pun sekali. Sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 04:01 PM | Show all posts
1-membe yg ske sngt belagak!!!
2-membe yg penting diri...asalkan die lepas sudah
3-lepas gune toilet x reti nk flush!! nk je aku ajar care-carenye
4-membe yg ske malukan org dpn org lain
5-cakap besa
6-pinjam brg tnpe kbenaran
7-klu cam nk mngemas, die kemas kat tmpt die sorg je!! da alang2 kemas tuh, ape salahnye tlg kemaskan skali tmpt member yg lain?!!! kan dok satu blik!
8-perasan nk jd leader
9-ske pasang radio kekuat..esp time exam. klu time bkn nk exam x pe laa...x kesah
10-ske menipu!
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 05:40 PM | Show all posts
aku ada dua je..

1.cakap berapi skali habuk pun tarak..
2.kurang hajo..

orang2 di atas akan di pogo tanpa di beri surat tunjuk sebab oleh member yang berada disekitarnya
Reply

Use magic Report

5zaL_Morris This user has been deleted
Post time 11-5-2006 01:09 PM | Show all posts
-cakap besar
-belagak
-puji org setakat nak balasan
-buat buat baik depan aku
-PENCURI
-drug addict.. pi blah jauh2
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2006 03:36 AM | Show all posts
member korang tak hensem ngan tak lawa dari korang..korang rasa pe
Reply

Use magic Report

5zaL_Morris This user has been deleted
Post time 13-5-2006 09:53 PM | Show all posts
bangga :lol :lol

jkiddin. nak rasa apa.. rasa cam biasa leh. :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2006 11:12 AM | Show all posts
aku tak suke....

1.. berlagak.cakap besar.besar kepala.
2.. jenis bawak cite tak betul
3.. cakap tak reti cover..asik dok laser je memanjang..mulut celupar ..aku leh tahan orang yang cuke cakap kotor@lucah tapi kalau mulut celupar memang aku tak tahan

banyak lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2006 11:41 AM | Show all posts
aku x suka ngan orang yg x mengaku bile buat silap dan rasa diri dia terer giler padahal org lain terer lg pada dia...
Reply

Use magic Report

5zaL_Morris This user has been deleted
Post time 14-5-2006 11:46 AM | Show all posts

Reply #11 padlie's post

orang kedah panggil spesis ni "budak peghasan baguih" atau "budak jeneh beh" .. har har
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2006 06:45 PM | Show all posts
aku paling benci yg berlagak nak mampos,especially henpon..
pastu bebudak yg minum...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2006 09:16 PM | Show all posts
ako paling x suka....

1...dah puas kita nasihat ...pas 2 dia buat banggang je...
  bile susah mula la tunjuk muka....rasa cam nk bagi pelempang je....
2...bile memula dia nk kite tolong....kite pun dgn iklas nye tolong la....but then
  dia ubah pikiran x nk pertolongan kite pulak.....lps 2 bile dah susah...t'sepit
  tgh jalan baru la sibuk mintak tolong.....
3...bile ada mmbr nk pinjam barang ke duit ke....dah 2 x reti2 nk pulangkn balik...
  dah la ako ni jenis yg x suka nk mintak2 balik...dah pinjam barang org 2 pepandai
  la pulang ka balik.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2006 10:43 PM | Show all posts
haku xsuke member yg purak2 baik dpn aku..dlm ati jahat cam iblis
muahahaha...setan btol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2006 11:12 PM | Show all posts
satu jer..jgn amek kesempatan atas kebaikan org..:no:
selangkah terlajak..bulih sengal thp kronik agaknya..:kerek::devil:
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2006 11:56 PM | Show all posts
antara perangai yang dinyampahi

1) x punctual tanpa reason munasabah..kalo dah kasitau awal xpe.. nih kita dah sejam tunggu baru nak kasitau lewat
2) member2 cakap x serupa bikin.. cerita bagai nak rak.. sekali output tah kemana
3) tidak mengotakan apa yg dikata
4) memberi idea yg x logik
5) suka berdebat
6) payah nak ngaku salah.. padahal dah terang lagikan bersuluh
7) banyak alasan.. xmo cakap xmo.. nih belit putar alam

yg nih mmg selalu sgt jumpa.. entaah mengapa aku masih berkawan dgn mereka2 yg berperangai macam ini.. adehh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2006 02:01 AM | Show all posts
mcm pangai member..
ni aku update sket..
1. member yg pasan cun.. suke kondem org.. tu tk kene la.. ni tk kene la... kalo dia btol2 cun.. takdek la aku kisah sgt..
2. taklih org len lebih sket.. dia pon mula la nk jugak.. aku pasan member aku srg camni.. asal aku beli benda cantik je.. dia nk jugak.. tensen2..
3. member yg kutuk member lain yg takdek balak.. tau la kite tu da ade balak.. tp jaga la ati org lain.. aku kalo jd org yg tkdek balak tu.. mesti aku doa mcm2.. keh2..
4. yg ni plg aku tk thn.. asal nk pekse je.. sibuk dok usya pe aku study.. siap nk pinjam nota aku wat.. punye la riso aku skor.. huhu..
5. yg tk ske mandi.. ni mmg 'pembersih' thp gaban nye org..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2006 02:04 AM | Show all posts
member korang merempit suka tak

yg smoking

minum arak

isap dadah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2006 02:14 AM | Show all posts
yg merempit suke ati dia ah.. tp kalo jatuh muto lg bgs..
yg smoking.. kalo pompuan mmg kureng siket ah.. aku tk bekenan sungguh pompuan smoking..
yg isap dadah.. slagi dia tk cuba pengaruh aku tkpe ah..
yg minum arak.. eeuuu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list