Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31614
View
286
Reply

HISAP ke TAK HISAP RoKoK?

[Copy link]

Author: iscol_klang       Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2006 01:19 AM | Show all posts
pergh undian terkini yg tak hisap kalahkan yg hisap.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2006 08:37 AM | Show all posts
x isap...
insyallah x isap kot..
pasal aku pening kale ngan asap rokok ooo..
kalo ade membe aku isap depan aku...muhahahha sian kat derang pasal kena degar khutbah ngan aku..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2006 11:54 AM | Show all posts
aku bajet org yg isap rokok malu nak vote la
aku xpercaya ramai xisap rokok..huhu...woo...xnak ngaku ek.. :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2006 04:26 PM | Show all posts
Originally posted by nAwwAr at 19-5-2006 11:54 AM
aku bajet org yg isap rokok malu nak vote la
aku xpercaya ramai xisap rokok..huhu...woo...xnak ngaku ek.. :geram:

:setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2006 12:07 AM | Show all posts
Originally posted by nAwwAr at 19-5-2006 11:54 AM
aku bajet org yg isap rokok malu nak vote la
aku xpercaya ramai xisap rokok..huhu...woo...xnak ngaku ek.. :geram:


Dah confess ko smoker tak semesti nak kene vote lagi kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2006 01:01 AM | Show all posts
pae mane pae? dia vote x?
dia suke isap cerut tau..muahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2006 01:26 AM | Show all posts

Reply #106 nAwwAr's post

cerut yg jual kat 7e ker
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2006 01:49 AM | Show all posts

Reply #107 Joe Hahn's post

kat wakaf che yeh ler...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2006 04:40 PM | Show all posts
aku dulu masa kat matrik,sebilik dgn senior2...diorang berlima, geng2 aku bersembilan, cewahhh...
(ni pas tragedi kena halau ramai2 masa cuti seblom raya dari level 4 ABC)
pelik2 aku tengok senior2 nih, bilik suke gelap2, macam port isap dadah jek, kbetulan bilik tu memang tersorok jek...masa2 senggang main pakau, isap rokok daun, memang kampung abis...
mula2 geng2 diorang je yg isap rokok daun, tak lama pastu kengkawan aku ada yg join isap rokok daun...dah reti dah camne nak isi tembakau, nak gulung rokok...klasik gile...tapi bagus gakla, jimat, hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2006 07:55 PM | Show all posts

Reply #106 nAwwAr's post

huk aloh....
tetiba masuk nama aku :ketuk:
sib baik tak terbersin tadik...:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2006 01:31 PM | Show all posts
tak hisap
- sbb ape korang tak hisap?
tak suka bau.. ntah ape yg bes pon tatau.. kalau g kedai yg ramai org smoking, abis lekat bau tuh kat baju.. ya Allah, sakit hidung..

- agak2 kalo org ajak, bestfren contohnye yg ajak, korang akan try hisap ke?
katakan TAKNAK!! heh, brani la diorang nak ajak.. kawan nak isap rokok depan muka ni pon tak brani.. hehe..

- ada ke ahli keluarga@org terdekat yg hisap?pendapat korang tentang diorg?penah ada usaha ke nak 'nasihat' diorg@diorg lak berusaha nak ajak korang merokok...
x-bf dengan abang.. selalu tegur x-bf jer.. kite tegur lembut2 jer.. die kate dah kurang tp tatau lah.. harap2 la btul.. abang pulak tak smoke depan family tapi tau la, sebab boleh bau..
Reply

Use magic Report

Mr.Forensics This user has been deleted
Post time 3-6-2006 01:48 PM | Show all posts
lapan tahun adalah sekali aku hisap..
so kesimpulannya tak isap la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2006 12:59 PM | Show all posts
ingtlkn isap pe tdi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2006 09:56 PM | Show all posts
kogoyasha.....
ko pk ape ha???kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2006 10:45 PM | Show all posts

Reply #112 Mr.Forensics's post

clap untuk Mr.Forensics..:clap::clap:..:cool:
iklan jap......
MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN...ROKOK DAUNPON APA KURANGNYA...

Reply

Use magic Report

The~Sorrow This user has been deleted
Post time 7-6-2006 12:26 PM | Show all posts
katakan tak moh!!!
yaaaaa tak yah hisap la!!!!
walupun dah byk kali kena racun utk menghisapnya
so katakan tak moh!!!
huhuhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2006 01:20 AM | Show all posts
ish, smokers ni pentingkan diri sendiri je tau..
dia tak sedar, orang sekeliling dia tuh sedut asap rokok lagi banyak daripada dia..
dia tuh sedut sikit jer, pastu hembus ke org lain..
bau rokok tuh pon lekat kat org2 sekeliling yang tidak bersalah..
haihhhhhhhh..
Reply

Use magic Report

ngising This user has been deleted
Post time 10-6-2006 03:04 PM | Show all posts
Aku tak hisap. sebab aku allergic asap rokok ah. Heheh
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2006 07:44 PM | Show all posts

Reply #117 adoi's post

btul la tuh adoi..mmg org lain yg dpt badi asap tuh..:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2006 09:54 PM | Show all posts
aku tak leh kena asap rokok..:no:

kalau kena jerr..

batuk sehari suntuk..

kecian kat aku..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085654s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list