Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31905
View
286
Reply

HISAP ke TAK HISAP RoKoK?

[Copy link]

Author: iscol_klang       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-5-2006 09:11 PM | Show all posts
ramai gak yg tak hisap rokok ek...tolak sorang yg tersilap poll, cuma 4 org forumer je yg hisap rokok...2 org telah kembali ke pangkal jalan,hehe..apekah ini mewakili realiti kehidupan di luar sana, eceh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-5-2006 09:13 PM | Show all posts

Reply #56 evita_ina's post

aku rasa pompuan yg hisap rokok family diorg mmg tak tau...mau runtuh langit kalo mak bapak tau..kawan pompuan aku sorang pun camtu...fizikal baik je, pakai tudung elok semua, tp hisap rokok gak, sbbnye tension...tp skang dah berenti, alhamdulillah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2006 09:51 PM | Show all posts
Tapi pesal bila wanita malaysia isap rokok orang pandang serong?
Kalau mat saleh tu mesti kita akan cakap, "Dorang tu lain"

Dorang tu tak bernafas dengan udara yang sama ngan kita ke?

Lagi satu, kat kg, ramai nenek nenek tua hisap rokok gak... tak plak org pandang senget?
Nenek ni, mesti hisap rokok dari muda... takkan plak dah tua tetiba nak hisap kot?

Dulu kat sekolah, ada cikgu wanita, cikgu pendi. Jasmani, dia merokok bebbbb....
Yang tak senonoh tu, pernah terjumpa kat kopi bug di smoking area, dia hisap rokok sampai share sekotak rokok ngan anak bujang dia... lepas satu, satu, cam pesta hisap rokok antara ibu dan anak, enjoy tul dorang hisap rokok waktu tu.

Tapi intan ingat lagik.... masa umur 5 tahun., selalu tengok nenek dan datuk hisap rokok daun... intan pi curik satu, tanpa tembakau la....... pas tu bakar dan hisap.... tapi tak habis pun, takut mak nampak..
Tapi rasanya masa tu, cam best je... heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2006 09:58 PM | Show all posts
aku x hisap dan x kan hisap pon.....
sbb...

hati aku kuat ngan kempen xnak merokok (alahai skema btol)
arwah ayah aku x smoking.dia pon xnak aku bradik smoking so x smokingla
then aku rase smoking x baik tuk pregnant nnti..aku nk baby aku cehat and sempurna..
watpe nk isap rokok....baik isap ekzos..huhuhu...



cekian..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 02:26 PM | Show all posts
Originally posted by Intan-Adlina at 6-5-2006 09:51 PM
Tapi pesal bila wanita malaysia isap rokok orang pandang serong?
Kalau mat saleh tu mesti kita akan cakap, "Dorang tu lain"

Dorang tu tak bernafas dengan udara yang sama ngan kita ke? ...



Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 03:20 PM | Show all posts

Reply #62 iscol_klang's post

salah berenti kemungkinan besar asma..takkan maunya bley thn..:no:
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 03:26 PM | Show all posts
Originally posted by evita_ina at 7-5-2006 03:20 PM
salah berenti kemungkinan besar asma..takkan maunya bley thn..:no:





aku bley tahan ape ... jgn memain
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 04:10 PM | Show all posts
aku tak isap...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 04:11 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 6-5-2006 09:58 PM
aku x hisap dan x kan hisap pon.....
sbb...

hati aku kuat ngan kempen xnak merokok (alahai skema btol)
arwah ayah aku x smoking.dia pon xnak aku bradik smoking so x smokingla
then aku rase sm ...



wawawawa isap ekzos.. yang baby tu sehat dan comey cam aku la erk..kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by okb at 7-5-2006 04:10 PM
aku tak isap...





:jeling::jeling::jeling:
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 08:32 PM | Show all posts

Reply #3 sayang_mulut's post


ha...kantoi SM ....asal aku tak tau slamer ni ha?????????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 08:40 PM | Show all posts

Reply #71 raeshad's post

:bgrin:..kantoi..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 11:56 PM | Show all posts

Reply #72 sayang_mulut's post



ooh.... :lol jer ko ek? he he...

ni sbb nk kuruskan badan ker nih? [kes kes kes buat fitnah...padahal bdn SM ni mmg FIT he he ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2006 01:50 AM | Show all posts
ilmu hisab dah takde skang ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2006 07:52 PM | Show all posts

Reply #74 mamak_kg_kastam's post



Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2006 10:08 PM | Show all posts
as a gurl i dun smoke....hehehe....
xelok arr nampak p'puan merokok....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 01:45 PM | Show all posts
aku br nmpk kt tepi jln tadik...

Every puff u takes damages your body.... :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 05:43 PM | Show all posts
Originally posted by snow_queen at 9-5-2006 10:08 PM
as a gurl i dun smoke....hehehe....
xelok arr nampak p'puan merokok....



cun woo pompuan smoke..tak caya tanya aku
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 05:44 PM | Show all posts
Originally posted by topeng perak at 7-5-2006 05:40 PM





:jeling::jeling::jeling:

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 07:05 PM | Show all posts
sepanjang aku hidup ni...pnh exactly 3 sedut je...masa darjah 2.."try-try"...darah muda le katekan<---ni boleh dikira penah hisap ke?

sori la aku nak isap rokok...bestfren aku hasut pn aku xkn isap  :lebai:

baik aku simpan duit beli gitar letrik yg aku dh lame ngidam tuh :music:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084437s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list