Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31902
View
286
Reply

HISAP ke TAK HISAP RoKoK?

[Copy link]

Author: iscol_klang       Show all posts   Read mode

Post time 3-5-2006 12:56 AM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 3/5/2006 00:55
hahhh.. tu la skill kami..


:setuju::setuju::setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2006 12:56 AM | Show all posts

Reply #40 sayang_mulut's post

aku isap rokok......hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2006 12:58 AM | Show all posts
Originally posted by G3N[X] at 3-5-2006 12:56 AM
aku isap rokok......hehehehe


warghghg.. ikut topik le tuh konon..

errr aku tak hisap dah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2006 12:58 AM | Show all posts

Reply #40 sayang_mulut's post

percubaan mod untok mengembalikan pade topik asal....bijak bijak :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2006 12:59 AM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 3/5/2006 00:58


warghghg.. ikut topik le tuh konon..

errr aku tak hisap dah..



ko dah stop eh...???
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2006 01:03 AM | Show all posts
Intan masa form5 ada hisap rokok...
Masa tu pelik sesangat tengok bebudak lelaki dari form1 sampai upper 6 hisap rokok (lelaki ler).
Then i was wonder la, apa yang hebatnya hisap rokok....

My father n brother pun hisap rokok, masa tu Gudang Garam kot.....
Pas tu Intan ni sejak kecik la tengok ayah hisap rokok, so memang dah hafal style hisap rokok kepit pakai 2 jari.

So satu hari, Intan bagi bebudak kaki rokok beli rokok, then 4 org lelaki, Intan sorang girl masuk bilik kelas kosong, pas tu kitaorang pun hisap le....

But.... amatur is always a amature.

Intan hisap, then hembus kluar balik, hampeh... tak best pun.. rokok apa ntah.
Apa bestnya? I finally find out memang tak best....

Hisap, then hembus, cisssss... satu perbuatan sia sia..
Ada budaklelaki tu siap nangis tgk intan hisap rokok... katanya cam dah biasa.

Elehh setakat kepit rokok pakai dua jari terer menda...

Ituler pengalaman pertama... dan terakhir mencuba benda yang agak misteri tu.

Skrg plak, kalau ada org hisap rokok, berbatu lagi dah terbau, lagi tension bila sakit kepala terhidu bau rokok. My man kalau hisap rokok, bawak kluar rumah, jauh sudut pagar nun...tapi sib baik dia hanyalah sosial smoker.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2006 11:18 AM | Show all posts
kalo korang tak hisap
- sbb ape korang tak hisap?
mak aku x kasi.. katenye x ngaku anak...dah kasi warning awal awal..

- agak2 kalo org ajak, bestfren contohnye yg ajak, korang akan try hisap ke?

hmmm.. xde yang mengajak setakat nih.. sebba muka aku muka x isap rokok.. so dah tau rokok tu x elok..biasanya member2 paham dan x ajak..

- ada ke ahli keluarga@org terdekat yg hisap?pendapat korang tentang diorg?penah ada usaha ke nak 'nasihat' diorg@diorg lak berusaha nak ajak korang merokok...
erm xde.. kalau dia merokok aku x datang kat dia.. kalau dia datang kat aku..aku jauhkan diri..ehhehe
Reply

Use magic Report

foxy_kelat This user has been deleted
Post time 4-5-2006 08:30 PM | Show all posts
katakan tidak pada rokok!!!!!!!!!!!!!! TAKNAK
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2006 11:56 PM | Show all posts
Originally posted by iscol_klang at 2-5-2006 08:58 AM
kalo korang tak hisap
- sbb ape korang tak hisap?


aku tak suka orang hisap rokok .. jadi aku tak nak jadi orang yang aku sendiri tak suka ..


Originally posted by iscol_klang at 2-5-2006 08:58 AM

- agak2 kalo org ajak, bestfren contohnye yg ajak, korang akan try hisap ke?



dah jenuh diorang ajak .. siap sanggup sponsor aku 2 bulan pertama ... tapi aku tak sanggup ..


Originally posted by iscol_klang at 2-5-2006 08:58 AM

- ada ke ahli keluarga@org terdekat yg hisap?pendapat korang tentang diorg?penah ada usaha ke nak 'nasihat' diorg@diorg lak berusaha nak ajak korang merokok...


ada .. ayah aku .. setiap kali dia soh aku belikan rokok .. aku beli setengah dari dia order ... duit lebih amek kat aku .. wakkakaka ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 12:03 AM | Show all posts
aku nk tempek kt sini plak...

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 01:51 AM | Show all posts
bukan isap roko tu macho ker ... wkakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 02:10 AM | Show all posts
tak macho lah...

buat cemar alam je....

idung aku pon tercemar same
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 2-5-2006 09:41
aku pick no 3..dulu aku hisap..lepas eksiden..3 minggu kat spital tak kena rokok..terus aku berenti sampai skarang...

yesh pak_jen..syabas!!!!smangat itu yg kita mahu..:pompom:
MU buley..:nyorok::cool:
ff:tp knp pak_jen masuk spital ni...(spital jenis apa nih:bgrinff:
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 08:34 AM | Show all posts

Reply #51 peret's post

maco thp neraka!!!:gila:
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 08:41 AM | Show all posts
Originally posted by iscol_klang at 2-5-2006 11:37
hehe...ko balik malaysia yg dah sedia panas ni camne lak nanti..

pastikan dia ter:kant:...dgn soklan ni..:cak:
cepat2la berenti..buat rusak jantung jer..:nana:
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 09:00 AM | Show all posts
hehehe...korang hisap rokok tak? saje survey..
tak kisahla laki ke,pompuan ke, aku rasa zaman skang ni sama jek...laki pompuan sama2 je jadik naga...



kalo korang hisap
- sbb ape korang hisap? pengaruh org sekeliling kalo ada?
sesajer nak try time f4..pegaruh fikiran sndiri..
- ada ke ahli keluarga@org terdekat yg hisap?
lam family ina..ayah ina tak langsung..spupu2 ina tuh lainla..:ah:
- reaksi ahli keluarga@org terdekat bile tau korg hisap rokok?mak bapak ke,awek ke, balak ke,hehe...
family ina tak pnah tahu..:no:jadi takderk riaksi..mungkin kalo diorunk tahu..terkejut giler:sesuatu yg susah nak percaya..inapon tak cayer ghak:geram:
- tahap 'keperluan' korg hisap rokok, sehari sebatang ke, 18 batang ke...
seminggu skali jer..:cool:
- analisis juga perbelanjaan yg diperlukan utk beli rokok2 tu..
time beli tuh tak fikir duitpon..sbb sajer2kan..:devil:
- tak rasa nak berenti hisap rokok ke? kalo ada rasa, mampu ke agak2?
mmg dah mampu sgt2..:cak:
- bagi yg dah berenti tu, mcm mane korang berenti?
ina try untok sekotak..tp tak habis..2 btg jer..takley thn langsung nak sedut..


kalo korang tak hisap
- sbb ape korang tak hisap?
ina asma..:kant:
- agak2 kalo org ajak, bestfren contohnye yg ajak, korang akan try hisap ke?
tak :no:
- ada ke ahli keluarga@org terdekat yg hisap?pendapat korang tentang diorg?penah ada usaha ke nak 'nasihat' diorg@diorg lak berusaha nak ajak korang merokok...
ader..diorunk baik..tp ina tak suker..baunya busuk..tak guna nasihat dia da tau rokok nih bley buat mati nak isap ghak..badan sendiri..suka ati diorunkla..kalo dia nak bernti dia try berenti..KALO DIA TANAK..TAKYAH PAKSA2..sbb tu kemahuan dia..tp perubhn tuh perlu..
aderla yg nasihat menjadi..berenti akhirnya..:lebai:
tp kalo dia nak ajak ina smokin..cubala..:kerek::devil:..ngop saper yg kena kondem nanti..:nana:
ff:selalunya kalo ina nak smone tuh berenti..ader sbbnya..:ketuk: 'tanak kehilangan org yg tersayang dlm masa yg singkat'..like my dear grandpa(luv him so much)..:cool:..ff:

[ Last edited by  evita_ina at 5-5-2006 09:42 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 09:53 AM | Show all posts
aku penghisap yg blum insap..takde rokok terasa sangap..:cool::music:
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 09:15 PM | Show all posts
Originally posted by foxy_kelat at 4-5-2006 08:30 PM
katakan tidak pada rokok!!!!!!!!!!!!!! TAKNAK



nie laa kempen anti-rokok paling bodo dalam sejarah ... hee hee hee ... slogan tak best langsung
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 09:17 PM | Show all posts
Originally posted by Luca_Pitok at 5-5-2006 09:53 AM
aku penghisap yg blum insap..takde rokok terasa sangap..:cool::music:



aku dulu pong sangap gak ... tapi dah duit takdak ... nak kecek kengkawan malu plak ... memendam rase jer laa hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2006 03:16 PM | Show all posts
aku penah isap
best gak la..tp tu mase kecik2
semangat ingin tahu jek..muahhahaha :lol
kdg2 rase nk isap lagi..tp mane bley..xsenonoh le pompuan isap rokok

MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085104s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list