Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81806
View
449
Reply

[MAKAN] Tempat Yang Kamu suka Makan/minum di Melaka

[Copy link]

Author: gordonv612       Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2010 07:34 PM | Show all posts
Reply  airolnizam


Gearbox  sup kat depan bank mualamat semabok pun best.. kedai dia baru bukak ...
misshikin Post at 12-11-2010 23:10

aah..bru bukak kedai ni...nk try gak la....power ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2010 08:34 AM | Show all posts
Reply 438# kereta_kodok


   
Yong Tau Foo kat pulau gadong tu memang sedap...

Tapi cuka ngan garlic banyak sangat la dalam sos die...

kalu makan mlm tu, sampai besok pagi rase tajam cuke ngan bau garlic tu ada lagi kat mulut....x ske..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2010 12:56 AM | Show all posts
aah..bru bukak kedai ni...nk try gak la....power ehhh
kereta_kodok Post at 17-11-2010 19:34



   ntah ler... kena cuba sendiri. burger berapi kat kedai halimah semabok kita dah try semalam selepas teringin makan malam tadi. not bad. kat mana nak cari kuih2 yang sedap2 yer
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2010 12:57 AM | Show all posts
bkt cina
kereta_kodok Post at 17-11-2010 19:31



   kat kg jawa. sedap
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 11:23 AM | Show all posts
Hi tea or dinner buffet yang best kat melaka..?
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2010 12:07 PM | Show all posts
area ayer olek or tiang 2 mana yang best kalau nak sarapan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2010 10:56 PM | Show all posts
minuman jus kat  bunga raya memang best..besar tapi murah..sedap lak tu..ag2 hostel ku kat ctu je..ari2 trun order jus..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2012 12:32 PM | Show all posts
baru2 ni mkn nasi arab kat bukit beruang best jugak la
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2012 11:02 AM | Show all posts
tosei kat sebelah poliklinik Nazmir Taman Merdeka sodap
Garing.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2012 11:05 AM | Show all posts
Satu lagik
Sup Rahmat kat Pulau Gadong sedap wooooo
Sup perur, sup daging, sup tulang, sup urat semua ada
memang berst

pas tu minum teh tarik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080601s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list