Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10969
View
142
Reply

Nape malas gi kelas?

[Copy link]

Author: fly_in_d_sky       Show all posts   Read mode

Post time 15-7-2006 01:05 AM | Show all posts
Originally posted by hBk at 14-7-2006 12:29 AM
haku penah dpt lect. kalo bdk lmdt msk die kunci pintu...
tp sorg ni je la...
time lain2 tu, aku msk lmbt 30min pon wat bodo je...
asal msk kelas die udah...

lec camtu aku penah gak dapek

kalau ikut

lewat jangan lebey 10 minit

tapi ntah rules mana dia pakai

mesti time dia jadik student kena camtu..tu nak dera balik dak2 cam aku
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2006 09:49 PM | Show all posts
uih..sem ni tiap2 hari kelas mula kol 8 pagi..haram tol la...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2006 12:32 AM | Show all posts
kelas start awal abis pun awal...best...lepas kelas leh tido...malam pesta drama korea reramai...
tutorial start kang baru aku jengah library tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2006 06:13 PM | Show all posts
kalo aku blur sgt n subjek tuh...kalo dtg pun xpaham mende pun...lg malas nk gih
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2006 10:49 PM | Show all posts
tak pernah ponteng lagi... Sedang formulate plan utk ponteng ngan effisien spy masa ponteng bleh digunakan to the fullest potential!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2006 11:55 AM | Show all posts
bukan malas..
kadang2 tu terpaksa
especially kat college aku... the number or student's car dah overload
so kena la parking kat luar college... but still tak cukup jugak
at the end, double park, but MBPJ bangang tu saman..
adui.. takkan nak gi kul 7am just for parking.. but the class starts on 2pm
bus college aku tu.. asyik penuh jer... public transport takde kat sini..
hmmmm...:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2006 01:45 PM | Show all posts
saya pun kalo klas kul 8 mmg liat nak bgn....

biasanye bile saya susun schedule klas saya, jarang la saya pilih klas kul 8 kecuali kalo takde choice dah...

klas ari jumaat ptg pun ade gak ponteng..sbb nak balik hometown...ehehehe.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2006 02:44 PM | Show all posts
naper mls gie kelas??
soklan cepu mas..hahahah lol:lol
aku kalo kelas ader gap2 nie yg mls sket nie..aku suker klas aku direct x kisah ah dr kol 8-4 ker..12-6 ker..x kisah asal x der gap yg maner buatkan aku nak blk umah..kalo blk umah kompom ah mls..hahaha
aku suker klas pagi sampai tgh..x suke klas start petang sbb akan membuatkan aku lagi mls nak pegi..tgh2 hari nak berjalan..huhuhu..panas..
pastue kalo ujan..hehehe..nnt suar basah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 08:32 PM | Show all posts
Originally posted by Joe Hahn at 7-3-2006 09:28 PM
aku malas gi kelas if

- aku ada assignment yg tak siap dan kena submit aritu gak

- terlewat bangun walaupun ada 10 min nak bersiap

- saje nak cukup kuota monteng kelas

:setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2006 12:28 AM | Show all posts
sem nih xtau lg
minggu dpn kelas start
malasnyer~~~~~~
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2006 01:09 AM | Show all posts
sbb kalo pegi klas pun bukannya paham ape yg lecturer ajar, so sudahnya mmg kene baca sendiri pun...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2006 12:12 PM | Show all posts
ako x penah ponteng lagi......takut la.....
pada ako....klu x dpt yg diajar sepenuhnye....dpt sikit pun kira ok gak la......
so better pegi dr x pegi kn....???
lagi pun ako nye kelas stat kul 11 am.......so x de kes ponteng klas......
wateva is...prinsip ako.....
"better late then never".....tp x penah lagi la ako lmbt masuk klas.....klu lmbt pun 5-10 minit je.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2006 02:30 AM | Show all posts
Originally posted by Pr|nCeSS^M|cKeY at 7-3-2006 10:34 AM


class pagi..
kalau lambat bgn..mmg malas nak pegi..

:setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2006 08:42 PM | Show all posts
masa aku full time amek dip... tak penah aku ponteng kelas.. alhamdulillah coz mak aku cukup marah kalo tak gi sekolah dulu...

pernah terjadi... aku lewat bangun... kelas kol 8 pagi... member aku dah ketuk pintu kol 7.55am... aku tak bangun.. ntah mcm mana, tiba2 aku terjaga kol 8.15 pagi...

aku terjun je dr katil dua tingkat tu.. huhu.. tak ikut tangga dah... amek towel.. lari ke bililk air.. mandi 2 minit jeee.. kekeke...

sebek baju & tudung dah siap iron.. dah ler kelas tu kelas agama... masuk2 semua pandang... ustaz senyum jeee.. malu siut!!! muka sembab!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2006 03:10 PM | Show all posts

Reply #94 inazlina's post

bagus ek pompuan mandi 2 minit..
aku punya rekod pun 3 minit.. =P
anyway, kelas kul 8 memang liat betul nak pegi..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2006 04:53 PM | Show all posts
depend pada hari gak laa..
contohnya mcm aku kalau tiba hari isnin mmg malas nk pegi kelass..
letih dan moody yang amat bangat rasanya..tapi bile dah mausk hari selasa tiba2 ceria kembali..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2006 04:54 PM | Show all posts
depend pada hari gak laa..
contohnya mcm aku kalau tiba hari ISNIN mmg malas nk pegi kelass..
letih dan moody yang amat bangat rasanya..tapi bile dah masuk hari selasa tiba2 ceria kembali..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2006 10:23 AM | Show all posts
lecturer boring ckp mepek baik ak tdow je..klu tdo dlm kelas dia skt hati kan...baik ak tdo kat bilik hehehhe..


kelas awal sgt kul 8 pg...argh nk rebut bus lg..busan tol...

bj xiron lg....

bgn lmbt..klu g gak jwbnyer xmandi
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2006 08:27 PM | Show all posts
Originally posted by haru88 at 4-12-2006 03:10 PM
bagus ek pompuan mandi 2 minit..
aku punya rekod pun 3 minit.. =P
anyway, kelas kul 8 memang liat betul nak pegi..


aku gosok gg & cuci muka je la... kira mandi muka ler tu... :bgrin:

balik kol 10am baru mandi
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2006 08:49 PM | Show all posts
Originally posted by inazlina at 6-12-2006 08:27 PM


aku gosok gg & cuci muka je la... kira mandi muka ler tu... :bgrin:

balik kol 10am baru mandi



: biar betul ko neh..




[size=-2]Grow old along with me

                                    
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102746s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list