Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17794
View
173
Reply

Teen girl skrg...

[Copy link]

Author: Deadgurlzz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2006 10:50 PM | Show all posts |Read mode
korang pasan x 1 trend skrg ni...ppuan2 yg dah ade bf skrg ni...(majority)

-bile ada ppuan lain jalan depan/tepi dia ngan bf die,mesti die nk tayang2 bf die tu..eg:pegang mulut bf die la..suapkan bf die makan la,baring2 kat bahu la.....ekle...poyo gile....kononnye nk tunjuk kat ppuan yg jalan td yg tu bf die....aku nyampah tol ppuan camni..nmpk sgt die takut ppuan lain rampas bf die..:devil: kalau iye pon couple,xyah la camtu...cam org lain x nmpk je dorang tu couple...bodoh!

so sape2 ingin share cite ni......bolehla....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2006 10:58 PM | Show all posts
biasalah tuh..aku rasa la..nak tunjuk gak kat org yg dia ada balak..wahahah..couple of the year lah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2006 10:59 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 3-3-2006 10:58 PM
biasalah tuh..aku rasa la..nak tunjuk gak kat org yg dia ada balak..wahahah..couple of the year lah..


tp ko tgk x muke ppuan tu camane?ish..nyampah nyeee.....muke blagak je..pdhal bf die rilex je...die yg kecut!
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2006 11:01 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 3-3-2006 10:59 PM


tp ko tgk x muke ppuan tu camane?ish..nyampah nyeee.....muke blagak je..pdhal bf die rilex je...die yg kecut!



sblom tuh nak tanya dulu..waktu ko tgk tuh..kebanyakan nye..pompuan tuh lawa ke idak?..ataupun balaknya macho,kacak, hensem?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2006 11:21 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 3-3-2006 11:01 PM



sblom tuh nak tanya dulu..waktu ko tgk tuh..kebanyakan nye..pompuan tuh lawa ke idak?..ataupun balaknya macho,kacak, hensem?


hmm..ari tu aku tgk bf die cute! hehehe....die pon..hmm idakler selawa aku...biase2 jek muahahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2006 11:32 PM | Show all posts


ada macam ni rupa dia..

eh udah la tuh..dah  melalut dah aku nih..asik lencong2 je..back to topic okeh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 09:08 AM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 3-3-2006 10:50 PM
korang pasan x 1 trend skrg ni...ppuan2 yg dah ade bf skrg ni...(majority)

-bile ada ppuan lain jalan depan/tepi dia ngan bf die,mesti die nk tayang2 bf die tu..eg:pegang mulut bf die la..suapka ...



i pon nyampah.. :cak:

kalo yg jalan ngan balak , pastu jeling2 kat kita.. best gak
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 12:23 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 3-3-2006 10:50 PM
korang pasan x 1 trend skrg ni...ppuan2 yg dah ade bf skrg ni...(majority)

-bile ada ppuan lain jalan depan/tepi dia ngan bf die,mesti die nk tayang2 bf die tu..eg:pegang mulut bf die la..suapka ...



yang ko sakit hati ni nape..? biar aa dia... bukan dia ada usik ko pun...
tak luak pun barang ko tu.. kalau suka... tengok...tak suka....pandang tempat lain...
akai ada kaaaa....
hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 01:26 PM | Show all posts
aku lagi suka dapat pompuan gituh.. muehehehehs
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 4-3-2006 01:49 PM | Show all posts
Originally posted by okb at 4-3-2006 01:26 PM
aku lagi suka dapat pompuan gituh.. muehehehehs



kurang satu saingan ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 01:52 PM | Show all posts
apa maksudmu papalanjut.. muehehsss
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 4-3-2006 02:24 PM | Show all posts
... malas nak explain...pepaham je la .. haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 04:36 PM | Show all posts
aku penah nampak sepasang couple
aku tgh pilih baju
pastu tgk awek die tgh pilih baju gak
ya Allah...caring nak mampos
pelok2 pinggang cakap laga2 pipi
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 05:38 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 3-3-2006 22:50
korang pasan x 1 trend skrg ni...ppuan2 yg dah ade bf skrg ni...(majority)

-bile ada ppuan lain jalan depan/tepi dia ngan bf die,mesti die nk tayang2 bf die tu..eg:pegang mulut bf die la..suapka ...



Ada ka? tak pasan laaaa

mungkin pasal aku tak heran kot :lol
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 06:31 PM | Show all posts
alaaa.....biasa laa tue dead...
nak tunjuk yg pompuan tue syg kat bf dia...
aku suke pompuan camtu.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 07:53 PM | Show all posts
tul tuu dead...aku pun pernah kena gak dead...aku gi tgk wayang ngan member aku...room tuu plak penuh dgn couple ler....pastu pandang aku ngan member aku jer...kitorang sabo ler...pastu blh plak pandang kitorang and then...peluk bf dia...cium pipi...uwekk mcm nak muntah jer aku tgk..kalo bf dia tuu suami dia x per aa gak..nie dia x tau..dia dgn berlagaknyer tambah dosa dia...wakakakaka..
kuar dr room plak...ppn murahan tuu plak..seluk pocket belakang bf dia ler..ya Allah...aku sabo jerlaa..yg peliknyer bf diorang pandang aku...pastu malu2 plak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2006 08:59 PM | Show all posts

Reply #16 jpl_fan's post

bf dia malu2..?? muahahahaha
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 4-3-2006 09:44 PM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 4-3-2006 07:53 PM
tul tuu dead...aku pun pernah kena gak dead...aku gi tgk wayang ngan member aku...room tuu plak penuh dgn couple ler....pastu pandang aku ngan member aku jer...kitorang sabo ler...pastu blh plak pa ...



malu ngan perangai awek die ? tapi tak berani sound... hmmm kene queen la tu ..boneka awek die ... ke bf die pun suke ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2006 11:46 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 3-3-2006 11:32 PM


ada macam ni rupa dia..

eh udah la tuh..dah  melalut dah aku nih..asik lencong2 je..back to topic okeh..


kalau ini,idakler aku heran
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2006 11:48 PM | Show all posts
Originally posted by Kambing at 4-3-2006 12:23 PM



yang ko sakit hati ni nape..? biar aa dia... bukan dia ada usik ko pun...
tak luak pun barang ko tu.. kalau suka... tengok...tak suka....pandang tempat lain...
akai ada kaaaa....
hehehe...


eh mestilah aku x puas ati!! sbb ni aku yg tengok! mcmla aku nk amek sgt bf die tu..perasan nk mampos! eh banyak lagi la laki hensem yg aku leh pilih...patutnye die ar malu sbb wat camtu kat public,ni aku plak yg beralah tgk tmpt lain.....:agr:

yang ko marah ni awek ko wat camtu ke?huh....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099183s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list