Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17697
View
173
Reply

Teen girl skrg...

[Copy link]

Author: Deadgurlzz       Show all posts   Read mode

Post time 2-4-2006 03:40 AM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 1/4/2006 22:12


xyah lar pelik....ekle....biaselah tu....



a'a..biasa laa tue....world..!!!
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 2-4-2006 06:07 AM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 25-3-2006 12:52 AM


mestilah suke :bgrin: nk bungkus 10, manje kat sini 5 jelah.... boleh x?


waahh...banyaknye ...takpe ..dead punye pasal ..kire bolehlah .. hmm..camne nak manjakan dead ni ? hahhaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2006 08:30 AM | Show all posts
Originally posted by Papalanjiut at 2-4-2006 06:07 AM


waahh...banyaknye ...takpe ..dead punye pasal ..kire bolehlah .. hmm..camne nak manjakan dead ni ? hahhaa



huhuhu.. takmolah papa...malu ar..x jadik...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2006 08:36 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 4/4/2006 08:30



huhuhu.. takmolah papa...malu ar..x jadik...



eleh..malu2 lak dead nie..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2006 09:22 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 1-4-2006 10:12 PM


xyah lar pelik....ekle....biaselah tu....


tulah pasal....saya tak suka biasa2...saya nak jadi special....one in the million...biasa2 sux
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 8-4-2006 10:02 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 4-4-2006 08:30 AM



huhuhu.. takmolah papa...malu ar..x jadik...



eee ..dead malu ! unbeleiveable !! hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2006 10:20 PM | Show all posts
Originally posted by demonicboy at 8-4-2006 09:22 PM


tulah pasal....saya tak suka biasa2...saya nak jadi special....one in the million...biasa2 sux


bih tu masuk ar one in a million......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2006 10:23 PM | Show all posts
Originally posted by Papalanjiut at 8-4-2006 10:02 PM



eee ..dead malu ! unbeleiveable !! hehe


ape?ingat aku ni xreti malu ke????????????????????
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 9-4-2006 03:32 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 8-4-2006 10:23 PM


ape?ingat aku ni xreti malu ke????????????????????



haha ...aku tak bermaksud camtu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2006 02:02 AM | Show all posts
dia rasa tak secure kot..peach slalu gak aa kena ngan pompuan2 yg igt kita nak amik pakwe derang..kalo peach ade atau
jalan sebelah musti tarik muka masam giler ngan cepat2 peluk pakwe diorang,tarik jalan rapat..huuuu tak paham aku!!cam depa jek ade boipren!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2006 02:35 AM | Show all posts
Originally posted by demonicboy at 27-3-2006 08:47 PM
sorry...no comment....aku tak suka kecoh pasal bende yg remeh temeh mcm ni....world is soo big,i dont plan on waste on small matters.....i always think big.....:hmm:
saya rasa pelik kenaper manusi ...


muahahaha...sorry..no comment?..
tapi aku nengok ko komen gak :lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2006 01:56 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 3-3-2006 10:50 PM
korang pasan x 1 trend skrg ni...ppuan2 yg dah ade bf skrg ni...(majority)

-bile ada ppuan lain jalan depan/tepi dia ngan bf die,mesti die nk tayang2 bf die tu..eg:pegang mulut bf die la..suapkan bf die makan la,baring2 kat bahu la.....ekle...poyo gile....kononnye nk tunjuk kat ppuan yg jalan td yg tu bf die....aku nyampah tol ppuan camni..nmpk sgt die takut ppuan lain rampas bf die.. kalau iye pon couple,xyah la camtu...cam org lain x nmpk je dorang tu couple...bodoh!



biaser la tuu.. aku tgk pon cam nak :puke:
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 12-4-2006 08:33 PM | Show all posts
** wa yg laki ni pun segan ape yg lu taip tu dead ** hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2006 09:18 PM | Show all posts
Originally posted by peachlily^ at 12-4-2006 02:02 AM
dia rasa tak secure kot..peach slalu gak aa kena ngan pompuan2 yg igt kita nak amik pakwe derang..kalo peach ade atau
jalan sebelah musti tarik muka masam giler ngan cepat2 peluk pakwe diorang,tar ...



:setuju: ni la yg aku cube bagitau..cam dorang je ade bf...konon2 kite ni terhegeh2 ler kat bf depa tu...:puke: ceh....aku rebut anak raja lagi bagus r..dr rebut bf dorang tu...hehehhe...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2006 09:19 PM | Show all posts
Originally posted by Papalanjiut at 12-4-2006 08:33 PM
** wa yg laki ni pun segan ape yg lu taip tu dead ** hahaha



mane 1?????:stp:
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 12-4-2006 11:30 PM | Show all posts
ntah la ...wa taip je ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2006 01:35 AM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 12/4/2006 21:18



:setuju: ni la yg aku cube bagitau..cam dorang je ade bf...konon2 kite ni terhegeh2 ler kat bf depa tu...:puke: ceh....aku rebut anak raja lagi bagus r..dr rebut bf dorang tu...hehehhe...



cam dapat je nak rebut anak raja...hahahahha..

jgn marah ye dead..nanti cepat kedut....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2006 01:55 AM | Show all posts
ala
macam la pakwe dia ensem sangat
boley blah la...
kalo ade title suami bley gak.. nak gedik2.. wakaakkakaka.. ni lebey2 plak
lantak korang la
aku byk jumpe minah2 sewel camni
ntah pape ntah...
aku kalo jumpe minah camni.. rase amat meluat aa
aku byk gak pengalaman pompuan prasan aku tgk pakwe dia
padahal pakwe dia tu xde la ensem ngat.. ensem lagi abang aku

lagi satu
ingat aa sket batas2 laki ngan pompuan
huhuhuhu...
kang xsempat tobat plak
sesia je
kekkekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2006 03:46 AM | Show all posts
aku penah jumpa. bnyk kali la gak. dr mcm budak2 skola sampai la mcm sebaya aku. yg mcm lbh tua pn ade. kesian. baru first time dpt bf. tu yg mcm kene belacan. tp bkn pompuan je. laki pn ade. aku penah jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2006 01:31 PM | Show all posts
hehehhehe...

macam2 ade...

bagi aku lantak aaa diorang tue...

janji diorang x kacau hidup aku..hhehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076421s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list