Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
57363
View
277
Reply

Maktab Rendah sains MARA ( MRSM)

[Copy link]

Author: apang       Show all posts   Read mode

Post time 22-3-2006 01:04 PM | Show all posts
Originally posted by maxomeara at 22-3-2006 12:59 PM


lepas keluar dr PC, haji ruslan kejer dgn private company eh? pastu baru dier masuk jasin..... best giler ah dier tuh....


roslan tu coolness habis...ade org cakap gak..die resign from mrsmpc sbb die bangkang satu resolusi  mara dulu..syarat kebebasan free hair kat mrsm.. mrsmpc kan mcm alim2 sket..so die tanak a terlibat dgn mende alah tu...n sbb tu die kuwa dari mrsmpc..tapi tak tau la kan.. tu just cerita2 org..layannn
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2006 01:12 PM | Show all posts

Reply #80 pinkie's post

tak ingat arrr..nama2 dorang nihh..dah lama sgt..more than 10 yrs dah..hehe.

yg ingat mcm cikgu wan (sains)..cikgu nik (kemahiran hidup)...lain2 tgk muka ingat ler.

sya dulu sebenar nye..after itm...dpt jadik cikgu sementara kat situ...ingat kejab...tp smpai 2 thn lak...gaji pun ok..so stay.. berenti pun psl nak further...balik2 jek dpt gak offer ngajar balik..tp tolak sbb nak try work in private sector.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2006 10:56 AM | Show all posts
Originally posted by pinkie at 22-3-2006 01:04 PM


roslan tu coolness habis...ade org cakap gak..die resign from mrsmpc sbb die bangkang satu resolusi  mara dulu..syarat kebebasan free hair kat mrsm.. mrsmpc kan mcm alim2 sket..so die tanak a terlibat dgn mende alah tu...n sbb tu die kuwa dari mrsmpc..tapi tak tau la kan.. tu just cerita2 org..layannn



biar btoll.. tp tuh die masuk jasin plak pastu.. 2 taun plak tuh..
okeh aje..

maxo, aku tak sure die masuk keje mane sblm masuk jasin..
kwn aku kate jd lbey krg cam pengarah tp tak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2006 11:48 AM | Show all posts
Originally posted by adoi at 23-3-2006 10:56 AM



biar btoll.. tp tuh die masuk jasin plak pastu.. 2 taun plak tuh..
okeh aje..

maxo, aku tak sure die masuk keje mane sblm masuk jasin..
kwn aku kate jd lbey krg cam pengarah tp tak tau..


erm..tu la.. either director or manager.....

one thing's for sure, haji ruslan mmg terer memasak...:cak: sedap giler.....
& dier mmg strict bab2 agama nih.....
sesaper yg kantoi berdating mmg abes la....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2006 05:36 PM | Show all posts
Originally posted by maxomeara at 23-3-2006 11:48 AM


erm..tu la.. either director or manager.....

one thing's for sure, haji ruslan mmg terer memasak...:cak: sedap giler.....
& dier mmg strict bab2 agama nih.....
sesaper yg kantoi berda ...


hj ruslan ni mmg pemes seh.aku ingat lg masa aku amsuk mrsm KK dia transfer jd pengetua mana tah PC ke jasin.either one la.:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2006 10:53 AM | Show all posts
ramai tak student MRSM yg fail SPM?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2006 11:55 AM | Show all posts
uish, aku rs budak skola aku takde yg fail..
tatau la mrsm lain..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2006 02:55 PM | Show all posts
ehehehe
aku ex mrsm pc gakkss..baru je jadi ex
batch 04/05
hai senior2 ku yg aku xkenal..kekekke

yg pasal cikgu yg meninggal tu..nama dia cikgu zamil..cikgu fizik aku
ermm..meninggal sebab kanser usus..tahap kritikal
sedey sangat..aku sempat lawat dia kat spital 1 ari sebelum dia meninggal
al-fatihah.

aaahhahaaa...
kalo nak tau pape citer pasal warden2 yg garang tuh..
ahakkkss.... just call me!
cewahhh

skang da ade pengetua baru
abdul ghani kot..xtau aa

k..idup mrsm!! yeyyehh!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2006 10:08 PM | Show all posts
Originally posted by adoi at 30-4-2006 11:55 AM
uish, aku rs budak skola aku takde yg fail..
tatau la mrsm lain..


Kalau yg result bawah dari sederhana ramai tak? Maksud I, yg dapat 1 A je ke, ataupun 2,3 A je. Yang nak hidup pun susah....terkapai2 nak further studies....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2006 11:08 PM | Show all posts
icahn sorry la tak sempat bals PM kau.nanti aku reply ok.ko ni buat research apa?
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2006 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by Icahn at 30-4-2006 10:53 AM
ramai tak student MRSM yg fail SPM?


MRSM aku x der yg fail...100% pass....yg dapat semua A pon dah seratus @ lebih kot......

[ Last edited by  maxomeara at 1-5-2006 05:42 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2006 08:15 PM | Show all posts
Originally posted by BuDAk^_^CuTE at 10-3-2006 12:06
aku baru jek msk mrsm langkawi 20 feb ari tu..
aku baru form 4..



aku langkawi gak batch spm 2005....kire ko  x sempat knal aku

senior ko mst knal...gua byk kes ngan junior...haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2006 10:05 PM | Show all posts
Originally posted by Icahn at 30-4-2006 10:08 PM


Kalau yg result bawah dari sederhana ramai tak? Maksud I, yg dapat 1 A je ke, ataupun 2,3 A je. Yang nak hidup pun susah....terkapai2 nak further studies....


my batch ader sorang xder A....dier nih 'special' skit...anti-sosial......org nak tolong pon dier lari.... & dier cukup malu dgn girls....kalo la ader bdk pompuan yg ckp 'hye' kat dier, confirm dier lari mcm nampak hantu.....:hmm:

anyway, bebudak batch aku ader gak 2,3 org yg kener tendang dari matrik...SPM 6,7 A gak...tp masuk matrik x belajar... main jek kejer...igt matrik senang..last2 pointer bawah 2.00 kener tendang la...
Reply

Use magic Report

sin_chan This user has been deleted
Post time 2-5-2006 02:41 AM | Show all posts
owh aku ni student mrsm pc batch 04/05
cite pasal warden pompun yg kecik n garang aku teringat cikgu nonee
tp last yer die da pindah ke mrsm kuala lipis(iye kot)
haha lega pon ade

cikgu saliza lak da kawin..pengetua dlu tn hj mohd idham..pastu akhir 2005 En ghani yg ganti die
pengetua dlu da wat memacam mcm ko-op bru kat tepi pondok pak guard
lawa gak sesuai jp port dating sbb ade cafe..akak linda dgn mami yg sexy yg meniaga cafe
tp lembab sgt2 bungkus nasi pon terkial kial

rindu pd setiap  kenangan di pc
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 03:18 AM | Show all posts
ahahha
aku batch 04/05 gak
sape ko ni sin chan?
aku pun nyampah ngan mami ngan linda tu
lembab tahap dewa dewi langit ke -16
amik order pun terkial kial.. pastu jalan terhegeh hegeh
aku ingat lepas spm nak wat dajal kat kafe diorg
tapi xtercapai hasrat
asek berfoya2 bersama kawan2 jek
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 03:26 AM | Show all posts
kepade senior2 yg dtg Reunion Dinner 25th Anniversary hari tuh, btol ker MRSM Jasin dah ditukar namer? jadik namer orang plak dgr citer.....:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 03:33 AM | Show all posts
haaahhhh?
mrsm jasin tukar nama?
ahahahhahahahahahhahaha

cam mustahil
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 10:59 AM | Show all posts
Originally posted by Icahn at 30-4-2006 10:08 PM


Kalau yg result bawah dari sederhana ramai tak? Maksud I, yg dapat 1 A je ke, ataupun 2,3 A je. Yang nak hidup pun susah....terkapai2 nak further studies....


kalau ada pon, sangat2 sikit la bilangan dia..
agaknya sebelah tangan je kot tp rasanya, kalau pk balik, my batch takde kot yg tak dapat further studies..
ada seorang kawan, waktu sekolah dulu dpt pointer 1.++ lebih jer, sekarang ni dapat jugak masuk uitm..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 11:21 AM | Show all posts
Originally posted by sin_chan at 2-5-2006 02:41 AM
owh aku ni student mrsm pc batch 04/05
cite pasal warden pompun yg kecik n garang aku teringat cikgu nonee
tp last yer die da pindah ke mrsm kuala lipis(iye kot)
haha lega pon ade

cikgu saliz ...


hoho, cikgu saliza dah kahwin?
laaa, cikgu nonee dah pindah?
ish, baru igt nak g melawat diorang..
haha..
2003 amek spm, 2006 baru nak amek sijil...
ya Allah, tua dah aku ni rupenya
ekekeke, abis berkulat laa sijil tuh..

cikgu nonee tuh bes ape..
bukan garang sgt, cuma suara dia yg nyaring tuh aje tak padan dengan badan dia yg kecik..
cikgu zainab tak jadi warden dah ke?
kalau cikgu zainab tuh, baru la boleh kira garang..
sengaje lak tuh nak kenakan budak2..
ade ke, waktu ktorang f5, lepas dia check asrama kitorang, kalau boleh setiap minggu nak denda kitorang..
padahal bukan tak bersih pon..
lari keliling padang tuh dah biase laa..
yg tak tahan tuh, ada sekali tuh kena jalan itik..
aduih, sampai satu minggu sakit kaki..
time nak naik tangga mmg tak terkata la..

ape lg cite2 menarik?
camne cikgu azmi bedul (fizik), teacher ilida dengan cikgu nafisah (p. akaun)?
diorang ada lagi kat situh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 11:32 AM | Show all posts
Originally posted by nAwwAr at 30-4-2006 02:55 PM
yg pasal cikgu yg meninggal tu..nama dia cikgu zamil..cikgu fizik aku
ermm..meninggal sebab kanser usus..tahap kritikal
sedey sangat..aku sempat lawat dia kat spital 1 ari sebelum dia meninggal
al-fatihah.


hrm, arwah cikgu zamil tuh baik giler..
cakap pon lembut je..

masa f5 dlu, ada join program ajar budak sekolah rendah..
hujung minggu je, ktorang pergi sekolah rendah belakang mrsm tuh..
rupa2 nya,salah sorang drpd budak yg ktorang ajar tuh, anak arwah..
pandai budak tuh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078130s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list