Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
57361
View
277
Reply

Maktab Rendah sains MARA ( MRSM)

[Copy link]

Author: apang       Show all posts   Read mode

Post time 16-3-2006 10:00 AM | Show all posts
4 MRSM terbaik semua Bitara....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2006 10:02 AM | Show all posts
wahh!! congrats sume budak mrsm spm 05!!
max tuh bangga ar tuh jasin dpt first..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2006 10:06 AM | Show all posts
Originally posted by adoi at 16-3-2006 10:02 AM
wahh!! congrats sume budak mrsm spm 05!!
max tuh bangga ar tuh jasin dpt first..


happy ader, malu pon ader...junior2 bleh kalahkan kitorg plak...

terer MRSM pontian...semua A1 Matematik...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2006 10:08 AM | Show all posts
go jasin .. go!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2006 10:15 AM | Show all posts
Originally posted by chuckiey at 16-3-2006 10:08 AM
go jasin .. go!


chuckiey, ko mesti x sempat merasa D'burn beraircond kan....:cak:

lain dah maktab skarang...dah ada blok baru...kaler pon dah mcm kaler skolah tadika...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2006 11:56 AM | Show all posts
eyh maxo, hj ruslan jd ayahanda kat jasin taun bape?
asal ade kwn aku kate, akhir taun lepas die terjupe hj ruslan kat klcc, time tuh die jd pengetua kat jasin lg..
hj ruslan siap banje die belikan satu t-shirt lg.. sempat lg tuh..
chaitt..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2006 02:37 PM | Show all posts
Originally posted by adoi at 17-3-2006 11:56 AM
eyh maxo, hj ruslan jd ayahanda kat jasin taun bape?
asal ade kwn aku kate, akhir taun lepas die terjupe hj ruslan kat klcc, time tuh die jd pengetua kat jasin lg..
hj ruslan siap banje die belik ...


dier 04-05...this year dah tukar kalo x silap aku..... berani member ko pau haji ruslan eh...haha...mmg sporting giler ah dier tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2006 05:51 PM | Show all posts
haha..
dah rezeki die..
ala, kwn2 aku yg slisih ngan die tuh mmg femes pon..
sorang exco bwp, sorang lagi pres ldp..
mane taknye..
aktif plak tuh..
cube klu aku yg tegur, sure hj ruslan tak knal punye..
ekekeke..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2006 12:25 AM | Show all posts
Originally posted by maxomeara at 16-3-2006 10:15 AM


chuckiey, ko mesti x sempat merasa D'burn beraircond kan....:cak:

lain dah maktab skarang...dah ada blok baru...kaler pon dah mcm kaler skolah tadika...



aircond? err.. tak ingat la pulak.. tapi aku ade la time  dewan tu cat warne pink, dewan makan pompuan cat kaler biru ungu..blok baru tu blok akademik f4 ke or makmal komp kat padang tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2006 10:20 AM | Show all posts
Originally posted by chuckiey at 18-3-2006 12:25 AM



aircond? err.. tak ingat la pulak.. tapi aku ade la time  dewan tu cat warne pink, dewan makan pompuan cat kaler biru ungu..blok baru tu blok akademik f4 ke or makmal komp kat padang tu?


kat pdg tu blok f4 kalo x silap... sbb time aku blah dier baru siap cat...x pakai lg pon...

batch aku xder ds laki pompuan...campur jek...cuma asing f5 & f4... so time makan kener jaga adab la...muahahaha... xkan dpn pompuan nak melantak x igt dunia sey... bestnyer time sahur la... dpt tgk muka bebudak pompuan baru bangun tido....


d'burn tu time aku SPM aircond dah siap...tp x bukak lg... bila aku ambik result baru berjalan aircond tuh.. untung la junior2... aku sker MRSM nih sbb blok f5 setingkat jek... :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2006 01:09 PM | Show all posts
campur ds tapi asing f4 & f5? tak best nye.. budak laki dah la makan banyak. dulu, pakcik ds laki skali skala kene dtg ds pompuan amik nasik.. bile time cuti, bile ramai org balik.. slalunye satu ds je yg bukak.. kalo turun lambat mesti makanan abis sbb dak2 laki makan tak ingat dunia.. mesti dak2 pompuan rase tak free nak lyn cite telenovela, cite cine, cite jepun bersame2 makcik ds time prep ptg & dinner.. mesti breakfast best2 cam nasik lemak abis cepat sbb dak2 laki dr surau terus ke ds.. dak2 pompuan kene balik dorm dulu... sian junior2 ku..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2006 10:58 AM | Show all posts
Originally posted by chuckiey at 18-3-2006 01:09 PM
campur ds tapi asing f4 & f5? tak best nye.. budak laki dah la makan banyak. dulu, pakcik ds laki skali skala kene dtg ds pompuan amik nasik.. bile time cuti, bile ramai org balik.. slalunye sa ...


keskeskes....kata2 mu ini benar2 belaka... time supper mmg bdk laki melantak giler2 ah... penat beb prep malam...:cak: minum petang pon samer...biskut2 akan di conquer oleh bebudak laki... hari jumaat lg la... walaupon Masjid Simpang Kerayong tuh jauh, bdk laki gak yg sampai dulu kat ds... ayam yg besar2 abes kitorg ambik dulu...bukan aper...kira menolong bebudak pompuan diet gak...hahahahahaha!~

tp malangnya TV ds f5 ttp menjadi milik bebudak pompuan... aku igt lg dulu TV tu penah kener rampas dgn HEP sbb bebudak pompuan ponteng prep nak tgk Sephia... mengamuk gak arr bebudak laki... x dpt nak tgk match bola...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2006 11:55 AM | Show all posts
aaaa...by the way, SPM 2005 more than 90% bebudak jasin dpt straight A... skolah lain nak 90% pass pon payah.... congrats la kat bebudak & cikgu2 yg x penat2 duk mengajar diorg nih....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2006 01:16 PM | Show all posts
choc's day.........sapa ingat?pas tu korang pernah tak dpt surat warna warni dari mrsm lain yg sama nombor maktab ngan korang.ceh!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2006 02:38 PM | Show all posts
tak pnah dpt yg dr org yg same nombor tp slalu dpt dr kwn yg kat maktab lain..
Reply

Use magic Report

stpyG This user has been deleted
Post time 19-3-2006 02:39 PM | Show all posts
tahun lalu mrsm kk ada buat choc's day...first tym buat..ada budak ex mrsm langkawi bg ide buat choc's day tp sy tak dpt ikut sbb bdk f5 ada pama..jeles ni tak dpt ikut...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2006 03:51 PM | Show all posts
aku x cikgu mrsm. ada sesaper x student aku tak kat sini...hehe.

ari tuhh....external auditor dari price water house dtg opis...tgk2 x student....siap pnggil lagik. cikguuuuuuuu...lollol

lawak tul.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2006 03:54 PM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 21-3-2006 03:51 PM
aku x cikgu mrsm. ada sesaper x student aku tak kat sini...hehe.

ari tuhh....external auditor dari price water house dtg opis...tgk2 x student....siap pnggil lagik. cikguuuuuuuu...loll ...


cikgu kat mrsm maner?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2006 04:05 PM | Show all posts

Reply #58 maxomeara's post

terendak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2006 05:09 PM | Show all posts
hah??? mrsm terendak?? betul ke cikgu nih??? saye dulu student mrsm terendak...form 1 sampai form 3...tapi lepas tu kene buang kat mrsm pengkalan chepa...huhu..nasib badan...name cikgu ape??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079212s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list