Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
57362
View
277
Reply

Maktab Rendah sains MARA ( MRSM)

[Copy link]

Author: apang       Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2009 04:26 PM | Show all posts
skang nie...kena interview dulu sblm dpt masuk ke MRSM...soalan apa selalu yg dia org akan tanya...sapa2 pls help me....thks...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 04:07 PM | Show all posts
i ex jasin + pt  but  i love pt .. sampai sekarang aku asek mimpi skola kat pt!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 07:58 PM | Show all posts
salam.. nak tanya pengalaman korang yg blajar kat mrsm nih.. memola masa dpt result upsr tu & apply for mrsm apa yg korang rasa?

1.. ada tak rasa awalnyer pisah ngan parents?
2.. lepas korang dah membesar sendiri2 kat mrsm.. ada ke hubungan kekeluargaan korang terjejas?  
3.. bila korang dah mula keje.. ada ke korang pentingkan diri sendiri?  ie.. korang lebih utamakan diri sendiri dari mak bapak?  

bleh tolong jwb ker?  tq
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2009 10:45 AM | Show all posts
APA YANG AWAK CAKAP NI  ADOI NAMA AWAK SIAPA TAKKAN ADOI KOT BAGILA TAU BAGILA TAU  APA YANG AWAK
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2009 02:08 AM | Show all posts
kalau anak x suka masuk awl2 juz follow him....i pon mcm tu gak...msa f1,i dpat skolah sains...but i x ska lg utk berdikari at dat time....so,afta a few month i kuar...rugi duit mak bapak....then a few years later,alhamdulilah,i dpt MRSM PC...i msuk dgn rlex coz ms tu prasaan ingin tau membuak2...hehe...so,jgn paksa anak tue....sapa2 batch 04/05 here...??
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2009 08:33 PM | Show all posts
263# eyth

x de kaitan langsung masuk hostel ms f1 dgn selfish.
org yg x masuk hostel ms form 1 pun rmi yg selfish jgk apa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 08:31 PM | Show all posts
Mrsm beseri kat kangar tu masuk kategori BITARA dah ke? Ada sesapa boleh konfirm?
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2010 04:14 PM | Show all posts
muo 97-98 wuz ere....enibodi else??
toaster Post at 21-3-2007 18:44


   haku x-mrsm muor 97/98
   homeroom epsilon ngan ustaz khaidzir
   dok kat asrama kayu adb...kes buli senior
   selang smggu naek bas nak pekene mee bandung kat warung besi
   tiru plak sign atan lazi sbb maleh nak antar buku outing...hehe
   pastu round2 area wetex
   itu kot rutin mggn haku
   pejam celik dah lebey 12 taun x jejak sana...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2010 12:28 AM | Show all posts
Ape nak dibanggakan dengan lulus 100% SPM.

MRSM aku 100% SPM Pangkat 1. Time tu Jasin tak dapat ...
MACD Post at 5-9-2009 11:06 AM


MRSM batch aku dulu SPM math modern 100% 1A tau...
lagi best!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2010 09:12 PM | Show all posts
ek eleh
mrsm stakat lulus 100% tu normal laa
kalau ada budak fail baru pelik
n 1a utk math moden, x clap aku mrsm aku dapat
dengan bm skali x clap aku
aku pun dah x ingat
haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2012 09:19 AM | Show all posts
adik2 yang masih study di mrsm kuala terengganu atau ex student mrsm kuala terengganu;
bagaimana keadaan di situ, saya nak tahu info serba sedikit; apa2 info yg berkaitan mrsm kuala terengganu. tq
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 05:48 PM | Show all posts
ada budak mrsm tepeng x kat sini? aku batch 2002..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 09:08 PM | Show all posts
aku mrsm kuantan..

batch aku kali pertama cipta sejarah berjaya dapatkan mrsm di bwh ranking top 10 keseluruhan msia taun 2007...
selalunya mrsm kuantan di tangga tercorot...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 10:20 AM | Show all posts
dauswq posted on 2-10-2013 09:08 PM
aku mrsm kuantan..

batch aku kali pertama cipta sejarah berjaya dapatkan mrsm di bwh ranking top  ...

now mrsm kuantan is mrsm PKP. Baru start tahun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2013 01:37 PM | Show all posts
betul ke rumours yg mengatakan mana2 sekolah berasrama akan berlaku kes liwat antara pelajar lelaki sr dan pelajar lelaki junior????
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2014 12:05 PM | Show all posts
ada jugak thread ni rupanya

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2014 07:10 PM | Show all posts
atukmanje posted on 31-8-2010 04:14 PM
haku x-mrsm muor 97/98
   homeroom epsilon ngan ustaz khaidzir
   dok kat asrama kayu adb.. ...

kirer2 mu ni junior aku la...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2014 01:44 PM | Show all posts
hahaha.. aku nak gak join.. yes.. same ex jasin gak.. tapi skang da jadi tgb da.. name x best...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082490s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list