Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27858
View
267
Reply

mknn tradisional owg joho

[Copy link]

Author: chiqui123       Show all posts   Read mode

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 24-2-2006 01:13 PM | Show all posts
Originally posted by ToungeSoup at 24-2-2006 01:10 PM


hehehhehheheh..nasi ambang tu faveret aku tuuuuuhhh...


pebret aku gak ler...
give me five
:hug::hug:
Reply

Use magic Report

farhan This user has been deleted
Post time 24-2-2006 02:44 PM | Show all posts
Originally posted by Airis at 24-2-2006 09:40 AM


stall tu kat mana Foxey? pegi hari tu takde keluar dr town sgt.. kalau stall tu jauh alamat memang tak jumpa la masa pegi hari tu   

ff: yg aku suka sgt kat kuching, kuih cincin & ke ...


aku mungkin akan pergi kuching weekend ni, aku nak pergi carik la tempat korang makan ni. Awek aku sibuk berkabung sekarang ni, mungkin dia tak dapat ikut aku ni. kat mana kedai ko makan tu Airis?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2006 11:48 AM | Show all posts
Originally posted by blackpurple at 23-2-2006 15:58


kalo takde tempat tanam la dalam pasu....tapi muat ke..? kang jadi bonsai plak...hehehe.....


Wei...aku ada laman ler......
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2006 01:37 PM | Show all posts
hmm... balik kenduri tahlil 7 hari berturut2.... masa tu merasa laaa botok, sambal goreng tempe, masak lodeh semua tu....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2006 01:41 PM | Show all posts
Originally posted by Foxey at 27-2-2006 01:37 PM
hmm... balik kenduri tahlil 7 hari berturut2.... masa tu merasa laaa botok, sambal goreng tempe, masak lodeh semua tu....


apam ada tak fox.... besanya kalo kenduri arwah, apom ni tak tinggal...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2006 02:54 PM | Show all posts
Originally posted by farhan at 24-2-2006 02:44 PM


aku mungkin akan pergi kuching weekend ni, aku nak pergi carik la tempat korang makan ni. Awek aku sibuk berkabung sekarang ni, mungkin dia tak dapat ikut aku ni. kat mana kedai ko makan tu Airis?


farhan, ko gi kuching weekend 4 Mac ni ke? apa ko nak makan ekk?? satay yg aku makan utk breakfast tu kat bangunan tun jugah, dia mcm shopping complex la.. depan sarawak plaza.. s'wak plaza tu pulak sebelah betul2 dgn holiday inn tempat aku duduk hari tu.. satay kat waterfront tu start ptg baru ada.. kalo gi mlm2 sesuai sgt la tu lepak kat waterfront pekena satay.. ada sekali tu pulak (mlm) aku makan kat stall kampung.com.. nasi goreng kg dia tak sedap.. mahal je lebih, RM5.80 sepinggan..

kalo ko nak makan seafood pegi ke Topspot or nama lain dia Letak Kereta (mcm kelakor lak pulak!) tak berapa jauh dr holiday inn.. byk kedai cina la.. tapi diaorg kata halal.. lagipun seafood kan.. aku belasah jelah.. murah gak la kat situ.. pas tu aku ada makan laksa s'wak kat kg budaya (cultural village).. ok la.. Rm5 semangkuk.. hmm apa lagi ekk... haa mee kolok, aku saje nak try, pelik sket rasa dia pd aku.. lain2 ko tanya nanti.. kalau aku tau aku jawap lah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 08:50 AM | Show all posts
Originally posted by Foxey at 27-2-2006 01:37 PM
hmm... balik kenduri tahlil 7 hari berturut2.... masa tu merasa laaa botok, sambal goreng tempe, masak lodeh semua tu....



tapi kan hunny....  sambal goreng tempe yg hari tu lain sikit dari yg orang joho buat.... tapi yg tu best gak la...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 08:54 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 27-2-2006 01:41 PM


apam ada tak fox.... besanya kalo kenduri arwah, apom ni tak tinggal...


keskeskes... ada... apa lak takdenya.... sedap woo.... banyak gilos fox mamam 7 hari tu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 08:56 AM | Show all posts
Airis.... taman kereta laaa tu... bukan Letak Kereta.... :bgrin:

tapi seafood kat situ memang halal... ada cert kan? yang paling best kat Ah Seng tu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 08:58 AM | Show all posts
Originally posted by blackpurple at 28-2-2006 08:50 AM



tapi kan hunny....  sambal goreng tempe yg hari tu lain sikit dari yg orang joho buat.... tapi yg tu best gak la...


errr... tu sebenarnya sambal tempe yg bukan nenek i buat... tu kawan nenek i dari Singapore yang masak.... sebab tu lain.... kalo nenek i buat, mungkin sama... lagipun nenek i ada beberapa version gak sambal goreng tempe nih... keskeskes...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 10:08 AM | Show all posts
sambal goreng taruk kismis penah rasa ke sedapp sehh
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 10:10 AM | Show all posts
Originally posted by keanu_reverse at 28-2-2006 10:08 AM
sambal goreng taruk kismis penah rasa ke sedapp sehh


haa... yg nih tak penah rasa lagik... manis2 laaa sambal goreng tu ek...
Reply

Use magic Report

farhan This user has been deleted
Post time 28-2-2006 05:11 PM | Show all posts
Originally posted by Airis at 27-2-2006 02:54 PM


farhan, ko gi kuching weekend 4 Mac ni ke? apa ko nak makan ekk?? satay yg aku makan utk breakfast tu kat bangunan tun jugah, dia mcm shopping complex la.. depan sarawak plaza.. s'wak plaza tu  ...


aku dah pegi la airis. aku duduk dekat crowne plaza. breakfast kat hotel jer aku sbb tak tau mana nak carik specialty sarawak ni
Reply

Use magic Report

farhan This user has been deleted
Post time 28-2-2006 05:12 PM | Show all posts
Originally posted by Foxey at 28-2-2006 08:54 AM


keskeskes... ada... apa lak takdenya.... sedap woo.... banyak gilos fox mamam 7 hari tu....


elok u mamam banyak yang, kat KL ni selera u kurang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 05:14 PM | Show all posts
Originally posted by Foxey at 28-2-2006 08:56 AM
Airis.... taman kereta laaa tu... bukan Letak Kereta.... :bgrin:

tapi seafood kat situ memang halal... ada cert kan? yang paling best kat Ah Seng tu....


Wakakakka Foxey, aku main belasah jer tulis .. salah lak tu.. aku pun tak ingat apa ke nama kedai yg aku makan tu, kalau masuk area tu kiranya ko mengadap kedai tu lah.. bukan yg kat belah kiri tu (dia L shape kan) .. lain kali kalo pegi aku carik kedai ah seng tu.. now ni aku mengidam kuin cincin la.. bekalan kat umah dah abis
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 05:39 PM | Show all posts
Originally posted by farhan at 28-2-2006 05:11 PM


aku dah pegi la airis. aku duduk dekat crowne plaza. breakfast kat hotel jer aku sbb tak tau mana nak carik specialty sarawak ni


Laa ko dah pegi ekk.. sori la yek aku lambat beno reply.. kat hotel tu normally dia ada jugak laksa sarawak.. ko tak try ek?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 05:53 PM | Show all posts
Originally posted by Foxey at 27-2-2006 13:37
hmm... balik kenduri tahlil 7 hari berturut2.... masa tu merasa laaa botok, sambal goreng tempe, masak lodeh semua tu....


Ehhmmm botok2...need botok2....don't need botox......
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2006 03:32 PM | Show all posts
Originally posted by Airis at 28-2-2006 05:14 PM


Wakakakka Foxey, aku main belasah jer tulis .. salah lak tu.. aku pun tak ingat apa ke nama kedai yg aku makan tu, kalau masuk area tu kiranya ko mengadap kedai tu lah.. bukan yg kat bela ...


keskeskes.... tak tau lak kedai yg mana satu yg airis maksudkan tu.... sbb kalo p sana, selalu mamam kat ah seng tu jer...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2006 03:33 PM | Show all posts
Originally posted by alphawolf at 28-2-2006 05:53 PM


Ehhmmm botok2...need botok2....don't need botox......


botox? tak yah la Alpha... i want to age gracefully... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2006 08:26 AM | Show all posts
Ada jugak sibuk2 mamat tu...hmmmmmm nak memancing di kolam yang jelas x der ikan!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.246917s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list