Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27783
View
267
Reply

mknn tradisional owg joho

[Copy link]

Author: chiqui123       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2006 09:38 AM | Show all posts
ehm .. mee rebus johor laa yg paling susah nak cari kat negeri lain .. kat johor aje yg orignal .. hehehe
Reply

Use magic Report

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 20-2-2006 10:01 AM | Show all posts
Originally posted by kuda-liar at 19-2-2006 11:23 PM


...ini kedai Cina dgn org melayu mniaga lontong,soto&sate pun sudah tahap klasik beb......aku kenal dunia...abah aku bawak pi pasar..musti pekena soto&sate dia...sudah brapa lama itu or ...


ha... ada pun org yg tau
sedappp... :love:
itu apek tua masih ada, kopi dia pun still menten
anak angkat dia bukak stall kat bp walk
tau kannn...
Reply

Use magic Report

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 20-2-2006 10:03 AM | Show all posts
Originally posted by WinXP at 20-2-2006 09:38 AM
ehm .. mee rebus johor laa yg paling susah nak cari kat negeri lain .. kat johor aje yg orignal .. hehehe


:setuju::setuju:
mee rebus johor sodappppp:love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 10:29 AM | Show all posts
Originally posted by WinXP at 20-2-2006 09:38
ehm .. mee rebus johor laa yg paling susah nak cari kat negeri lain .. kat johor aje yg orignal .. hehehe


Nama pun dah mee rebus Johor....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 10:38 AM | Show all posts
suke makan epok epok SARDIN..
hehehehehe
Reply

Use magic Report

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 20-2-2006 10:49 AM | Show all posts
Originally posted by kuda-liar at 19-2-2006 11:19 PM



....Ai-ai.....jln Sultanah depan Hotel tu...tapak asal mula niaga mee racun tokey tu..(bapak dia)...itu masa ko pun belum pi skolah lg...hehehe.....aku pun budak sekolah rendah lg... Warong k ...


oo yer ke..
citer nih aku tak tau pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 05:06 PM | Show all posts
PECAL JAWA....susah nak dapat sekarang nie....kat pasar malam pun kenkadang takde...dulu nenek sedara ada jual kat pasar la ni dia dah tak berniaga so susah nak makan lagi...kuah dia lain sikit gan rojak biasa....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 01:01 AM | Show all posts
epok epok
botok botok
sambal goreng
pecal
ayam/daging masak kicap......yer ke nih mkanan jawa.....bedal sajer laa.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 08:47 AM | Show all posts
Ermmm botok2....lama x makan...nak buat pun leceh sket.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 09:25 AM | Show all posts
Originally posted by BaBy~Effa at 20-2-2006 10:38 AM
suke makan epok epok SARDIN..
hehehehehe


chad pong suka gak
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 09:26 AM | Show all posts
Originally posted by rinairza at 21-2-2006 01:01 AM
epok epok
botok botok
sambal goreng
pecal
ayam/daging masak kicap......yer ke nih mkanan jawa.....bedal sajer laa.....


makanan org jawa nie
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 09:42 AM | Show all posts
Originally posted by ai_ai_ai at 18-2-2006 02:29 PM
Bila la pitoq nak banjer aku mee racun nihhhh


balik bp medey2 aku... jangankan mee racun... racun pun aku leh kasi banjer ko makan....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 09:43 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 21-2-2006 09:42 AM


balik bp medey2 aku... jangankan mee racun... racun pun aku leh kasi banjer ko makan....


letak sekali air bateri
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 09:45 AM | Show all posts
Originally posted by ai_ai_ai at 18-2-2006 03:26 PM


Reuk, ko penah try lontong kat pasar tak?
dia jual kat kedai kopi cina, yg ada jual satay ngan mee rebus tuh
aku gian ler ngan lontong kat situ...
kalo pergi paso awal, dia lum ada
kena tunggu leat sket, tp org ramai giler...

PITOQ, siler belanja aku lontong kat pasar nihhh


pasar pun aku jarang2 jejak, camna nak blanja ko... takat pasar malam pesta tu rajin laa aku jejak... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 09:46 AM | Show all posts
Originally posted by Chad at 21-2-2006 09:43 AM


letak sekali air bateri


air bateri tak elok tuk kesihatan chad... kalo cuka getah tu lain laa.. itu bisa mengilangkan lemak2 di kawasan yg sewaktu dengannya...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 09:53 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 21-2-2006 09:46 AM


air bateri tak elok tuk kesihatan chad... kalo cuka getah tu lain laa.. itu bisa mengilangkan lemak2 di kawasan yg sewaktu dengannya...


hissssssssss nak suruh org mati ke pe
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 10:38 AM | Show all posts
Originally posted by Chad at 21-2-2006 09:53 AM


hissssssssss nak suruh org mati ke pe


takat pensan cukup laa.. :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2006 10:42 AM | Show all posts
Originally posted by kuda-liar at 18-2-2006 02:58 PM
....kawan duk lama dah kat utara ni....namun ,mee bandung man gemuk odeon tetap dlm ingatan....mee racun sri jaya(mula2 gerai dia depan Hotel California,Jln Sultanah tuu) memang power...dah ramai m ...


man gemuk tu cam dah takde lagi jerkkk... aritu aku p odeon ingat nak laa pekena mee bandung dia.. sekali tu signboard semua dah takde daaa... tak tau laa kot2 dia close tuk renovation ker...

warung mee racun yg aku tau kat belakang cathay tu... tapi aku tak penah try plak... takut maa makan racun.. :bgrin:
Reply

Use magic Report

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 21-2-2006 11:32 AM | Show all posts
Originally posted by pitoq at 21-2-2006 09:42 AM


balik bp medey2 aku... jangankan mee racun... racun pun aku leh kasi banjer ko makan....


kalo aku medey2 ko banjer siap ko
Reply

Use magic Report

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 21-2-2006 11:34 AM | Show all posts
Originally posted by Chad at 21-2-2006 09:43 AM


letak sekali air bateri


amboi2 ambek peluang ngutuk aku nampakkkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108999s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list