Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56366
View
680
Reply

Umur mengkorang

[Copy link]

Author: Deadgurlzz       Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2006 04:39 PM | Show all posts


kate owang owang yg berjaye ... hee hee hee strive from awal sem laa .... kui kui kui ~
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 04:40 PM | Show all posts


page baroooo!!!!

:bodek::bodek::bodek::bodek:
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 08:38 PM | Show all posts
Originally posted by sayang_mulut at 7-2-2006 12:34 AM
aku 20 ar..ko tak caye..ko jgn cakap aku lagi mude..malu dowh aku..aku 20 sumpah aku tak tipu..wakakak..kalau tak caye tanye duta lover yang aku sayangi tu...mane die,,..rindu nak chat ngan die..du ...



aku tau ko mude remaje tahap tinggi punye..heheh..balik malaysia nanti bawak le balik hadiah seketoi dua
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 08:52 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 7-2-2006 08:38 PM



aku tau ko mude remaje tahap tinggi punye..heheh..balik malaysia nanti bawak le balik hadiah seketoi dua


ko nak seketoi dua jer ker...aku nak tiga ketoi atau empat... sayang mulut...:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:00 PM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 7-2-2006 08:52 PM


ko nak seketoi dua jer ker...aku nak tiga ketoi atau empat... sayang mulut...:cak:



heheheh..weh ko tau ke apa seketoi dua yg aku mintak tuh..joyah..eh silap..aishah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:14 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 7-2-2006 09:00 PM



heheheh..weh ko tau ke apa seketoi dua yg aku mintak tuh..joyah..eh silap..aishah...


ko nie suka tul ngan nama joyah yer...saper joyah tuu...awek ko ker...hahahahaha...
maner aku tau aper yg ko minta...ko habaq kat aku laa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:27 PM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 7-2-2006 09:14 PM


ko nie suka tul ngan nama joyah yer...saper joyah tuu...awek ko ker...hahahahaha...
maner aku tau aper yg ko minta...ko habaq kat aku laa...



aku pun tgh pikir ni ha..SM byk duit..bole le dia belikan kita hadiah..SM..aku nak baju man u satu..wokeh tak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:39 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 7-2-2006 09:27 PM



aku pun tgh pikir ni ha..SM byk duit..bole le dia belikan kita hadiah..SM..aku nak baju man u satu..wokeh tak..


sm aku nak baju chelsea jersi 8 tau...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:41 PM | Show all posts

Reply #108 jpl_fan's post

dia tak bole beli baju tuh..sebab kat airport tak lepas nak bawak keluar..jaga airport tuh peminat man u..kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:43 PM | Show all posts
chelsea ke man u ke ape ape lah korang...hehehe..aritu aku hampir2 gi match arsenal lawan ape tah...aku ni bodoh sket bebende ni...habis duit je..ko ingat aku banyak duit kat cn..hehehe...tak pe lah..nanti kalau aku ade rezeki lebih...aku hadiahkan sorang satu...hehehehehe...merepek lak aku ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:45 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 7-2-2006 09:41 PM
dia tak bole beli baju tuh..sebab kat airport tak lepas nak bawak keluar..jaga airport tuh peminat man u..kihkihkih


ler ko kenal jaga jer....ko x tahu ker...pm british tuu kwn aku...so kalo jaga tuu x kasi...of kwn aku fired dia...hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:49 PM | Show all posts
Originally posted by sayang_mulut at 7-2-2006 09:43 PM
chelsea ke man u ke ape ape lah korang...hehehe..aritu aku hampir2 gi match arsenal lawan ape tah...aku ni bodoh sket bebende ni...habis duit je..ko ingat aku banyak duit kat cn..hehehe...tak pe la ...



gurau2 je SM..tak de gile je aku nak order baju kat ko..tapi si JPL ni ye..dia ade baju cap siam je..kihkih..belikan la dia satu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:49 PM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 7-2-2006 09:45 PM


ler ko kenal jaga jer....ko x tahu ker...pm british tuu kwn aku...so kalo jaga tuu x kasi...of kwn aku fired dia...hahahaha...


wehh aishah..pang5 dah masuk dah stat bako..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:59 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 7-2-2006 09:49 PM



gurau2 je SM..tak de gile je aku nak order baju kat ko..tapi si JPL ni ye..dia ade baju cap siam je..kihkih..belikan la dia satu..



tu ler sm...pak jen yg belikan pun baju cap siam..dia kata tuu jer dia mampu...hehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 10:20 PM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 7-2-2006 09:59 PM



tu ler sm...pak jen yg belikan pun baju cap siam..dia kata tuu jer dia mampu...hehehehe...


aku mmg tak suka yg ori..gatal2 je badan kalu pakai..aku suka siam mari..kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2006 02:58 AM | Show all posts
hehehe..nah ni untuk jpl_fan..ko nak chelsea nye jjersy kan..ni ha..stadium aku kasik ko..



ni lagi..aku kasi gambo kedai je..wakakka

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2006 03:42 AM | Show all posts
:lol
mmg gembira giler la pak jen tu kalau tgk picture nih..ekekke
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2006 06:17 AM | Show all posts

Reply #117 penglipur's post

pak jen aku dah kasik dah..hehehe...ni khas untuk jpl lak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2006 06:35 AM | Show all posts
Originally posted by penglipur at 8-2-2006 03:42 AM
:lol
mmg gembira giler la pak jen tu kalau tgk picture nih..ekekke



gembira ko kata..tu chelsea nak buat hapa....si aishah favourite club..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2006 01:00 PM | Show all posts
ooohh sm....i love you...wakakakaka...
dpt stadium pun jd ler....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087768s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list